Megfizethető járatok innen: King Island repülőtér (KNS)

Fedezze fel 3 helyszínt 2 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) King Island repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
BWT Burnie

1-4 járat naponta

0ó 30m Ár megjelenítése
MEL Melbourne

1 járat naponta

0ó 55m Ár megjelenítése
HBA Hobart
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 15m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) King Island repülőtér kapcsán

Repülőtér neve King Island repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KNS
Város Currie
Ország Australia (AU)
Teljes cím King Island repülőtér
Szélességi fok -39.879776
Hosszúsági fok 143.881680
Weboldal Kingislandair.com.au
Megjelenítés a térképen Google maps

King Island repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

Az ausztráliai Tasmaniában található King Island repülőtér egy kis regionális repülőtér, amely a gyönyörű King Island fő kapujaként szolgál.. Mérete ellenére a repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok zökkenőmentes és kellemes utazási élményéhez.

Létesítmények

  • Terminálépület: A repülőtér modern terminálja kényelmes és barátságos légkör az utazók számára. Tágas ülőhelyekkel, tiszta mellékhelyiségekkel és egy kis kávézóval rendelkezik.
  • Poggyászszolgáltatások: A King Island Airport megbízható poggyászkezelési szolgáltatásokat kínál az utasok poggyászainak biztonságos és időben történő kézbesítéséhez. A barátságos személyzet segít a poggyászok feladásában és visszavételében.
  • Kiskereskedelmi üzletek: A terminálon számos kiskereskedelmi üzlet található, ahol az utasok böngészhetnek és vásárolhatnak ajándéktárgyakat, könyveket, helyi termékeket és egyéb utazási szükségleteket.
  • Autókölcsönzés: Az utazók könnyedén bérelhetnek autót a repülőtéren található autókölcsönzők egyikétől. Ez a kényelmes szolgáltatás lehetővé teszi a látogatók számára, hogy saját tempójukban fedezzék fel a szigetet.
  • Parkolás: A repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál, biztosítva, hogy az utasok biztonságos helyen hagyhassák el járműveiket. utazás.

Szolgáltatások

  • Repülési információk: A terminálon található információs képernyők tájékoztatják az utasokat az indulási és érkezési időpontokról, a kapukiosztásokról, valamint az esetleges késésekről vagy fennakadásokról.
  • WiFi: A repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést kínál, amely lehetővé teszi az utazók számára, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten, miközben járatukra várnak.
  • Parkoló transzfer: a nagyobb kényelem érdekében transzferszolgáltatás a parkolóhelyek és a terminál között működik, segítve az utasokat a holmijaik problémamentes szállításában.
  • Kiközelíthetőség: A King Island Airport elkötelezett amellett, hogy minden utazó számára egyenlő hozzáférést biztosítson. Lehetőségeket kínál a fogyatékkal élő utasok számára, beleértve az akadálymentesített mellékhelyiségeket és rámpákat.
  • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett tárgyak esetén az utasok felkereshetik a kijelölt pultot, hogy jelentsék és visszaszerezzék holmijukat, ha megtalálják.

A King Island Airport arra törekszik, hogy minden utas pozitív élményben legyen része létesítményeinek és szolgáltatásainak használata során. A modern terminál épületétől a kényelmes autóbérlési lehetőségekig a repülőtér kielégíti az utazók különféle igényeit. Ezen túlmenően az olyan szolgáltatások, mint a WiFi és a parkoló transzfer tovább növelik az utazási élményt. Akár üzleti, akár szabadidős céllal érkezik King Islandre, a repülőtér jól felszerelt, hogy zökkenőmentes legyen az utazás.


King Island repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) King Island repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A KNS kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a King Island repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a King Island repülőtér repülőtérről indul?

A King Island repülőtér és a Hobart International Airport (HBA) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 15m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a King Island repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) King Island repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Sharp Airlines, Rex Regional Expres

Melyik repülőteret kell használni, amikor Currie városából repülővel távozik?

Utazók, akik Currie-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a King Island repülőtér (KNS)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Currie közvetlen közelében?

Currie környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella