Folyamatos járat innen: Kolhapur repülőtér (KLH)

Fedezze fel 5 helyszínt 3 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Kolhapur repülőtér repülőtérről

Tájékoztató részletek a(z) Kolhapur repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kolhapur repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KLH
Város Kolhapur
Ország India (IN)
Teljes cím Kolhapur repülőtér
Szélességi fok 16.663923
Hosszúsági fok 74.283220
Weboldal Aai.aero
Megjelenítés a térképen Google maps

Kolhapur repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A

Kolhapur repülőtér egy regionális repülőtér Kolhapurban, Maharashtra államban, Indiában. A régió fontos közlekedési csomópontjaként szolgál, összekötve különböző belföldi célpontokkal. A repülőtér számos létesítménnyel és szolgáltatással rendelkezik, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az utasoknak.

Terminál létesítmények

  • Check-in pultok: A repülőtéren külön check-in pultok találhatók, ahol az utasok megkaphatják beszállókártyáikat és feladhatják poggyászukat. A pultokat barátságos és segítőkész személyzet segíti az utasoknak a folyamat során.
  • Biztonság: Szigorú biztonsági intézkedések vannak bevezetve az összes utas és a repülőtéri személyzet biztonsága érdekében. Minden poggyászt és személyt alaposan átvizsgálnak, mielőtt belépnek a beszállási területre.
  • Kiskereskedelem és étkezés: A Kolhapur repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet és étkezési lehetőség várja az utasokat. Az utazási cikkeket árusító kisboltoktól a különféle konyhákat kínáló kávézókig és éttermekig minden ízlésnek és igénynek megfelel.
  • Társalgók: azok számára, akik pihenni vagy dolgozni szeretnének Privátabb környezetben a repülőtér kényelmes társalgókat kínál olyan szolgáltatásokkal, mint a kényelmes ülőhelyek, ingyenes harapnivalók és italok, Wi-Fi hozzáférés és még sok más.

Szállítási szolgáltatások

  • Taxik és autókölcsönzés: Az utasok könnyen megtalálhatják a taxikat és az autókölcsönzési szolgáltatásokat a repülőtéren, így kényelmesen eljuthatnak a kívánt úti célba. Ezeket a szolgáltatásokat előre le lehet foglalni vagy a helyszínen megszervezni.
  • Tömegközlekedés: A repülőtérről számos tömegközlekedési mód, többek között buszok és vonatok is kiválóan köthetők a városhoz.. Megfizethető és elérhető lehetőségeket kínál az utasok számára, hogy elérjék kívánt helyüket.

Egyéb szolgáltatások

  • Parkolás: A Kolhapur repülőtér bőséges lehetőséget kínál parkolóhelyek rövid és hosszú távú parkolásra egyaránt. A parkolóhelyek biztonságosak és kényelmesek, így az utasok gondtalan parkolási élményt nyújtanak.
  • Információs pultok: Személyzeti információs pultok állnak rendelkezésre, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen kérdésükben vagy aggályukban., kezdve a repülési információktól a repülőtérre vagy a környékre vonatkozó általános kérdésekig.
  • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészni az interneten. Ez a szolgáltatás különösen hasznos az üzleti utazók vagy azok számára, akik járatukra várva szeretnének időt tölteni.
  • Egészségügyi létesítmények: A Kolhapur repülőtéren van egy helyszíni egészségügyi központ, amely alkalmas a kiskorúak kezelésére. azonnali segítséget nyújtani. Képzett egészségügyi személyzet mindig rendelkezésre áll, hogy biztosítsa az utasok jólétét.

Összességében a Kolhapur repülőtér arra törekszik, hogy zökkenőmentes utazási élményt nyújtson az utasok számára azáltal, hogy számos létesítményt és szolgáltatást kínál. Legyen szó terminállétesítményeikről, szállítási szolgáltatásairól vagy egyéb szolgáltatásairól, a repülőtér biztosítja, hogy az utasok mindent megkapjanak, amire szükségük van a kényelmes utazáshoz.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Kolhapur repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A KLH kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Kolhapur repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Kolhapur repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Sardar Vallabhbhai Patel International Airport (AMD) célállomásig ér el, körülbelül 2h 10m időtartam alatt a(z) ATR 42 / ATR 72 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Kolhapur repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Kolhapur repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: IndiGo, Shuttle Americ

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Kolhapur városából?

Általában a Kolhapur repülőtér (KLH) a preferált választás a Kolhapur-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Kolhapur közvetlen közelében?

Kolhapur környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella