Kiruna repülőtér (KRN) repülőtere induló járatok

Fedezze fel 2 helyszínt 3 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Kiruna repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ARN Stockholm

1-5 járat naponta

1ó 40m Ár megjelenítése
DUS Düsseldorf
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 10m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Kiruna repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kiruna repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KRN
Város Kiruna
Ország Sweden (SE)
Teljes cím Kiruna repülőtér
Szélességi fok 67.821111
Hosszúsági fok 20.335556
Weboldal Swedavia.se
Megjelenítés a térképen Google maps

Kirunai repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

Svédország legészakibb részén található Kiruna repülőtér fontos közlekedési csomópontként szolgál a lélegzetelállító tájakat és természeti csodákat meglátogató utazók számára. Lappföld. Ez a cikk kiemeli a kirunai repülőtéren kínált létesítményeket és szolgáltatásokat a kényelmes és kényelmes utazási élmény biztosítása érdekében.

Terminál létesítmények

 • Bejelentkezési pultok: Kiruna repülőtere külön check-in a különböző légitársaságok pultjaiban, lehetővé téve az utasok számára a repülés előtti eljárások egyszerű elvégzését.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A terminálon számos kiskereskedelmi üzlet és étterem található, így az utazók számára lehetőség nyílik a vásárlásra és étkezésre. repülésük előtt.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi kapcsolat áll rendelkezésre a terminál egész területén, lehetővé téve az utasok számára, hogy a várakozási idő alatt kapcsolatban maradjanak, és böngészhessenek az interneten.
 • Társalgó: Kényelmes társalgót biztosítunk azoknak az utasoknak, akik csendes térre vágynak a kikapcsolódáshoz vagy a munkához.
 • Autókölcsönzés: Azok számára, akik Kirunát és környékét szeretnék felfedezni, autóbérlési szolgáltatások állnak rendelkezésre a repülőtéren, lehetővé teszi az utazók számára, hogy érkezéskor könnyedén bérelhessenek járművet.

Szállítási szolgáltatások

 • Taxiszolgáltatások: A taxiállomások kényelmesen a terminálon kívül találhatók, így az utasok gondot okoznak -ingyenes lehetőség a kívánt célállomásra és vissza történő szállításra.
 • Buszjáratok: Rendszeres buszjáratok állnak rendelkezésre, amelyek összekötik Kiruna repülőterét a városközponttal és más közeli területekkel.
 • Privát transzferek: Az utazók privát transzfert is szervezhetnek a szálláshelyükre vagy a kívánt helyre a repülőtéren működő különböző közlekedési szolgáltatókon keresztül.
 • Parkolási lehetőségek: Bőséges parkolóhelyek állnak rendelkezésre rövid és hosszú távú parkolásra is, biztosítva, hogy az utasok kényelmesen hagyhatják járműveiket a repülőtéren.

Speciális segítség

 • Fogyatékkal élők számára kialakított létesítmények: A kirunai repülőtér olyan létesítményekkel van felszerelve, amelyek kielégítik az utasok igényeit csökkent mozgásképességűek, ideértve a kijelölt parkolóhelyeket, akadálymentesített mellékhelyiségeket és lifteket.
 • Elveszett és megtalált: Azok az utasok, akik elvesztették vagy elvesztették holmijukat, segítséget kérhetnek a repülőtér elveszett és megtalált osztályától.
 • Orvosi segítségnyújtás: Orvosi vészhelyzetek vagy egészségügyi problémák esetén a repülőtéren egészségügyi személyzet áll rendelkezésre, hogy segítséget és támogatást nyújtson.

A Kiruna repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál a a gyönyörű lappföldi régióba látogató utasok utazási élménye. A jól felszerelt, kiskereskedelmi és étkezési lehetőségeket kínáló termináltól a kényelmes szállítási szolgáltatásokig és speciális segítségnyújtásig a repülőtér igyekszik biztosítani látogatói kényelmét és elégedettségét.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Kiruna repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A KRN kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Kiruna repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Kiruna repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Dusseldorf International Airport (DUS) célállomásig ér el, körülbelül 3h 10m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Kiruna repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Kiruna repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: SAS, Norwegian Air Intl, Eurowing

Melyik repülőteret kell használni, amikor Kiruna városából repülővel távozik?

Utazók, akik Kiruna-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Kiruna repülőtér (KRN)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Kiruna közvetlen közelében?

Kiruna környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella