Repülőjárat akciók innen: King County nemzetközi repülőtér (BFI)

Folyamatos járatok 2 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) King County nemzetközi repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
FRD Friday Harbor

2 járat naponta

0ó 40m Ár megjelenítése
ESD Eastsound

1 járat naponta

0ó 50m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) King County nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve King County nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BFI
Város Seattle
Ország United-States (US)
Teljes cím King County nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 47.536667
Hosszúsági fok -122.303723
Weboldal Kingcounty.gov
Megjelenítés a térképen Google maps
King County nemzetközi repülőtér
King County nemzetközi repülőtér
King County nemzetközi repülőtér
King County nemzetközi repülőtér
King County nemzetközi repülőtér
King County nemzetközi repülőtér

King County nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Üdvözöljük a Boeing Field néven is ismert King County nemzetközi repülőtéren. A Seattle belvárosától délre található repülőtér létfontosságú szerepet játszik a régió légiközlekedési ágazatában. Létesítmények és szolgáltatások széles skálájával a vállalkozások, a magánrepülőgép-tulajdonosok és a repülés szerelmesei központjaként szolgál.

Létesítmények

A King County nemzetközi repülőtér számos csúcsminőségű szolgáltatást kínál. bevágásos létesítmények a felhasználók igényeinek kielégítésére:

 • Terminálépület: A repülőtér modern és tágas terminálépülettel rendelkezik, kényelmes pihenősarokkal és felszereltséggel az utasok számára.
 • Hangárok: Számos hangár áll rendelkezésre a repülőgépek tárolására és karbantartására, amelyekben kis általános repülési repülőgépek és nagyobb vállalati sugárhajtású repülőgépek is helyet kaphatnak.
 • Rakományi létesítmények: A repülőtér integrált teherszállító létesítményekkel van felszerelve az árufuvarozási műveletek hatékony lebonyolítása érdekében.
 • Üzemanyag-szolgáltatások: Az üzemanyagtöltő állomások kényelmesen elhelyezkednek a repülőtér egész területén, és repülési üzemanyagot és egyéb szükséges szolgáltatásokat kínálnak..
 • Repülőiskolák: Számos repülőiskola működik a repülőtéren, amelyek repülési képzési programokat kínálnak a feltörekvő pilótáknak és repülőgép-rajongóknak.
 • Konferenciatermek: Az üzleti utazók számára a repülőtér jól felszerelt konferenciatermeket kínál találkozók, workshopok és szemináriumok lebonyolítására.

Szolgáltatások

A King County International Airport elkötelezett kivételes szolgáltatásokat nyújtani felhasználóinak:

 • Légiforgalmi irányítás: A repülőtér professzionális légiforgalmi irányító tornyot tart fenn a biztonságos és hatékony légijármű-üzemeltetés érdekében.
 • Földi kiszolgálási szolgáltatások: A képzett földi személyzet számos szolgáltatást nyújt, beleértve a repülőgépek rendezését, parkolását és poggyászkezelését.
 • Vámügy és bevándorlás:
 • A repülőtér külön létesítményekkel rendelkezik a vám- és bevándorlási vámkezeléshez, ésszerűsítve a nemzetközi érkezéseket és indulásokat.
 • Sürgősségi szolgáltatások: Bármilyen vészhelyzet esetén a repülőtéren jól felszerelt tűzgyújtás található. osztály és egészségügyi szolgáltatások a helyzetek azonnali kezelése érdekében.
 • Repülőgép-karbantartás: A képzett technikusok és a helyszíni karbantartó létesítmények átfogó repülőgép-karbantartási és -javítási szolgáltatásokat kínálnak.
 • Bérelhető autók és taxik: Az utasok könnyen hozzáférhetnek bérautókhoz és taxiszolgáltatásokhoz a repülőtérről, így kényelmes szállítási lehetőségeket biztosítanak.

A King County nemzetközi repülőtér büszke arra, hogy ezeket a lehetőségeket biztosítja. és szolgáltatásokkal, hogy megfeleljen sokrétű felhasználói bázisának igényeinek. Akár gyakran utazik, akár pilóta, akár üzlettulajdonos, a repülőtér arra törekszik, hogy mindenki számára zökkenőmentes repülési élményt teremtsen.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) King County nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BFI kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a King County nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) King County nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Orcas Island Airport (ESD) célállomásig ér el, körülbelül 50m időtartam alatt a(z) Cessna (Light aircraft-single turboprop engine) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a King County nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) King County nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Kenmore Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Seattle városából?

Általában a Seattle-Tacoma nemzetközi repülőtér (SEA) a preferált választás a Seattle-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Seattle közvetlen közelében?

Seattle környékén 2 repülőtér található: King County nemzetközi repülőtér (BFI), Seattle-Tacoma nemzetközi repülőtér (SEA)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella