Repülőjárat akciók innen: Labuan repülőtér (LBU)

Utazz 3 helyszínre a 2 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Labuan repülőtér repülőtéren

Lényeges részletek a(z) Labuan repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Labuan repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LBU
Város Labuan
Ország Malaysia (MY)
Teljes cím Labuan repülőtér
Szélességi fok 5.294438
Hosszúsági fok 115.249250
Weboldal Malaysiaairports.com.my
Megjelenítés a térképen Google maps

A Labuan repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Labuan repülőtér vámmentes szigetén, Malajziában található Labuan repülőtér fontos légikapuként szolgál a turisták és az üzleti utazók számára. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasok számára. Tekintsünk meg néhányat a Labuan repülőtéren elérhető legfontosabb szolgáltatások közül:

Terminállétesítmények:

 • Bejelentkezési pultok: A Labuan repülőtér több check-in pultot kínál a zökkenőmentes ellenőrzés érdekében – folyamatban van az utasok számára.
 • Poggyászkezelés: Az utasok hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat vehetnek igénybe, biztosítva, hogy csomagjaikat biztonságosan szállítsák úti céljukra.
 • Kiskereskedelmi és vámmentes üzletek: a repülőtér a terminál számos kiskereskedelmi és vámmentes üzletnek ad otthont, ahol az utazók alapvető tárgyakat és ajándéktárgyakat vásárolhatnak.
 • Étel- és italboltok: Labuanban számos étterem, kávézó és snack bár található. Repülőtér, amely kulináris lehetőségek széles skáláját kínálja a különböző ízlések és preferenciák kielégítésére.
 • Társalgó: Az utasok a kényelmes ülőhelyekkel felszerelt társalgóban pihenhetnek és lazíthatnak, miközben ingyenes Wi-Fi-t élvezhetnek és olvashatnak. anyagok.
 • ATM-ek és pénzváltó: A Labuan repülőtéren számos ATM és pénzváltó pult található, amelyek megkönnyítik a készpénz- és valutaváltási szolgáltatásokhoz való könnyű hozzáférést.

Szállítás és parkolás:

 • Taxiszolgáltatások: Az utasok a repülőtéri terminálon kívül vehetnek igénybe taxiszolgáltatásokat, amelyek kényelmes szállítást biztosítanak a kívánt úti céljukhoz.
 • Autókölcsönzés: Labuanban számos jó hírű autókölcsönző cég működik Repülőtér, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy saját tempójukban fedezzék fel a szigetet.
 • Parkolás: A repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál a saját járművel utazók számára.

Speciális segítségnyújtás:

 • Akadálymentesített: A repülőtér teljesen felszerelt a fogyatékkal élő utasok fogadására, rámpákkal, liftekkel és mozgássérültek számára kialakított létesítményekkel.
 • Különleges Szolgáltatások igénye: A Labuan repülőtér különleges segítséget nyújt a speciális igényű utasoknak, például kísérő nélküli kiskorúaknak, idős utazóknak és egészségügyi problémákkal küzdő egyéneknek.

Egyéb szolgáltatások:

 • Elveszett és megtalált: egy speciális elveszett és megtalált szolgáltatás áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak megtalálni az eltévedt holmikat.
 • Információs pult: A repülőtéren van egy információs pult, ahol a barátságos személyzet készen áll a segítségnyújtásra és a válaszadásra. bármilyen kérdésre.
 • Wi-Fi hozzáférés: Az utasok ingyenes Wi-Fi-t élvezhetnek a terminál épületében, így utazásuk során is kapcsolatban maradhatnak.

A Labuan repülőtér törekszik kényelmes és élvezetes élményt nyújtani az utasoknak a létesítmények és szolgáltatások széles skálájával. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, a Labuan repülőtér biztosítja, hogy utazása pozitívan induljon és végződjön.


Labuan repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Labuan repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A LBU kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Labuan repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Labuan repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Kuala Lumpur International Airport (KUL) célállomásig ér el, körülbelül 2h 25m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Labuan repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Labuan repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Malaysia Airlines, AirAsi

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Labuan városából?

Általában a Labuan repülőtér (LBU) a preferált választás a Labuan-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Labuan közvetlen közelében?

Labuan környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella