Repülőjárat akciók innen: Kisumu nemzetközi repülőtér (KIS)

Folyamatos járatok 4 úti célra 6 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Kisumu nemzetközi repülőtér repülőtérről

Tájékoztató részletek a(z) Kisumu nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kisumu nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KIS
Város Kisumu
Ország Kenya (KE)
Teljes cím Kisumu nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -0.085278
Hosszúsági fok 34.729722
Megjelenítés a térképen Google maps

Kisumu nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A kenyai Kisumu városában található Kisumu nemzetközi repülőtér kulcsfontosságú közlekedési csomópont az ország nyugati régiójában. Kapuként szolgál számos hazai és nemzetközi úti célhoz. A repülőtér híres csúcsminőségű létesítményeiről és szolgáltatásairól, amelyek zökkenőmentes utazási élményt biztosítanak az utasok számára.

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A repülőtér dedikált ellenőrzést kínál -pultok a zökkenőmentes bejelentkezés megkönnyítése érdekében.
 • Vámmentes üzletek: Az utasok számos vámmentes vásárlási lehetőséget élvezhetnek, a kozmetikumoktól az elektronikai cikkekig, még repülésük előtt.
 • Éttermek és kávézók: A terminálon belül számos étterem található, amelyek helyi és nemzetközi ételeket egyaránt felszolgálnak.
 • Társalgók: A Kisumu nemzetközi repülőtér kényelmes társalgókkal büszkélkedhet, ahol az utasok felszállás előtt pihenhetnek és lazíthatnak.
 • ATM-ek és pénzváltó: A terminál egész területén kényelmesen elhelyezett ATM-ek és pénzváltó pultok állnak rendelkezésre.

Szállítás

 • Taxis: Az utasok könnyen taxit találhat a repülőtéren kívül, így problémamentesen érheti el a kívánt úti célt.
 • Autókölcsönzés: Számos autókölcsönző iroda működik a repülőtéren, így az utazók saját tempójukban fedezhetik fel a régiót.
 • Tömegközlekedés: Ingabuszok és minibuszok rendszeresen kötik össze a repülőteret Kisumu és azon túl különböző helyekre.

Biztonság és biztonság

 • Poggyász és utasok átvizsgálása: Szigorú biztonsági intézkedések vannak bevezetve az összes utas biztonságának biztosítása érdekében, beleértve az alapos poggyász átvizsgálást és az utasok ellenőrzését.
 • CCTV felügyelet: A repülőtér helyiségei fejlett CCTV rendszerekkel vannak felszerelve a tevékenységek nyomon követésére és az általános javításra. biztonság.
 • Tűzbiztonság: A Kisumu Nemzetközi Repülőtér jól felkészült minden tűzzel kapcsolatos vészhelyzetre, a legkorszerűbb tűzérzékelő és eloltó rendszerekkel.

Akadálymentesség

 • Különleges segítségnyújtás: A repülőtér fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasokat szolgál ki, és olyan létesítményeket biztosít, mint a liftek, rámpák és a kerekesszékes segítségnyújtás.
 • Szülői szobák: csecsemőkkel utazó családok számára a Kisumu Nemzetközi Repülőtér kényelmes szülői szobákat kínál öltözővel.

További szolgáltatások

 • Elveszett és megtalált szolgáltatás: Az elveszett és megtalált szolgáltatás rendelkezésre állnak a repülőtéren az eltévedt holmikért.
 • Egészségügyi létesítmények: Orvosi vészhelyzetek esetén a repülőtér rendelkezik egy egészségügyi központtal, amely alkalmas kisebb sérülések kezelésére és orvosi segítségnyújtásra.
 • Üzleti szolgáltatások: Az üzleti jellegű szolgáltatásokat igénylő utasok különféle létesítményeket vehetnek igénybe, például tárgyalókat, faxokat és fénymásológépeket.

Jól megtervezett létesítményeivel és átfogó szolgáltatásaival a Kisumu nemzetközi repülőtér biztosítja hogy az utazók kényelmes és élvezetes utazásban részesüljenek, maradandó pozitív benyomást hagyva a Kisumuban töltött időről.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Kisumu nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Kisumu nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, KIS azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Kisumu nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Moi International Airport (MBA) célállomásig ér el, körülbelül 1h 40m időtartam alatt a(z) De Havilland (Bombardier) DHC-8-400 Dash 8Q fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Kisumu nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Kisumu nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 6 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Jambojet Limited, Safarilink, Kenya Airways, Far Eastern Air Transpor biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Kisumu városából repülővel távozik?

Utazók, akik Kisumu-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Kisumu nemzetközi repülőtér (KIS)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Kisumu közvetlen közelében?

Kisumu környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella