Folyamatos járat innen: Kyzylorda repülőtér (KZO)

Folyamatos járatok 2 úti célra 2 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Kyzylorda repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
NQZ Cselinográd

1-2 járat naponta

1ó 30m Ár megjelenítése
ALA Almaty

2 járat naponta

1ó 35m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Kyzylorda repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kyzylorda repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KZO
Város Kyzylorda
Ország Kazakhstan (KZ)
Teljes cím Kyzylorda repülőtér
Szélességi fok 44.711772
Hosszúsági fok 65.587838
Megjelenítés a térképen Google maps

Kyzylorda repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Kazahsztán dél-középső régiójának kulcsfontosságú kapujaként a Kyzylorda repülőtér Kyzylorda városát és környező területeit szolgálja ki. A repülőtér különféle létesítményeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek célja az utasok élményének fokozása, a biztonság biztosítása, valamint a belföldi és nemzetközi utazók igényeinek kielégítése. Az alábbiakban áttekintést adunk arról, hogy mire számíthatnak az utasok, amikor ellátogatnak a Kyzylorda repülőtérre.

Utasszállítás

 • Információs pult: A több nyelven beszélő személyzettel rendelkező információs pult segítséget nyújt a járatok menetrendjéhez, a repülőtéri navigációhoz és az általános kérdésekhez.
 • Poggyászszolgáltatás: Poggyászkocsik, csomagoló- és tárolási szolgáltatások állnak rendelkezésre, hogy segítsék az utasokat a holmijaik kezelésében.
 • Elveszett és megtalált: A repülőtér elveszett és megtalált szolgáltatást üzemeltet, hogy segítsen újra találni az utasokat a rosszul elhelyezett tárgyakkal.
 • Speciális segítségnyújtás: A csökkent mozgásképességű utasok számára kialakított létesítmények, beleértve a kerekesszékeket és a kijelölt várakozóhelyeket, biztosítják a hozzáférést a repülőtér egész területén.

Utazási kényelem

 • ATM-ek és pénzváltó: Pénzügyi szükségletek miatt a repülőtéren ATM-ek és pénzváltó szolgáltatások találhatók.
 • WiFi: Az ingyenes Wi-Fi lehetővé teszi, hogy az utasok kapcsolatban maradjanak, miközben a járatra várnak.
 • VIP-szolgáltatások: VIP-társalgó áll rendelkezésre, amely csendes és kényelmes helyet biztosít az exkluzívabb élményre vágyó utazóknak.

Étkezés és vásárlás

 • Éttermek és kávézók: Számos étkezési lehetőség kínál helyi és nemzetközi ételeket az éhség csillapítására indulás előtt.
 • Vámmentes és kiskereskedelmi üzletek: A vámmentes üzletek adómentes vásárlást biztosítanak a nemzetközi utasok számára, míg számos kiskereskedelmi üzlet ajándéktárgyakat, utazáshoz szükséges termékeket és helyi árukat kínál.

Üzleti és konferenciatermek

 • Business Lounge: A munkaállomásokkal és tárgyalótermekkel felszerelt business lounge ideális azoknak az utazóknak, akiknek szüksége van munkavégzés útközben.

Közlekedés és parkolás

 • Parkolás: A repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál, kényelmesen a repülőtér közelében. terminál.
 • Taxi- és autókölcsönző szolgáltatások: Megbízható taxiszolgáltatások és autókölcsönző ügynökségek állnak rendelkezésre a repülőtérről való egyszerű szállítás érdekében.
 • Tömegközlekedés: Kyzylorda repülőtere helyi buszjáratokon érhető el, amelyek összekötik a repülőteret a városközponttal és más fontos célpontokkal.

Biztonság és biztonság

 • Biztonsági átvilágítás: Fejlett biztonsági rendszerek és eljárások állnak rendelkezésre minden utas és utas biztonságának biztosítására személyzet.
 • Sürgősségi szolgáltatások: Szakképzett egészségügyi és sürgősségi személyzet készenlétben áll, hogy reagáljon az eseményekre.

Kyzylorda repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Kyzylorda repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A KZO kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Kyzylorda repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Kyzylorda repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Nursultan Nazarbayev (NQZ) célállomásig ér el, körülbelül 1h 45m időtartam alatt a(z) De Havilland (Bombardier) DHC-8-400 Dash 8Q fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Kyzylorda repülőtér repülőtérről?

A(z) Kyzylorda repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Air Astana, Qazaq Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Kyzylorda városából?

Általában a Kyzylorda repülőtér (KZO) a preferált választás a Kyzylorda-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Kyzylorda közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella