Repülőjárat akciók innen: Kuopio repülőtér (KUO)

Utazz 1 helyszínre a 1 légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Kuopio repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
HEL Vantaa

4 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Kuopio repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kuopio repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KUO
Város Siilinjärvi
Ország Finland (FI)
Teljes cím Kuopio repülőtér
Szélességi fok 63.006528
Hosszúsági fok 27.797197
Weboldal Finavia.fi
Megjelenítés a térképen Google maps

Kuopio repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Kuopio repülőtere, amely a finnországi Kuopio városában található, egy regionális repülőtér, amely számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok gördülékeny és kényelmes utazási élményének biztosítása érdekében. Íme egy közelebbi pillantás a repülőtér kínálatára:

Terminál

A repülőtér modern és tágas terminálja az utasok igényeinek hatékony kielégítésére szolgál. A terminál áttekinthető elrendezésű, így az utasok könnyen navigálhatnak. Kényelmes és barátságos környezetet biztosít az utazóknak.

Bejelentkezés és biztonság

 • A kuopiói repülőtér önellátó kioszkokat kínál a bejelentkezési folyamat felgyorsítása érdekében. Az utasok kinyomtathatják beszállókártyáikat és poggyászcédulájukat.
 • Az összes utas és holmijaik biztonsága érdekében külön biztonsági ellenőrző pontok állnak rendelkezésre hatékony személyzettel.

Kiskereskedelem és étkezési lehetőség

 • Az utasok számos kiskereskedelmi üzletet élvezhetnek a terminálon. Az üzletek számos terméket kínálnak, beleértve a vámmentes árucikkeket, ajándéktárgyakat és az utazáshoz szükséges termékeket.
 • A repülőtér számos étkezési lehetőséget is kínál, beleértve a kávézókat és éttermeket, ahol az utasok ételt vagy harapnivalót fogyaszthatnak. repülés.

Társalgók

 • A kuopiói repülőtér kényelmes és jól felszerelt társalgókat kínál. Az üzleti osztályon utazó vagy lounge bérlettel rendelkező utasok nyugodt helyen pihenhetnek vagy munkába állhatnak.

Kiközelíthetőség

 • A repülőtér létesítményeket és a csökkent mozgásképességű utasok igényeit kielégítő szolgáltatások. Ide tartoznak az akadálymentesített WC-k, rámpák és kijelölt parkolóhelyek.

Wi-Fi és töltőállomások

 • Az utasok ingyenes Wi-Fi-t élvezhetnek a terminál egész területén, lehetővé teszi számukra, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten.
 • Töltőállomások is rendelkezésre állnak, ahol az utazók utazásuk előtt vagy közben tölthetik mobileszközeiket.

Parkolás

 • A kuopiói repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál. A parkolóhelyek kényelmesen a terminál közelében helyezkednek el, így biztosítva az utasok könnyű hozzáférését.

Autókölcsönző

 • Számos autókölcsönző cég rendelkezik pulttal a repülőtéren, számos jármű opció közül választhatnak az utasok. Az autóbérlés rugalmasságot biztosít az utazók számára, hogy felfedezzék Kuopio gyönyörű régióját.

Tömegközlekedés

 • A repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a városközponttal és a környékkel területeken tömegközlekedéssel. Rendszeres buszjáratok állnak rendelkezésre, amelyek kényelmes és megfizethető utazási lehetőséget biztosítanak.

Létesítményeinek és szolgáltatásainak sokaságával a Kuopio repülőtér arra törekszik, hogy minden átutazó utas számára kellemes és problémamentes élményt biztosítson. az ajtóin keresztül. Akár üzleti, akár szabadidős céllal érkezik Kuopióba, a repülőtér célja, hogy minőségi szolgáltatásokat nyújtson, amelyek minden utazó igényeit kielégítik.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Kuopio repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Kuopio repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, KUO azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Kuopio repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Kuopio repülőtér repülőtérről?

A(z) Kuopio repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Finnai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Siilinjärvi városából?

Általában a Kuopio repülőtér (KUO) a preferált választás a Siilinjärvi-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Siilinjärvi közvetlen közelében?

Siilinjärvi környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella