Repülőjárat akciók innen: Kodiak repülőtér (ADQ)

Fedezze fel 1 helyszínt 2 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Kodiak repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ANC Rögzítés

1-2 járat naponta

0ó 54m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Kodiak repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kodiak repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ADQ
Város Kodiak
Ország United-States (US)
Teljes cím Kodiak repülőtér
Szélességi fok 57.749966
Hosszúsági fok -152.493851
Megjelenítés a térképen Google maps

Kodiak repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az alaszkai Kodiak-szigeten található Kodiak repülőtér létfontosságú közlekedési csomópontként szolgál mind a helyiek, mind a látogatók számára. Ez a cikk áttekintést ad a repülőtéren elérhető létesítményekről és szolgáltatásokról, biztosítva minden utas számára zökkenőmentes és kényelmes élményt.

Létesítmények

  • Terminálépület: A modern terminál Az épület különféle kényelmi eszközökkel van felszerelve az utazók kiszolgálására. Kényelmes ülőhelyeket, mellékhelyiségeket és kijelölt váróteret kínál az utasok számára.
  • Étel és ital: A terminálon belül található egy kávézó és snack bár, amely lehetőséget kínál az éhes utazóknak, hogy útjuk előtt harapjanak egyet..
  • Kiskereskedelmi üzletek: Az utasok számos kiskereskedelmi üzletet fedezhetnek fel, amelyek ajándéktárgyakat, helyi termékeket és utazáshoz szükséges termékeket kínálnak.
  • Autókölcsönzés: A repülőtér autóbérlési szolgáltatásokat nyújt a felfedezni vágyók számára. Kodiak-sziget szabadidőben. Számos megbízható kölcsönző cégnek van irodája a repülőtéren.
  • Parkolás: Jelentős parkoló áll rendelkezésre rövid és hosszú távú parkolási igényekre is, kényelmet biztosítva azoknak az utasoknak, akiknek a repülőtéren kell hagyniuk járműveiket..

Szolgáltatások

  • Repülési információk: A repülőtér frissített repülési információs kijelzőket és hangosító rendszereket biztosít, hogy az utasokat tájékoztassák az érkezésekről, indulásokról és a repülési adatok változásairól ütemterv.
  • Poggyászszolgáltatás: Poggyászkocsik és kocsik állnak rendelkezésre az egész épületben a poggyász egyszerű szállítása érdekében. Ezen kívül poggyászcsomagolási szolgáltatások is rendelkezésre állnak a feladott tárgyak védelmére és rögzítésére.
  • Elveszett és megtalált tárgyak: elveszett vagy eltévedt holmija esetén az utasok felkereshetik a repülőtér elveszett és megtalált részlegét, hogy jelentsék és visszaszerezzék azokat. elemeket.
  • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér akadálymentességet biztosít a fogyatékkal élő utasok számára. A speciális igények kielégítésére kerekesszékes segítség, kijelölt mellékhelyiségek és akadálymentes ülőhelyek állnak rendelkezésre.
  • Információs pult: A terminálon belül személyzeti információs pultok találhatók, ahol barátságos és hozzáértő személyzet áll rendelkezésére, hogy segítse az utasokat kérdésekkel, útbaigazításokkal. és általános repülőtéri információk.

Létesítményeivel és szolgáltatásaival a Kodiak Airport célja, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az ajtón áthaladó összes utazó számára. Legyen szó szuvenírvásárlásról, étkezésről vagy segítségnyújtásról, az utasok számíthatnak a repülőtér szolgáltatásaira, hogy javítsák utazásukat. A barátságos és vendégszerető személyzet tovább hozzájárul a kellemes reptéri tartózkodáshoz.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Kodiak repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Kodiak repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, ADQ azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Kodiak repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC) célállomásig ér el, körülbelül 54m időtartam alatt a(z) Boeing 737-700 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Kodiak repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Kodiak repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Island Air Service, Alaska Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Kodiak városából repülővel távozik?

Utazók, akik Kodiak-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Kodiak repülőtér (ADQ)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Kodiak közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella