Langkawi nemzetközi repülőtér (LGK) repülőtere induló járatok

Utazz 7 helyszínre a 6 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Langkawi nemzetközi repülőtér repülőtéren

Lényeges részletek a(z) Langkawi nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Langkawi nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LGK
Város Langkawi
Ország Malaysia (MY)
Teljes cím Langkawi nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 6.342406
Hosszúsági fok 99.731656
Weboldal Langkawiairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Langkawi nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Langkawi nemzetközi repülőtér az egyik legfontosabb átjáró Malajzia gyönyörű Langkawi szigetéhez. A létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálva ez a repülőtér biztosítja, hogy az utazók kellemes és kényelmes élményben részesüljenek utazásuk során. A kényelmes társalgóktól a vámmentes vásárlásig, íme néhány kulcsfontosságú funkció, amelyek kivételessé teszik Langkawi nemzetközi repülőterét:

1. Check-in pultok

A repülőtér elegendő számú check-in pultot biztosít az utasok várakozási idejének minimalizálása érdekében. Ezek a pultok fejlett technológiával vannak felszerelve, és profi alkalmazottak dolgoznak, akik hatékonyan segítik az utazókat a bejelentkezési eljárások során.

2. Poggyászkezelés

A Langkawi nemzetközi repülőtér biztosítja a poggyász biztonságos és hatékony kezelését. Az utasok elvárhatják, hogy poggyászaikat óvatosan kezeljék, csökkentve ezzel a szállítás közbeni sérülés vagy elvesztés kockázatát.

3. Étkezési és frissítő létesítmények

  • A repülőtér számos étkezési lehetőséget kínál, köztük kávézókat, éttermeket és gyorséttermeket. Az utazók számos konyhát élvezhetnek, a helyi maláj ételektől a nemzetközi ínyencségekig.
  • Frissítő kioszkok és automaták találhatók az egész repülőtéren, így gyorsan és egyszerűen hozzáférhetnek italokhoz és harapnivalókhoz.

4. Duty-Free Shopping

  • A Langkawi nemzetközi repülőtér számos vámmentes üzlettel büszkélkedhet, ahol az utasok adómentesen vásárolhatnak. A kozmetikumoktól és parfümöktől az elektronikai cikkekig és az ajándéktárgyakig mindenki talál valamit.
  • Az utazók böngészhetnek a neves márkák között, és kiváló minőségű termékeket vásárolhatnak a szárazföldinél alacsonyabb áron.

5. Ingyenes Wi-Fi

A repülőtér egész területén ingyenes Wi-Fi-kapcsolatot biztosít, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak szeretteikkel, vagy utolérjék a munkát, miközben járatukra várnak. Ez a kényelmes szolgáltatás zökkenőmentes digitális élményt biztosít az utazók számára.

6. Társalgók

  • Azok számára, akik exkluzívabb élményre vágynak, a Langkawi nemzetközi repülőtér olyan társalgókat kínál, ahol az utasok pihenhetnek és lazíthatnak a repülés előtt.
  • Ezek a társalgók kényelmes ülőhelyeket, ingyenes harapnivalókat és italok, televíziók, újságok és magazinok, békés légkört teremtve.

7. Autókölcsönző szolgáltatások

Langkawi szigetének felfedezésének megkönnyítése érdekében a repülőtér számos autókölcsönzési szolgáltatást kínál. Az utasok könnyedén bérelhetnek járművet a repülőtér területén található jó hírű irodáktól, így kényelmesen meglátogathatják a sziget népszerű úti céljait és látnivalóit.

8. Szállítási szolgáltatások

  • Taxik és transzferszolgáltatások állnak rendelkezésre a repülőtéren, biztosítva a problémamentes közlekedést a sziget különböző pontjaira.
  • Emellett az utazók tömegközlekedést is igénybe vehetnek lehetőségek a kívánt úti cél eléréséhez.

Létesítményeinek és szolgáltatásainak széles skálájával a Langkawi nemzetközi repülőtér minden utazó igényeit és preferenciáit kielégíti, javítva az általános élményt, valamint utazásukat a gyönyörű Langkawi szigetről zökkenőmentesen és élvezetesen.


Langkawi nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Langkawi nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A LGK kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Langkawi nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Langkawi nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Langkawi nemzetközi repülőtér és a Kuching International Airport (KCH) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 20m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Langkawi nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 6 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Langkawi nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: AirAsia, Malaysia Airlines, Malindo Airways, Firefly, Bek Ai

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Langkawi városából?

Általában a Langkawi nemzetközi repülőtér (LGK) a preferált választás a Langkawi-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Langkawi közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella