La Isabela nemzetközi repülőtér (JBQ) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 6 úti célra 2 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) La Isabela nemzetközi repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
PAP Tabarre

2-4 járat naponta

0ó 45m Ár megjelenítése
SXM Philipsburg

1 járat naponta

1ó 15m Ár megjelenítése
CUR Willemstad
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 15m Ár megjelenítése
AUA Oranjestad
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 10m Ár megjelenítése
BAQ Barranquilla

1 járat naponta

1ó 30m Ár megjelenítése
CTG Cartagena
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 38m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) La Isabela nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve La Isabela nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód JBQ
Város La Isabela
Ország Dominican-Republic (DO)
Teljes cím La Isabela nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 18.575754
Hosszúsági fok -69.981707
Weboldal Aerodom.com
Megjelenítés a térképen Google maps

A La Isabela nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A La Isabela nemzetközi repülőtér egy modern és hatékony repülőtér a Dominikai Köztársaságban, Santo Domingoban. Az ország egyik fő kapujaként szolgál, a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálva kellemes és kényelmes utazási élményt biztosít minden utas számára.

Létesítmények:

 • Modern terminálépület: A La Isabela nemzetközi repülőtér korszerű terminálépülettel büszkélkedhet, tágas és kényelmes váróterekkel.
 • Bejelentkezési pultok: Az utasok könnyen bejelentkezhetnek járataikra a rendelkezésre álló helyen. check-in pultok.
 • Poggyászkiadás: A poggyászfelvételhez kijelölt területek biztosítják a poggyászok érkezéskor történő zökkenőmentes és hatékony átvételét.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtéren számos lehetőség van kiskereskedelmi üzletek és étkezési lehetőségek, amelyek az ajándéktárgyaktól a gyors harapnivalókig vagy akár egy ülős étkezésig mindent kínálnak.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: A Dominikai Köztársaságot önállóan felfedezni vágyó utazók számára az autókölcsönző szolgáltatások kényelmesen elérhetők a repülőtérre.
 • ATM-ek és valutaváltó: A terminálon belül elérhetők az ATM-ek és valutaváltó-szolgáltatások, így könnyen hozzáférhet a helyi pénznemhez.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt alkalmas, ami kényelmessé teszi az autóval érkezőket.
 • WiFi: Ingyenes WiFi-szolgáltatás biztosított a terminál egész területén, lehetővé téve az utasok számára, hogy utazásuk során folyamatosan kapcsolatban maradjanak.
 • Társalgók: A nagyobb kényelemre és kényelmi szolgáltatásokra vágyó utasok számára a La Isabela nemzetközi repülőtér hozzáférést biztosít prémium társalgókhoz, ahol pihenhetnek, dolgozhatnak, vagy ingyenes harapnivalókat és italokat fogyaszthatnak.
 • Megközelíthetőség: A repülőtér felszereltsége: Fogyatékkal élő utasok elhelyezése, biztosítva, hogy mindenki könnyen és kényelmesen navigálhasson a terminálon.

Szolgáltatások:

 • Repülési információk: Könnyű hozzáférés a valós idejű repülési információkhoz digitális kijelzőkön és információs pultokon keresztül érhető el.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett tárgyak esetén a repülőtéren külön megtalált és elveszett szolgáltatás áll rendelkezésre, amely segíti az utasokat.
 • Először is. Segélynyújtás: Képzett egészségügyi szakemberek a helyszínen, hogy szükség esetén elsősegélyt nyújtsanak.
 • Biztonság: A La Isabela nemzetközi repülőtér magas szintű biztonságot tart fenn képzett személyzet és fejlett biztonsági rendszerek jelenlétével.
 • Vámügy és bevándorlás: A hatékony vám- és bevándorlási szolgáltatások zökkenőmentes folyamatot biztosítanak a Dominikai Köztársaságba belépő vagy onnan elhagyó nemzetközi utazók számára.
 • Szállítás: A terminálon kívül taxik és egyéb szállítási lehetőségek is rendelkezésre állnak, így az utasok könnyen elérhetik úticéljukat.
 • Információs pult: A segítőkész információs pult hozzáértő személyzettel rendelkezik, akik készek segíteni az utasoknak bármilyen kérdésükben vagy aggályaikban.
 • Gyermekek Játszótér: A La Isabela nemzetközi repülőtér felismeri a gyermekkel utazó családok igényeit, és külön játszóteret biztosít a kicsik szórakoztatására.
 • Kisállat-szolgáltatások: A repülőtér létesítményeket és szolgáltatásokat kínál a háziállatokkal utazó utasok számára, biztosítva ezzel kényelmét és jólétét utazásuk során.

La Isabela nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) La Isabela nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A JBQ kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a La Isabela nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) La Isabela nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Rafael Núñez International Airport (CTG) célállomásig ér el, körülbelül 1h 40m időtartam alatt a(z) Canadair (Bombardier) Regional Jet fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a La Isabela nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) La Isabela nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Alliance Air, Sunrise Airway

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon La Isabela városából?

Általában a La Isabela nemzetközi repülőtér (JBQ) a preferált választás a La Isabela-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a La Isabela közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella