Repülőjárat akciók innen: Kostanay nemzetközi repülőtér (KSN)

Folyamatos járatok 5 célállomásra 4 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Kostanay nemzetközi repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
NQZ Cselinográd

2 járat naponta

1ó 20m Ár megjelenítése
ALA Almaty

1 járat naponta

2ó 15m Ár megjelenítése
SVO Khimki
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 5m Ár megjelenítése
SSH Sharm el-Sheikh
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

5ó 55m Ár megjelenítése
HSA Turkisztán
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 20m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Kostanay nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kostanay nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KSN
Város Kosztanay
Ország Kazakhstan (KZ)
Teljes cím Kostanay nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 53.206389
Hosszúsági fok 63.550833
Megjelenítés a térképen Google maps

Kostanay International Airport létesítményei és szolgáltatásai

A Kostanay International Airport egy modern és jól felszerelt repülőtér, amely az észak-kazahsztáni Kostanay városát szolgálja ki. Létesítményeinek és szolgáltatásainak széles skálájával kényelmes és kényelmes utazási élményt kíván nyújtani belföldi és nemzetközi utasok számára egyaránt.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér rendelkezik egy tágas terminálépület, amely kényelmes és barátságos légkört kínál az utasok számára.
 • Bejelentkezési pultok: Az utasok a kényelmesen elhelyezett check-in pultoknál jelentkezhetnek be járataikra.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet található, ahol az utazók ajándéktárgyakat, utazáshoz szükséges termékeket és vámmentes termékeket vásárolhatnak.
 • Éttermek és kávézók: Számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, köztük éttermek és kávézók. konyhák széles választéka a különböző ízlések szerint.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utasok könnyen hozzáférhetnek az ATM-ekhez és pénzváltókhoz a repülőtér területén.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Azoknak, akik keresnek ha önállóan is felfedezhetik a várost, a repülőtéren autóbérlési szolgáltatások állnak rendelkezésre.
 • Társalgók: A repülőtér kényelmes társalgókat kínál azoknak az utasoknak, akik privátabb és exkluzívabb terekre vágynak pihenni vagy dolgozni.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, lehetővé téve az utasok számára, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak.

Szolgáltatások

 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelési folyamatokat biztosít a késések minimalizálása és a zökkenőmentes utazás biztosítása érdekében.
 • Elveszett és megtalált részleg: az elveszett és megtalált részleg segíti az utasokat az elveszett holmik megtalálásában a repülőtér területén.
 • Információs pultok: Az utasok segítséget kérhetnek a repülőtér információs pultjaitól, amelyek tájékoztatást adnak a járatokról, útvonalakról és egyéb fontos részletekről.
 • Egészségügyi szolgáltatások: A repülőtéren van egy egészségügyi központ, amely ellátást nyújt. az utasok egészségügyi szükségleteihez vészhelyzetek esetén.
 • Parkolási lehetőségek: A repülőtér biztonságos és jól karbantartott parkolóhelyeket kínál mind rövid, mind hosszú távú parkolási igények kielégítésére.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér speciális segítségnyújtási szolgáltatásokat nyújt a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok számára.
 • Taxiszolgáltatások: A taxiszolgáltatások kényelmesen elérhetők a terminál épületén kívül, egyszerű szállítási lehetőségeket biztosítva az utasoknak.
 • Repülésfrissítések: Valós idejű repülési információk jelennek meg a repülőtéren a képernyőkön, így az utasok minden változásról vagy késésről tájékoztatják.

A Kostanay nemzetközi repülőtér elkötelezett amellett, hogy kellemes utazási élményt nyújtson mindenkinek. látogatók. A repülőtér modern létesítményeivel és professzionális szolgáltatásaival az utazók sokrétű igényeit kívánja kielégíteni, biztosítva, hogy utazásuk zökkenőmentesen induljon és végződjön.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Kostanay nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Kostanay nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, KSN azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Kostanay nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Kostanay nemzetközi repülőtér és a Sharm el-Sheikh International Airport (SSH) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 5h 35m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Kostanay nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Kostanay nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 4 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Air Astana, Aeroflot, Air Cair biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Kosztanay városából repülővel távozik?

Utazók, akik Kosztanay-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Kostanay nemzetközi repülőtér (KSN)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Kosztanay közvetlen közelében?

Kosztanay környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella