Folyamatos járat innen: Kristiansand Kjevik repülőtér (KRS)

Folyamatos járatok 7 úti célra 5 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Kristiansand Kjevik repülőtér repülőtérről

Lényeges részletek a(z) Kristiansand Kjevik repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kristiansand Kjevik repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KRS
Város Kristiansand
Ország Norway (NO)
Teljes cím Kristiansand Kjevik repülőtér
Szélességi fok 58.203830
Hosszúsági fok 8.083769
Weboldal Avinor.no
Megjelenítés a térképen Google maps

Kristiansand Kjevik repülőtér

Kristiansand repülőtér, Kjevik létesítményei és szolgáltatásai

Kjeviki Kristiansand repülőtér, más néven Kjevik repülőtér, a dél-norvégiai Kristiansand városát kiszolgáló fő repülőtér. Az 1939-ben megnyílt repülőtér a városközponttól körülbelül 12 kilométerre északkeletre található, és belföldi és nemzetközi járatok csomópontjaként szolgál. Modern infrastruktúrájával, valamint a létesítmények és szolgáltatások széles skálájával a Kristiansand repülőtér kényelmes és kényelmes élményt nyújt mind az utasok, mind a légitársaságok számára.

Terminállétesítmények

Kjevik repülőtér modern és tágas terminálépület, amelyet úgy terveztek, hogy az évről évre egyre több utazó fogadja a repülőteret. A terminál számos szolgáltatást és szolgáltatást kínál, többek között:

 • Bejelentkezési pultok: Az utasok könnyen bejelentkezhetnek járataikra a kijelölt pultoknál.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtéren számos üzlet található, a kisboltoktól a divatbutikokig, ahol az utazók különféle árukat vásárolhatnak.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, amelyek széles választékot kínálnak ízletes ételek és italok.
 • Társalgók: A nagyobb kényelemre és magánéletre vágyó utasok számára a repülőtér olyan társalgókat biztosít, ahol utazásuk előtt pihenhetnek és lazíthatnak.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Különféle autókölcsönző cégek működnek a repülőtéren, lehetővé téve az utasok számára, hogy érkezéskor könnyen megszervezzék a szállítást.

Repülőtéri szolgáltatások

A terminálon kívül a Kristiansand repülőtér számos szolgáltatást kínál szolgáltatások a zökkenőmentes utazási élmény biztosítására minden utas számára:

 • Ingyenes Wi-Fi: A repülőtér ingyenes és megbízható Wi-Fi-hozzáférést biztosít a terminál egész területén, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak a repülőtéren töltött idő alatt. repülőtéren.
 • ATM-ek és pénzváltó: A helyi valutához hozzáférést igénylő utazók számára kényelmesen elhelyezett ATM-ek és pénzváltó pultok állnak rendelkezésre.
 • Információs pultok: A terminál egész területén személyzeti információs pultok találhatók, az utasok minden szükséges információval és segítséggel ellátva.
 • Elveszett és megtalált: egy külön elveszett és megtalált szolgáltatás segíti az utasokat az elveszett tárgyak visszaszerzésében a repülőtér területén.
 • Foglalkoztatott létesítmények: A repülőtér fel van szerelve. olyan létesítményekkel és szolgáltatásokkal, amelyek segítik a mozgáskorlátozott vagy különleges igényű utasokat, biztosítva, hogy mindenki kényelmesen utazhasson.
 • Parkolás: A terminál közelében bőséges parkolási lehetőség áll rendelkezésre, így az utasok kényelmesen leparkolhatják járműveiket az utazás során. utazás.

Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, a Kristiansand Airport, Kjevik magas szintű kényelmet és kényelmet kíván nyújtani. Modern létesítményeivel, széles körű szolgáltatásaival és hatékony működésével a repülőtér kellemes kezdést biztosít bármilyen utazáshoz, vagy zökkenőmentes átmenetet a járatok között.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Kristiansand Kjevik repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A KRS kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Kristiansand Kjevik repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Kristiansand Kjevik repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Alicante–Elche Airport (ALC) célállomásig ér el, körülbelül 3h 25m időtartam alatt a(z) A320neo fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Kristiansand Kjevik repülőtér repülőtérről?

A(z) Kristiansand Kjevik repülőtér repülőtérről induló utasok 5 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Wideroe, SAS, Norwegian Air Shuttle, KL biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Kristiansand városából?

Általában a Kristiansand Kjevik repülőtér (KRS) a preferált választás a Kristiansand-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Kristiansand közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella