Husszein király nemzetközi repülőtér (AQJ) repülőtere induló járatok

Fedezze fel 16 helyszínt 9 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Husszein király nemzetközi repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
AMM Amman

2-4 járat naponta

0ó 50m Ár megjelenítése
CGN kölni
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

5ó 15m Ár megjelenítése
CIA Róma
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

4ó 5m Ár megjelenítése
SOF Sofia
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 10m Ár megjelenítése
LGW London
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

6ó 0m Ár megjelenítése
BER Berlin
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

4ó 50m Ár megjelenítése
BUD Budapest
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

4ó 5m Ár megjelenítése
OTP Otopeni
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 15m Ár megjelenítése
VIE Bécs
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

4ó 20m Ár megjelenítése
AUH Abu Dhabi
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 5m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Husszein király nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Husszein király nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AQJ
Város Aqaba
Ország Jordan (JO)
Teljes cím Husszein király nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 29.619794
Hosszúsági fok 35.024084
Weboldal Aac.jo
Megjelenítés a térképen Google maps

King Hussein nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A King Hussein nemzetközi repülőtér, amely a jordániai Akabában található, fontos átjáróként szolgál a Vörös-tenger lenyűgöző üdülőövezetébe látogató turisták számára. Modern infrastruktúrájával és csúcsminőségű létesítményeivel zökkenőmentes és kényelmes utazási élményt biztosít minden utas számára.

Létesítmények

  • Terminálok: A repülőtérnek van egy fő terminálépülete, amely mind a belföldi, mind a nemzetközi indulási és érkezési területeknek ad otthont. A terminál tágas, jól karbantartott és teljesen légkondicionált, így stresszmentes környezetet biztosít.
  • Kiskereskedelem és étkezés: Az utasok számos vásárlási lehetőséget élvezhetnek a vámmentes üzletek állnak rendelkezésre a repülőtéren. Különféle üzletek széles választékát kínálják, beleértve a helyi kézműves termékeket, ékszereket, kozmetikumokat és még sok mást. Ezenkívül számos étterem, kávézó és snack bár kínál ízletes ételeket és frissítőket.
  • Üzleti és VIP társalgó: A King Hussein nemzetközi repülőtér exkluzív társalgókat kínál az üzleti és VIP utazók számára. Ezek a társalgók békés és kényelmes légkört biztosítanak modern kényelmi eszközökkel, beleértve a Wi-Fi-t, a munkaállomásokat és a frissítőket.
  • Autókölcsönzés: A látogatók jó hírű autót bérelhetnek. autókölcsönző cégek a repülőtéren. Ez lehetővé teszi a turisták számára, hogy tartózkodásuk alatt szabadon fedezzék fel Akabát és a környező területeket.
  • Egészségügyi létesítmények: A repülőtéren van egy egészségügyi központ képzett személyzettel, valamint az esetleges egészségügyi vészhelyzetek kezelésére szolgáló létesítményekkel. felmerülhet. Az utasok nyugodtak lehetnek, ha tudják, hogy egészségügyi szükségleteikről szükség esetén azonnal gondoskodni lehet.

Szolgáltatások

  • Szállítás: A repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik különféle közlekedési módokkal, beleértve a taxikat, buszokat és autóbérlési szolgáltatásokat. Ez lehetővé teszi az utasok számára, hogy könnyen elérjék úti céljukat Akabában vagy Jordánia más városaiban.
  • Információs pultok: A terminálon több információs pult is található, ahol a barátságos és segítőkész személyzet segíthet az utasoknak bármilyen kérdése vagy aggálya van.
  • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt, beleértve a poggyászkiadást és az elveszett és talált szolgáltatásokat. Az utasok bízhatnak az odaadó személyzetben, hogy gondosan kezeljék holmijukat.
  • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi-szolgáltatások állnak rendelkezésre az egész repülőtéren, lehetővé téve az utasok számára a kapcsolattartást. szeretteivel, vagy utolérjék a munkát, miközben a repülőjáratukra várnak.
  • ATM-ek és valutaváltó: A kényelmesen elhelyezett ATM-ek és pénzváltó pultok lehetővé teszik az utasok számára, hogy könnyen beszerezzék a helyi valutát vagy intézzék a szükséges lépéseket. banki tranzakciók.

A Husszein király nemzetközi repülőtér minden utazó igényeinek kielégítésére törekszik, így biztosítva az utazás kellemes kezdetét vagy befejezését. Széleskörű létesítményeivel és kiváló szolgáltatásaival továbbra is kedvelt választás marad a varázslatos Aqaba városába látogatók számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Husszein király nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A AQJ kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Husszein király nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Husszein király nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Cologne Bonn Airport (CGN) célállomásig ér el, körülbelül 6h 15m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Husszein király nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Husszein király nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 9 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Ryanair, Royal Jordanian, Wizz Air, easyJet, Jordan Aviatio biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Aqaba városából?

Általában a Husszein király nemzetközi repülőtér (AQJ) a preferált választás a Aqaba-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Aqaba közvetlen közelében?

Aqaba környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella