Közvetlen járat innen: Kumasi nemzetközi repülőtér (KMS)

Utazz 1 helyszínre a 2 légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Kumasi nemzetközi repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ACC Accra

Nov-15 járat naponta

0ó 40m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Kumasi nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kumasi nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KMS
Város Kumasi
Ország Ghana (GH)
Teljes cím Kumasi nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 6.712500
Hosszúsági fok -1.591111
Weboldal Gacl.com.gh
Megjelenítés a térképen Google maps

Kumasi nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Ghána modern kapuja

A Kumasi nemzetközi repülőtér, amely a nyüzsgő ghánai Kumasi városában található, kulcsfontosságú közlekedési csomópont, amely mind a belföldi közlekedést szolgálja ki. és nemzetközi utazók. A repülőtér számos létesítménysel és szolgáltatással rendelkezik, hogy zökkenőmentes és élvezetes élményt biztosítson az utasok számára.

Terminállétesítmények

 • Tágas várakozási területek: A repülőtér nagy, kényelmes ülőhelyekkel rendelkező várakozóterekkel büszkélkedhet, amelyek lehetővé teszik az utasok számára a pihenést és a lazítást a repülés előtt.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Különféle kiskereskedelmi üzletek és éttermek állnak rendelkezésre, amelyek helyi és nemzetközi termékek és konyhák választékát kínálják.
 • Vámmentes vásárlás: Az utazók kihasználhatják a vámmentes vásárlási lehetőségeket, lehetővé teszi számukra, hogy számos adómentes árut vásároljanak, például italokat, parfümöket, elektronikai cikkeket és ajándéktárgyakat.
 • ATM-ek és pénzváltó: Kényelmesen elhelyezett ATM-ek és pénzváltó pultok állnak rendelkezésre azon utasok számára, akiknek helyi valutára vagy egyéb pénzre van szükségük. pénzügyi tranzakciók.
 • Poggyászszolgáltatások: A repülőtér poggyászszolgáltatást nyújt, beleértve a biztonságos csomagolást, tárolást, valamint segítséget nyújt elveszett vagy sérült poggyász esetén.
 • Üzleti szolgáltatások: A Kumasi nemzetközi repülőtér felszerelt üzleti társalgókat kínál. internet-hozzáféréssel és kényelmes munkaállomásokkal, kiszolgálva az üzleti utazók igényeit.
 • Gyermek játszóterek: A családbarát környezet biztosítása érdekében a repülőtéren külön játszóterek találhatók a gyermekek számára, amelyek szórakoztatják és lekötik a fiatalokat.

Utasszolgáltatások

 • Információs pultok: Az egész repülőtéren személyzettel ellátott információs pultok állnak rendelkezésre, amelyek segítik az utasokat kérdésekkel, útbaigazításokkal és általános információkkal.
 • Egészségügyi létesítmények: Egészségügyi sürgősségi esetek esetén a repülőtér területén külön egészségügyi központ áll rendelkezésre.
 • Különleges segítségnyújtás: A repülőtér elkötelezett amellett, hogy akadálymentes szolgáltatásokat nyújtson a csökkent mozgásképességű vagy különleges segítségnyújtási igényű utasok számára.
 • Társalgók: A prémium kategóriás utazók és bizonyos programok résztvevői hozzáférést kaphatnak a kényelmes ülésekkel, ingyenes frissítőkkel és szórakoztatással felszerelt exkluzív repülőtéri társalgókhoz.
 • Szállítási lehetőségek: Számos közlekedési lehetőség áll rendelkezésre. rendelkezésre állnak, beleértve az autókölcsönzési szolgáltatásokat, a taxikat és a transzferbuszokat, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy kényelmesen elérjék a kívánt úti célt.

Biztonság és bevándorlás

 • Hatékony bejelentkezés: A dedikált check-in pultok és a hatékony biztonsági átvizsgálási folyamatok zökkenőmentes kiindulási pontot biztosítanak az utasok számára.
 • Bevándorlás és vámügy: A bevándorlási és vámügyi létesítmények jól szervezettek, egyértelmű eljárásokkal vezetik át az utasokat a szükséges beléptetésen és a vámkezelésen. kilépési követelmények.
 • Poggyászkezelő rendszerek: A legmodernebb poggyászkezelő rendszerek biztosítják a poggyász biztonságos és hatékony kézbesítését.
 • 24 órás biztonság: Kumasi A Nemzetközi Repülőtér mindig magas szintű biztonságot tart fenn, hogy garantálja az utasok biztonságát és jólétét.

Kumasi nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Kumasi nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A KMS kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Kumasi nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Kumasi nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Kumasi nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Kumasi nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Africa World Airlines, Passion Ai

Melyik repülőteret kell használni, amikor Kumasi városából repülővel távozik?

Utazók, akik Kumasi-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Kumasi nemzetközi repülőtér (KMS)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Kumasi közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella