Folyamatos járat innen: Kogalym nemzetközi repülőtér (KGP)

Folyamatos járatok 2 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Kogalym nemzetközi repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
VKO Moszkva

1 járat naponta

3ó 45m Ár megjelenítése
PEE perm
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 0m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Kogalym nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kogalym nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KGP
Város Kogalym
Ország Russia (RU)
Teljes cím Kogalym nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 62.266550
Hosszúsági fok 74.544685
Weboldal Ns0.kogalymavia.ru
Megjelenítés a térképen Google maps

Kogalym nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az oroszországi Kogalym városában található Kogalym nemzetközi repülőtér a régió egyik legforgalmasabb repülőtere. Fontos közlekedési csomópontként szolgál, összekötve a várost belföldi és nemzetközi célpontokkal. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasok számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér modern terminálépülete tágas, váróterek és kényelmes ülőhelyek.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Az utasok bevásárolhatnak a terminálon belül található különböző kiskereskedelmi egységekben, amelyek termékek és ajándéktárgyak széles választékát kínálják.
 • Ügye- Ingyenes üzletek: Az utazók vámmentesen vásárolhatnak a repülőtéren, ahol adómentes termékek közül választhatnak, köztük parfümök, kozmetikumok, alkohol és dohányáruk.
 • Éttermek és kávézók: Számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, ideértve az éttermeket, kávézókat és snackbárokat, amelyek különféle ételeket és harapnivalókat kínálnak.
 • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtéren kényelmesen elhelyezkedő ATM-ek és valutaváltó-szolgáltatások állnak rendelkezésre, amelyek biztosítják a készpénzhez és a valutaváltáshoz való könnyű hozzáférést szolgáltatásokat.
 • Wi-Fi hozzáférés: A Kogalym Nemzetközi Repülőtér ingyenes Wi-Fi-t biztosít a terminál egész területén, lehetővé téve az utasok számára, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak.

Szolgáltatások

 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat kínál, amelyek gondoskodnak arról, hogy a poggyászokat gondosan kezeljék, és érkezéskor azonnal kézbesítsék az utasokhoz.
 • Elveszett és megtalált: Elveszett vagy rossz helyen történő elhelyezés esetén A Kogalym Nemzetközi Repülőtér külön Lost and Found részleggel rendelkezik, amely segíti az utasokat holmijaik visszaszerzésében.
 • Információs pultok: Az utasok a terminál egész területén kényelmesen megtalálhatják az információs pultokat, ahol a személyzet készséggel nyújt segítséget és válaszol a kérdésekre., és utazási tanácsokat adunk.
 • Orvosi szolgáltatások: A repülőtéren egészségügyi vészhelyzetek kezelésére és a rászoruló utasok elsősegélynyújtására alkalmas egészségügyi központ található.
 • Autókölcsönzés: Azoknak az utasoknak, akik keresnek. ha önállóan is felfedezhetik a várost, a repülőtéren autóbérlési szolgáltatások állnak rendelkezésre, amelyek különféle igényeknek és pénztárcáknak megfelelő járművek széles választékát kínálják.
 • Parkolás: A Kogalym nemzetközi repülőtér rövid és hosszú távra egyaránt kínál lehetőséget. parkolóhelyek, biztonságos parkolási lehetőségeket biztosítva az utazók számára.
 • Társalgóterületek: Az utasok kényelmes társalgókban pihenhetnek és lazíthatnak, olyan kényelmi szolgáltatásokkal, mint a töltőpontok, a munkaállomások és a frissítők.

Létesítmények és szolgáltatások széles skálájával a Kogalym International Airport arra törekszik, hogy zökkenőmentes és élvezetes utazási élményt nyújtson minden utas számára. Legyen szó vásárlásról, étkezésről vagy a szükséges szolgáltatások igénybevételéről, a repülőtér kielégíti az utazók sokrétű igényeit, és a lehető legkényelmesebbé és kényelmesebbé teszi a repülőtéren eltöltött időt.


Kogalym nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Kogalym nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A KGP kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Kogalym nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Kogalym nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Vnukovo International Airport (VKO) célállomásig ér el, körülbelül 3h 45m időtartam alatt a(z) Boeing 737-500 (winglets) Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Kogalym nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Kogalym nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: UTai

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Kogalym városából?

Általában a Kogalym nemzetközi repülőtér (KGP) a preferált választás a Kogalym-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Kogalym közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella