Folyamatos járat innen: Lampedusa repülőtér (LMP)

Folyamatos járatok 8 úti célra 7 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Lampedusa repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
MXP Ferno

1 járat naponta

2ó 10m Ár megjelenítése
NAP Nápoly
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 25m Ár megjelenítése
BGY Bergamo
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 0m Ár megjelenítése
BLQ Bologna
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 53m Ár megjelenítése
FCO Fiumicino

1 járat naponta

1ó 30m Ár megjelenítése
LIN Milánó
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 55m Ár megjelenítése
VCE Velence
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 0m Ár megjelenítése
VRN Verona
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 55m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Lampedusa repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Lampedusa repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LMP
Város Lampedusa
Ország Italy (IT)
Teljes cím Lampedusa repülőtér
Szélességi fok 35.498818
Hosszúsági fok 12.617480
Weboldal Aeroportodilampedusa.com
Megjelenítés a térképen Google maps

A Lampedusa repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Lampedusa repülőtér a fő kapu a gyönyörű olaszországi Lampedusa szigethez, amely a Földközi-tengerben található. Annak ellenére, hogy kicsi a repülőtér, számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak.

Terminállétesítmények

 • Check-in pultok: a repülőtér számos check-in pulttal rendelkezik, ahol az utasok elvégezhetik a repülés előtti eljárásokat.
 • Vámmentes üzletek: A Lampedusa repülőtéren vámmentes üzletek találhatók, ahol az utazók különféle termékeket vásárolhatnak adómentes áron.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren éttermek és kávézók állnak rendelkezésre, amelyek ízletes ételek, harapnivalók és italok széles választékát kínálják.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Az utasok kényelmesen bérelhetnek autót a következő címen: a terminálon belül található autókölcsönzők egyike.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy eltévedt holmija esetén a repülőtér külön megtalált és elveszett szolgáltatást nyújt, hogy segítse az utasokat a tárgyak visszaszerzésében.
 • Információs pult: egy információs pult áll rendelkezésre, ahol az utazók minden szükséges segítséget nyújtanak, beleértve a repülési információkat, az útbaigazítást és az általános kérdéseket.
 • ATM-ek és pénzváltó: különféle pénzügyi igények kielégítésére ATM-ek és a valutaváltási szolgáltatások kényelmesen a terminálon belül találhatók.
 • Ingyenes Wi-Fi: A Lampedusa repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést kínál a terminál egész területén, így az utasok kapcsolatban maradhatnak látogatásuk során.

Utasszolgáltatások

 • Fogyatékkal élők létesítményei: A repülőtér olyan létesítményekkel van felszerelve, amelyek a fogyatékkal élő utasokat is fogadják, így biztosítva a könnyű hozzáférést és a kényelmes élményt.
 • Csecsemőgondozási létesítmények: A Lampedusa repülőtér csecsemőgondozási létesítményeket biztosít, beleértve az öltözőket és az etetőtereket, hogy segítsenek a csecsemőkkel utazó családoknak.
 • Orvosi szolgáltatások: A repülőtéren orvosi segítségnyújtás áll rendelkezésre minden azonnali egészségügyi szükséglet esetén.
 • Elsősegélynyújtás: Kisebb sérülések vagy egészségügyi vészhelyzetek esetén az elsősegélynyújtó szolgálatok könnyen elérhetőek a terminálon belül.
 • Imaterem: A repülőtéren van egy békés imaterem, ahová az utasok visszavonulhatnak egy a nyugalom és az elmélkedés pillanata.
 • Dohányzóhelyek: Kijelölt dohányzóhelyek állnak rendelkezésre azon utasok számára, akik repülésük előtt vagy után dohányozni szeretnének.
 • Kosárkocsik: A Lampedusa repülőtér ingyenes kocsiszolgáltatást kínál. Az utasok könnyedén szállíthatják poggyászukat.
 • Parkolás: A repülőtéren bőséges parkolóhely áll rendelkezésre rövid és hosszú távú parkolásra is, ezzel biztosítva az autóval utazók kényelmét.

Összességében a Lampedusa repülőtér célja, hogy kellemes és problémamentes élményt nyújtson az utazóknak. Létesítményei és szolgáltatásai révén az utasok kényelmesen navigálhatnak a repülőtéren, miközben különféle kényelmi szolgáltatásokban részesülnek. Legyen szó vásárlásról, étkezésről vagy segítségnyújtásról, a Lampedusa repülőtér biztosítja, hogy minden utas szükségleteit kielégítsék.


Lampedusa repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Lampedusa repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Lampedusa repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, LMP azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Lampedusa repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Milan–Malpensa Airport (MXP) célállomásig ér el, körülbelül 2h 10m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Lampedusa repülőtér repülőtéren?

Összesen 7 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Lampedusa repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint:

Melyik repülőteret kell használni, amikor Lampedusa városából repülővel távozik?

Utazók, akik Lampedusa-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Lampedusa repülőtér (LMP)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Lampedusa közvetlen közelében?

Lampedusa környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella