Folyamatos járat innen: King Shaka nemzetközi repülőtér (DUR)

Közvetlen járatok 9 célállomásra 7 légitársaság által üzemeltetve.

Tájékoztató részletek a(z) King Shaka nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve King Shaka nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DUR
Város Durban
Ország South-Africa (ZA)
Teljes cím King Shaka nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -29.609979
Hosszúsági fok 31.116887
Weboldal Kingshakainternational.co.za
Megjelenítés a térképen Google maps
King Shaka nemzetközi repülőtér
King Shaka nemzetközi repülőtér
King Shaka nemzetközi repülőtér
King Shaka nemzetközi repülőtér
King Shaka nemzetközi repülőtér
King Shaka nemzetközi repülőtér

King Shaka nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A dél-afrikai La Mercy városában található King Shaka nemzetközi repülőtér egy korszerű repülőtér, amely rendkívüli létesítmények és szolgáltatások széles skálája biztosítja az utasok kényelmes és hatékony utazási élményét.

Terminállétesítmények

A repülőtér modern és tágas terminállal rendelkezik, amely számos kényelmi szolgáltatással rendelkezik, mint pl.:

 • Bejelentkezési pultok: A terminálon számos bejelentkezési pult található, amelyek kényelmesen elhelyezkednek a zökkenőmentes bejelentkezés érdekében.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Az utasok kényeztethetik magukat számos vásárlási lehetőség közül választhat, a luxusmárkáktól a helyi árucikkekig.
 • Étel- és italüzletek: A repülőtér kávézók, éttermek és bárok széles választékát kínálja, különféle ízlések és táplálkozási igények kielégítésére.
 • Társalgók: A King Shaka nemzetközi repülőtér kényelmes társalgókkal büszkélkedhet, ahol az utasok pihenhetnek és lazíthatnak a repülés előtt.
 • Üzleti szolgáltatások: Az üzleti úton lévő utazók kihasználhatják a repülőtér üzleti szolgáltatásait, beleértve a találkozókat is. Wi-Fi-vel felszerelt szobák és munkaállomások.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Különféle autókölcsönző társaságok működnek a repülőtéren, amelyek kényelmes szállítási lehetőségeket biztosítanak az utasok számára.

Szállítási szolgáltatások

A repülőtér számos szállítási szolgáltatást kínál, hogy problémamentesen utazhasson a repülőtérre és vissza:

 • Taxiszolgáltatások: Az utasok könnyen elérhetik a taxikat közvetlenül a terminál épülete előtt, így kényelmes közlekedési mód a célállomásokra.
 • Ingajárati szolgáltatások: rendelkezésre állnak transzferszolgáltatások, amelyek összekötik a repülőteret a környék főbb szállodai célpontjaival.
 • Vasúti szolgáltatások: A repülőtér összeköttetésben áll a a durbani központi üzleti negyed egy dedikált vasúti összeköttetésen keresztül, lehetővé téve az utasok kényelmes ingázását.
 • Parkolási lehetőségek: A King Shaka nemzetközi repülőtér különféle parkolási lehetőségeket kínál, beleértve a rövid távú, hosszú távú és fedett parkolóhelyeket.

Utasszolgáltatások

A repülőtér az utasok kényelmét helyezi előtérbe az alábbi szolgáltatásokkal:

 • Információs pultok: Az utasok segítséget kérhetnek vagy információ a repülőtér erre kijelölt információs pultjain.
 • Orvosi szolgáltatások: Vészhelyzet esetén orvosi szolgáltatások állnak rendelkezésre, hogy minden utas és látogató jólétét biztosítsák.
 • Speciális segítség: A repülőtér támogatást és lehetőségeket nyújt a csökkent mozgásképességű vagy speciális igényű utasok számára.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi-hozzáférés áll rendelkezésre az egész terminálépületben, így az utasok kapcsolatban maradhatnak.

A King Shaka Nemzetközi Repülőtér világszínvonalú létesítmények és szolgáltatások széles választékát kínálja, biztosítva az utasok zökkenőmentes és élvezetes utazási élményét. Modern terminállétesítményeitől a szállítási szolgáltatásokig és az utastámogatásig a repülőtér továbbra is elkötelezett amellett, hogy a kényelem és kényelem kivételes színvonalát biztosítsa.


King Shaka nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) King Shaka nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A DUR kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a King Shaka nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a King Shaka nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A King Shaka nemzetközi repülőtér és a Dubai International Airport (DXB) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 8h 20m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a King Shaka nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) King Shaka nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 7 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Safair, CemAir, Airlink (South Africa), South African Airways, Emirate biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Durban városából repülővel távozik?

Utazók, akik Durban-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a King Shaka nemzetközi repülőtér (DUR)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Durban közvetlen közelében?

Durban környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella