Repülőjárat akciók innen: Lalibela repülőtér (LLI)

Utazz 1 helyszínre a 1 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Lalibela repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ADD Addisz-Abeba

1 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Lalibela repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Lalibela repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LLI
Város Lalibela
Ország Ethiopia (ET)
Teljes cím Lalibela repülőtér
Szélességi fok 11.975202
Hosszúsági fok 38.981154
Megjelenítés a térképen Google maps

A Lalibela repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az etiópiai Lalibela repülőtér elsődleges átjáróként szolgál a Lalibela történelmi városába látogató turisták és utazók számára. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az utasoknak.

Terminálépület

A Lalibela repülőtér terminálépülete modern felszereltséggel és létesítményekkel rendelkezik az utasok igényeit. Tiszta és tágas környezetet biztosít az utazók számára, akik pihenhetnek, és várhatják járatukat.

 • Bejelentkezési pultok: Az utasok hatékonyan hajthatják végre a bejelentkezési folyamatot az erre a célra kialakított check-in pultoknál. a terminál épülete.
 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt annak érdekében, hogy az utasok poggyászát biztonságosan kezeljék és azonnal kézbesítsék.
 • Társalgó: Kényelmes társalgó áll rendelkezésre. hogy az utasok lazíthassanak és élvezhessék a frissítőket a repülés előtt.
 • Kiskereskedelmi és étkezési lehetőségek: A terminál épületében különféle kiskereskedelmi üzletek és éttermek találhatók, amelyek számos terméket és konyhát kínálnak.

Földföldi közlekedés

A Lalibela repülőtér kényelmes földi közlekedési lehetőségeket kínál, hogy az utasokat Lalibela városába és más úti célokhoz csatlakoztassa.

 • Taxik: A taxik kívül is könnyen elérhetők a repülőtéri terminál, amely kényelmes és problémamentes közlekedési módot biztosít.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Számos autókölcsönző cég működik a repülőtéren, így az utasok saját tempójukban fedezhetik fel Lalibelát.
 • Ingajárati szolgáltatások: transzferszolgáltatások állnak rendelkezésre az utasok szállodákhoz és népszerű turisztikai helyszínekhez Lalibelában.

További szolgáltatások

Az alapvető szolgáltatásokon kívül a Lalibelai repülőtér számos további szolgáltatást kínál az utasok utazási élményének fokozása érdekében.

 • Információs pult: A terminál épületében található információs pult, amely az utasokat minden szükséges információval vagy segítséggel látja el.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utasok kényelmesen hozzáférhetnek az ATM-ekhez és a valutaváltó-szolgáltatásokhoz a repülőtéren.
 • Wi-Fi: A Lalibela repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít a terminál épületében.
 • Egészségügyi létesítmények: A repülőtér egészségügyi létesítményekkel van felszerelve az utasok sürgősségi vagy alapvető egészségügyi szükségleteinek kezelésére.
 • Fogyatékkal élők számára kialakított létesítmények: A repülőtér akadálymentességet biztosít a fogyatékkal élő utasok számára, kerekesszékes segítséggel és speciális létesítményekkel.

Jól felszerelt terminálépületével, földi közlekedési lehetőségeivel és kiegészítő szolgáltatásaival a Lalibela repülőtér előtérbe helyezi az utasok kényelmét. Célja, hogy pozitív első benyomást és gördülékeny utazási élményt nyújtson Lalibela történelmi városába látogatóknak.


Lalibela repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Lalibela repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Lalibela repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, LLI azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Lalibela repülőtér repülőtérről indul?

A Lalibela repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Lalibela repülőtér repülőtérről?

A(z) Lalibela repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Ethiopian Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Lalibela városából?

Általában a Lalibela repülőtér (LLI) a preferált választás a Lalibela-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Lalibela közvetlen közelében?

Lalibela környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella