Közvetlen járat innen: La Nubia repülőtér (MZL)

Fedezze fel 2 helyszínt 1 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) La Nubia repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
BOG Bogota

2-4 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése
EOH Medellín
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

2-3 járat naponta

0ó 35m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) La Nubia repülőtér kapcsán

Repülőtér neve La Nubia repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MZL
Város Manizales
Ország Colombia (CO)
Teljes cím La Nubia repülőtér
Szélességi fok 4.452882
Hosszúsági fok -75.766298
Megjelenítés a térképen Google maps

A La Nubia repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Manizales városában található La Nubia repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér, amely átjáróként szolgál a gyönyörű kolumbiai kávérégióhoz. Létesítményei és szolgáltatásai révén az utasok kényelmes és kényelmes utazást élvezhetnek.

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A repülőtér több utasfelvételi pultot kínál a zökkenőmentes és hatékony bejelentkezési folyamat érdekében.
 • Poggyászkiadás: A könnyen elérhető poggyászkiadó terület lehetővé teszi, hogy az utasok érkezéskor átvehessék poggyászukat.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren különféle étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek helyi és nemzetközi ételek széles választékát kínálják.
 • Duty-Free üzletek.: Az utazók kihasználhatják a vámmentes vásárlás előnyeit a La Nubia repülőtéren, ahol olyan termékek széles választékát kínálják, mint például parfümök, kozmetikumok és ajándéktárgyak.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Ezenkívül a terminálon kiskereskedelmi üzletek is találhatók, ahol az utasok helyi árukat és árukat vásárolhatnak.
 • ATM-ek és pénzváltó: ATM automaták és pénzváltó szolgáltatások kényelmesen a terminál épületében találhatók.
 • VIP-társalgó: Az exkluzívabb élményre vágyók számára egy VIP-társalgó áll rendelkezésre, amely kényelmes ülőhelyeket, frissítőket és ingyenes Wi-Fi-t kínál.

Szolgáltatások

 • Wi-Fi: A La Nubia repülőtér ingyenes Wi-Fi-t kínál a terminál egész területén, lehetővé téve az utasok számára, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak.
 • Autókölcsönzés: Az utazók könnyedén bérelhetnek autót a repülőtéren elérhető autókölcsönző irodák egyikétől.
 • Taxis és szállítás: Taxi szolgáltatások kényelmesen a terminálon kívül helyezkednek el, így könnyen elérhetők a város és a környező területek.
 • Parkolás: A repülőtér biztonságos parkolási lehetőséget biztosít azoknak az utazóknak, akik útjuk során szeretnék elhagyni járműveiket.
 • Elveszett és megtalált: Ha a holmik eltévednek vagy elvesznek, az utasok az információs pultnál érdeklődhetnek az elveszett tárgyakról.
 • Speciális segítség: A La Nubia repülőtér elkötelezett amellett, hogy minden utas számára kényelmes élményt nyújtson, és speciális segítségnyújtási szolgáltatásokat kínál a csökkent mozgásképességű vagy más speciális igényű személyek számára.
 • Elsősegélynyújtás: A. Jól felszerelt elsősegélynyújtó állomás áll rendelkezésre, amely szükség esetén azonnali orvosi segítséget nyújt.
 • Üzleti központ: Az üzleti utazók számára a repülőtér üzleti központot kínál számítógépes munkaállomásokkal, nyomtatási és fénymásolási szolgáltatások.
 • Konferenciatermek: Ezenkívül konferenciatermek is rendelkezésre állnak találkozók és rendezvények lebonyolítására.

A létesítmények és szolgáltatások A La Nubia repülőtér kielégíti az utasok igényeit, kellemes és kényelmes élményt biztosítva az érkezéstől az indulásig.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) La Nubia repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MZL kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a La Nubia repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) La Nubia repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) El Dorado International Airport (BOG) célállomásig ér el, körülbelül 1h 0m időtartam alatt a(z) ATR 72 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a La Nubia repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) La Nubia repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: EasyFl

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Manizales városából?

Általában a La Nubia repülőtér (MZL) a preferált választás a Manizales-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Manizales közvetlen közelében?

Manizales környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella