Közvetlen járat innen: La Gomera repülőtér (GMZ)

Folyamatos járatok 2 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) La Gomera repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
TFN Tenerife

2 járat naponta

0ó 30m Ár megjelenítése
LPA Las Palmas

1 járat naponta

0ó 50m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) La Gomera repülőtér kapcsán

Repülőtér neve La Gomera repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GMZ
Város Alajero, La Gomera sziget
Ország Spain (ES)
Teljes cím La Gomera repülőtér
Szélességi fok 28.030946
Hosszúsági fok -17.211977
Megjelenítés a térképen Google maps

A La Gomera repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A La Gomera repülőtér, más néven La Gomera repülőtér (GMZ), egy kis repülőtér a spanyol Kanári-szigeteken, a gyönyörű La Gomera szigeten. Kis mérete ellenére a repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasoknak.

Terminál létesítmények

 • Check-In Pultok: A La Gomera repülőtéren külön check-in pultok találhatók, ahol az utasok bejelentkezhetnek járataikra.
 • Poggyászkezelés: A repülőtér poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt, hogy biztosítsa az utasok poggyászát biztonságosan szállítják a repülőgépre.
 • Biztonság: A La Gomera repülőtéren biztonsági személyzet és felszerelés áll rendelkezésre az utasok és tárgyaik biztonságának és védelmének biztosítására.
 • Információs pult: Az utasok az információs pulthoz fordulhatnak a járatokkal, létesítményekkel vagy általános repülőtéri információkkal kapcsolatos kérdésekkel.

Étel és ital.

 • Éttermek és kávézók: A La Gomera repülőtéren számos étterem és kávézó található, ahol az utasok különféle ízletes ételeket, harapnivalókat és italokat fogyaszthatnak.
 • Automaták: A repülőtéren automaták találhatók, amelyek harapnivalók és italok széles választékát kínálják azoknak, akiknek szüksége van egy gyors harapásra vagy italra.

Vásárlás

 • Duty-Free üzletek: A La Gomera repülőtéren vámmentes üzletek találhatók, ahol az utasok vámmentes termékek széles választékát vásárolhatják meg, beleértve a kozmetikumokat, parfümöket, alkohol, dohány és egyebek.
 • Ajándékboltok: A repülőtéren ajándékboltok is találhatók, ahol az utasok ajándéktárgyakat, helyi kézműves termékeket, ruhákat és egyéb tárgyakat vásárolhatnak.

Speciális segítség

 • Fogyatékkal élők létesítményei: A La Gomera repülőtér létesítményeket és szolgáltatásokat kínál a csökkent mozgásképességű vagy fogyatékkal élő utasok számára. Ide tartoznak az akadálymentesített WC-k, rámpák, liftek és kijelölt parkolóhelyek.
 • Segítségnyújtás kísérő nélküli kiskorúaknak: A repülőtér a kísérő nélküli kiskorúaknak egész utazásuk során segítséget nyújt, biztosítva biztonságukat és kényelmüket.

Szállítás

 • Taxik és autókölcsönző: Az utasok könnyedén elérhetik a taxikat vagy bérelhetnek autót a repülőtéren, hogy elérjék a kívánt célt. célpontok a szigeten. Számos autókölcsönző cég rendelkezik pulttal a repülőtéren.
 • Tömegközlekedés: A repülőtér terminálján kívül is állnak rendelkezésre buszjáratok, amelyek megfizethető lehetőséget biztosítanak az utasok számára, hogy a repülőtér különböző részeire utazzanak. a szigeten.

Parkolás

 • Rövid távú parkolás: A La Gomera repülőtér rövid távú parkolási lehetőséget kínál azoknak az utasoknak, akiknek szükségük van hogy néhány órára leparkolhassák járműveiket.
 • Hosszú távú parkolás: A hosszabb parkolási szolgáltatást igénylő utasok hosszú távú parkolási lehetőséget is biztosítanak.

A La Gomera repülőtér arra törekszik, hogy kényelmes és élvezetes élményt nyújtson az utasok számára a létesítmények, szolgáltatások és kényelmi szolgáltatások széles skálájával. Akár indul, akár érkezik, a repülőtér biztosítja, hogy minden szükséges kényelmi szolgáltatás rendelkezésre álljon, hogy utazása gördülékeny és problémamentes legyen.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) La Gomera repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a La Gomera repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, GMZ azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) La Gomera repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Gran Canaria Airport (LPA) célállomásig ér el, körülbelül 50m időtartam alatt a(z) ATR 72 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a La Gomera repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) La Gomera repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Binter Canaria

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Alajero, La Gomera sziget városából?

Általában a La Gomera repülőtér (GMZ) a preferált választás a Alajero, La Gomera sziget-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Alajero, La Gomera sziget közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella