Folyamatos járat innen: King Salmon repülőtér (AKN)

Utazz 2 helyszínre a 2 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) King Salmon repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ANC Rögzítés

2 járat naponta

0ó 56m Ár megjelenítése
DLG Dillingham
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 30m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) King Salmon repülőtér kapcsán

Repülőtér neve King Salmon repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AKN
Város Lazac király
Ország United-States (US)
Teljes cím King Salmon repülőtér
Szélességi fok 58.672872
Hosszúsági fok -156.656300
Megjelenítés a térképen Google maps

King Salmon repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az alaszkai King Salmon városában található King Salmon repülőtér létfontosságú közlekedési csomópont, amely összeköti a távoli régiót az állam többi részével és azon túl. Nyilvános repülőtérként különféle létesítményeket és szolgáltatásokat kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson utasainak. Fedezze fel a King Salmon repülőtér néhány legfontosabb jellemzőjét.

Létesítmények

 • Terminálépület: A King Salmon Airport modern és tágas terminálépülettel büszkélkedhet, amely kényelmes és barátságos környezetet biztosít az utazóknak.
 • Bejelentkezés és poggyász: A repülőtéren hatékony check-in pultok és poggyászterületek találhatók, amelyek zökkenőmentes és problémamentes indulást biztosítanak az utazásnak.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Az utasok számos kiskereskedelmi üzletet és étkezési lehetőséget fedezhetnek fel a terminálon belül, lehetővé téve számukra, hogy harapnivalót kapjanak, vagy vásároljanak bármilyen utolsó pillanatban szükséges árut.
 • Wi. -Fi hozzáférés: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálon, így a látogatók kapcsolatban maradhatnak szeretteikkel, vagy felzárkózhatnak a munkába, miközben járatukra várnak.
 • Társalgó.: Van egy kényelmes ülősarok, ahol az utasok pihenhetnek és lazíthatnak indulás előtt.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít rövid és hosszú távú használatra egyaránt. - időtartamú tartózkodás, kényelmes hozzáférést biztosítva a terminálhoz a személyes járművel utazók számára.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: King Salmon A repülőtér valós idejű repülési információs képernyőket kínál, amelyek folyamatosan tájékoztatják az utasokat járataik állapotáról.
 • Autókölcsönzés: A látogatók kényelmesen bérelhetnek autót a repülőtérről, lehetővé téve számukra a felfedezést. a King Salmon és környéke lenyűgöző természeti szépsége.
 • Taxisok és transzferek: A repülőtéren különféle taxi- és transzferszolgáltatások állnak rendelkezésre, amelyek szállítási lehetőségeket biztosítanak az utasok számára a kívánt úti célba.
 • Kiközelíthetőség: A repülőtér elkötelezett amellett, hogy minden utazó számára elérhetőséget biztosítson, olyan létesítményekkel és szolgáltatásokkal, amelyeket a különleges igényű egyének fogadására terveztek.
 • Elveszett. és találtak: Ha utazása során bármilyen rosszul elhelyezett tárgyat találnak, a repülőtér egy elveszett és megtalált szolgáltatással segít megtalálni holmiját.
 • Orvosi szolgáltatások: King A Salmon repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett személyzettel rendelkezik készenlétben, hogy kezelje az esetlegesen felmerülő vészhelyzeteket vagy egészségügyi problémákat.

A King Salmon Repülőtér számos olyan létesítményt és szolgáltatást kínál, amelyek elsőbbséget élveznek az utasok igényeinek megfelelően. Akár látogató Alaszka távoli részén, akár helyi lakos, a repülőtér zökkenőmentes és élvezetes utazási élményt biztosít. A kényelmes termináloktól és a megbízható repülési információktól a különféle szolgáltatásokig és közlekedési lehetőségekig a King Salmon Airport arra törekszik, hogy utazását a lehető legkényelmesebbé és kellemesebbé tegye.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) King Salmon repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a King Salmon repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, AKN azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) King Salmon repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC) célállomásig ér el, körülbelül 1h 25m időtartam alatt a(z) De Havilland (Bombardier) DHC-8 Dash 8 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a King Salmon repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) King Salmon repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Alaska Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Lazac király városából repülővel távozik?

Utazók, akik Lazac király-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a King Salmon repülőtér (AKN)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Lazac király közvetlen közelében?

Lazac király környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella