Megfizethető járatok innen: Lábrea repülőtér (LBR)

Folyamatos járatok 2 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Lábrea repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
CIZ Coari
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 30m Ár megjelenítése
PVH Porto Velho
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Lábrea repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Lábrea repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LBR
Város Lábrea
Ország Brazil (BR)
Teljes cím Lábrea repülőtér
Szélességi fok -7.278085
Hosszúsági fok -64.769513
Megjelenítés a térképen Google maps

A Lábrea repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A brazíliai Amazonas államban, Lábrea községben található Lábrea repülőtér létesítmények és szolgáltatások széles választékát kínálja, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak. A modern kényelmi szolgáltatásokra és a hatékony működésre fókuszálva a repülőtér igyekszik kielégíteni a belföldi és a nemzetközi utasok igényeit egyaránt.

Létesítmények

A Lábrea Repülőtér számos olyan szolgáltatással büszkélkedhet fokozza a látogatók általános utazási élményét:

  • Terminálépület: A tágas és jól karbantartott terminálépület kényelmes váróteret biztosít az utasok számára. Modern felszereltséggel rendelkezik, beleértve a mellékhelyiségeket, az ülőhelyeket és a töltőállomásokat.
  • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtér kiskereskedelmi üzletek és étkezési lehetőségek széles választékát kínálja a vendégek kiszolgálására. az utazók preferenciái. Az utasok különféle kulináris élvezeteket kóstolhatnak meg, és vásárolhatnak ajándéktárgyakat vagy egyéb alapvető dolgokat.
  • Parkolás: A Lábrea repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál magánjárművek számára. A parkoló biztonságos és kényelmesen a terminálépület közelében található.
  • Kiközelíthetőség: A repülőtér akadálymentesített a mozgáskorlátozott utasok számára. Rámpák, liftek és kijelölt parkolóhelyek állnak rendelkezésre, amelyek megkönnyítik a mozgást és biztosítják az akadálymentes élményt.

Szolgáltatások

A Lábreában számos szolgáltatás érhető el Repülőtér, amely segíti az utasokat az utazás során:

  • Poggyászkezelés: A képzett személyzet elkötelezett az utasok poggyászainak hatékony kezelésében a problémamentes utazási élmény érdekében.
  • Információs pultok: Az információs pultoknál hozzáértő személyzet áll rendelkezésre, hogy útmutatást adjon, és válaszoljon a járatokkal, létesítményekkel és helyi szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdésekre.
  • Közlekedés: A Lábrea repülőtér különféle közlekedési lehetőségeket kínál az utasok számára, hogy elérjék a kívánt célállomást. Taxi- és autókölcsönzési szolgáltatások állnak rendelkezésre a terminál épületén kívül.
  • Elveszett és megtalált: Elveszett vagy eltévedt tárgyak esetén egy külön elveszett és megtalált részleg áll rendelkezésre, amely segíti az utasokat. holmijaik megtalálásában és visszaszerzésében.
  • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi-hozzáférés áll rendelkezésre az egész repülőtéren, amely lehetővé teszi az utazók számára, hogy kapcsolatban maradjanak, és használhassák elektronikus eszközeiket.

Összességében a Lábrea repülőtér elkötelezett a kényelmes és kényelmes utazási élmény biztosítása mellett. Modern létesítményei és átfogó szolgáltatásai biztosítják az utasok igényeinek kielégítését, kellemessé és hatékonysá téve utazásukat a repülőtéren.


Lábrea repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Lábrea repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A LBR kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Lábrea repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Lábrea repülőtér repülőtérről indul?

A Lábrea repülőtér és a Coari Airport (CIZ) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 30m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Lábrea repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Lábrea repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Azu

Melyik repülőteret kell használni, amikor Lábrea városából repülővel távozik?

Utazók, akik Lábrea-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Lábrea repülőtér (LBR)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Lábrea közvetlen közelében?

Lábrea környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella