Közvetlen járat innen: Komodo repülőtér (LBJ)

Utazz 6 helyszínre a 7 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Komodo repülőtér repülőtéren

Tájékoztató részletek a(z) Komodo repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Komodo repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LBJ
Város Labuan Bajo
Ország Indonesia (ID)
Teljes cím Komodo repülőtér
Szélességi fok -8.585046
Hosszúsági fok 119.441148
Megjelenítés a térképen Google maps

Komodo repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A komodói repülőtér, hivatalos nevén Komodo Airport Mutiara II, a fenséges indonéziai Komodo Nemzeti Park elsődleges kapuja. A Labuan Bajo-i Flores-sziget legnyugatibb csücskén található repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kellemes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasoknak.

Terminállétesítmények

  • Kiskereskedelmi üzletek: Komodo repülőterén számos kiskereskedelmi üzlet található, köztük vámmentes üzletek, ahol az utasok válogatott helyi kézműves termékeket, ajándéktárgyakat, harapnivalókat és italokat találhatnak.
  • Éttermek és kávézók: Számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, amelyek helyi indonéz és nemzetközi ételeket kínálnak. Az utasok repülésük előtt vagy után gyorsan falatozhatnak, vagy nyugodtan étkezhetnek.
  • ATM-ek és valutaváltó: A repülőtéren a terminálon található ATM-ek állnak rendelkezésre a készpénzre szoruló utasok számára. Ezen kívül valutaváltó pultok állnak rendelkezésre azok számára, akik helyi valutát igényelnek.
  • Wi-Fi: A Komodo Airport ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosít a terminál egész területén. Az utasok kapcsolatban maradhatnak szeretteikkel, vagy utolérhetik a munkát, miközben a repülőjáratukra várnak.
  • Információs pult: Az érkezési területen található információs pult, amely segítséget nyújt az utazóknak a repülés részleteiről, a repülőtéri szolgáltatásokról és az általános kérdésekről.
  • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászszolgáltatást is kínál, beleértve a poggyászmegőrzést és a csomagolóeszközöket. Az utazók biztonságosan tárolhatják csomagjaikat, vagy védőfóliával védhetik őket.
  • Autókölcsönzés: Azok számára, akik szeretnének felfedezni a gyönyörű környezetet, autóbérlési szolgáltatások állnak rendelkezésre a repülőtéren. Az autóbérlés lehetővé teszi az utasok számára, hogy kényelmesen elérjék céljukat, és fedezzék fel a Komodo Nemzeti Park csodáit.

Szállítási szolgáltatások

  • Taxik: A taxik könnyen elérhetők a terminálon kívül, és kényelmes szállítási lehetőséget kínálnak Labuan Bajo vagy a közeli területek különböző célpontjaira.
  • Ingajárat: A repülőtér transzferszolgáltatást biztosít utasok Labuan Bajo számos szállodájába és onnan. Ez a szolgáltatás problémamentes utazást biztosít a szállásig egy fárasztó repülőút után.
  • Gépkocsiparkolás: A Komodo Airport rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál a vendégek igényeinek kielégítésére. azon utasok, akik a repülőtéren szeretnének parkolni.

A Komodo repülőtér elkötelezett amellett, hogy kényelmes és hatékony élményt nyújtson a terminálján áthaladó utazók számára. A rendelkezésre álló létesítmények és szolgáltatások széles skálájával az utasok könnyedén navigálhatnak a repülőtéren, és élvezhetik a Labuan Bajoban és a lenyűgöző Komodo Nemzeti Parkban eltöltött időt.


Komodo repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Komodo repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A LBJ kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Komodo repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Komodo repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Soekarno-Hatta International Airport (CGK) célállomásig ér el, körülbelül 2h 15m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Komodo repülőtér repülőtérről?

A(z) Komodo repülőtér repülőtérről induló utasok 7 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Wings Air, Batik Air, Citilink, Lion Air, SW Itali biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Labuan Bajo városából?

Általában a Komodo repülőtér (LBJ) a preferált választás a Labuan Bajo-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Labuan Bajo közvetlen közelében?

Labuan Bajo környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella