Megfizethető járatok innen: Kona nemzetközi repülőtér (KOA)

Utazz 19 helyszínre a 10 légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Kona nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kona nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KOA
Város Kailua
Ország United-States (US)
Teljes cím Kona nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 19.736916
Hosszúsági fok -156.042925
Weboldal Hawaii.gov
Megjelenítés a térképen Google maps

Kona nemzetközi repülőtér

Kona nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Kona nemzetközi repülőtér, amely az Egyesült Államokban, Hawaii szigetének nyugati partján található, az elsődleges átjáró a Kona kerületre és az egész Big Islandre látogató utazók számára. A csúcsminőségű létesítmények és szolgáltatások iránti elkötelezettségével a repülőtér kellemes és kényelmes élményt biztosít minden utas számára.

Létesítmények

 • Terminálok: A repülőtérnek van egy fő terminálja. a belföldi és a nemzetközi járatok üzemeltetésére is alkalmas épület. Modern felszereltséggel és bőséges ülősarokkal rendelkezik.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok különféle étkezési lehetőségeket élvezhetnek, a gyorséttermektől a helyi és nemzetközi ételeket kínáló éttermekig.
 • Vásárlás: A repülőtér számos üzlettel büszkélkedhet, ahol az utazók bármit megtalálhatnak az ajándéktárgyaktól kezdve a ruhákon át a könyvekig és az elektronikai cikkekig.
 • Autókölcsönzés: Számos jó hírű autókölcsönző szolgáltatás áll rendelkezésre a helyszínen, amelyek kényelmes módja annak, hogy saját tempójában fedezze fel a szigetet.
 • Parkolás: A repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál, könnyű hozzáférést biztosítva a terminál épületeihez.

Szolgáltatások

 • Információs pultok: A személyzettel rendelkező információs pultok az egész repülőtéren találhatók, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen kérdésük vagy aggályaik esetén.
 • Wi-Fi: Kona nemzetközi repülőtér kínál ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés a terminálépületekben, lehetővé téve az utazók számára, hogy kapcsolatban maradjanak.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Ha bármilyen tárgy elveszne vagy eltévedne, egy külön elveszett és megtalált részleg áll rendelkezésre a holmik nyomon követésére és visszaszerzésére.
 • ATM-ek és pénzváltó: A bankautomaták kényelmesen elhelyezkednek a repülőtéren, és valutaváltó-szolgáltatások is rendelkezésre állnak a nemzetközi utazók megkönnyítésére.
 • Orvosi szolgáltatások: A repülőtér elsősegélynyújtó és orvosi segítséget nyújt. ha szükséges. Az orvosi pult a fő terminálon található.
 • Poggyászszolgáltatás: Az utasok kényelmét szolgálják a poggyászkocsik, a poggyász rögzítésére pedig csomagcsomagolási szolgáltatásokat nyújtanak.

Létesítményeivel és szolgáltatásaival a Kona nemzetközi repülőtér biztosítja, hogy az utazók zökkenőmentesen és élvezetesen utazzanak. Akár érkeznek, akár indulnak, az utasok jól el vannak látva, és a legtöbbet tölthetik ki a repülőtéren eltöltött idejükből.


Kona nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Kona nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A KOA kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Kona nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Kona nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Narita International Airport (NRT) célállomásig ér el, körülbelül 9h 55m időtartam alatt a(z) Boeing 767-300 (winglets) Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Kona nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 10 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Kona nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Hawaiian Airlines, Southwest Airlines, Southern Airways Express, United Airlines, Alaska Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Kailua városából repülővel távozik?

Utazók, akik Kailua-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Kona nemzetközi repülőtér (KOA)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Kailua közvetlen közelében?

Kailua környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella