Repülőjárat akciók innen: Kimberley repülőtér (KIM)

Utazz 2 helyszínre a 2 légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Kimberley repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
JNB Johannesburg

3-5 járat naponta

1ó 5m Ár megjelenítése
CPT Fokváros

1-2 járat naponta

1ó 35m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Kimberley repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kimberley repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KIM
Város Kimberley
Ország South-Africa (ZA)
Teljes cím Kimberley repülőtér
Szélességi fok -28.801495
Hosszúsági fok 24.766519
Megjelenítés a térképen Google maps

Kimberley repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A dél-afrikai Northern Cape tartományban található Kimberley repülőtér elsődleges átjáróként szolgál Kimberley híres gyémántvárosához. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál a belföldi és nemzetközi utazók igényeinek kielégítésére.

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A Kimberley repülőtér kényelmes ellenőrzést biztosít -a pultokban az utasok zökkenőmentes indulási folyamatának megkönnyítése érdekében.
 • Poggyászkezelés: Az utasok hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokra számíthatnak, amelyek biztosítják, hogy poggyászuk biztonságosan megérkezzen a rendeltetési helyre.
 • ATM-ek és pénznem pénzváltó: A repülőtéren ATM-ek találhatók, amelyek különböző banki hálózatokat támogatnak, és pénzváltási szolgáltatásokat is kínálnak a pénzüket átváltani vágyó utazók számára.
 • Éttermek és kávézók: A terminál épületében számos étterem és kávézó található, amelyek széles választékot kínálnak finom harapnivalók, ételek és italok.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Az utazók kiskereskedelmi terápiát vehetnek igénybe a repülőtér üzleteiben, amelyek számos terméket árulnak, beleértve a vámmentes termékeket, ajándéktárgyakat, könyveket és magazinokat.

Szállítási szolgáltatások

 • Taxi és autókölcsönzés: Az utasok könnyen találhatnak taxit vagy választhatnak autókölcsönzési szolgáltatásokat a kimberleyi repülőtéren, így kényelmesen elérhetik úti céljukat.
 • Privát transzferek: Az utazás kényelmesebbé tétele érdekében privát transzferszolgáltatások állnak rendelkezésre azok számára, akik a személyre szabottabb és problémamentesebb élményt részesítik előnyben.

Fogyatékkal élők létesítményei

 • Akadálymentesíthetőség: A repülőtér rámpákkal és liftekkel van felszerelve, hogy a mozgáskorlátozott utasok könnyen megközelíthessék.
 • Speciális segítségnyújtás: A speciális segítségre szoruló utasok előzetesen kérhetik, hogy megkapják. a szükséges támogatást az utazásuk során.

Parkolási lehetőségek

 • Rövid távú parkolás: Azok az utazók, akik rövidebb ideig parkolják járműveiket, igénybe vehetik a repülőtér biztonságos rövid távú időtartamú parkoló.
 • Hosszú távú parkolás: A hosszabb ideig tartó parkolást igénylők igénybe vehetik a hosszú távú parkolási lehetőségeket.

Egyéb szolgáltatások

 • Wi-Fi: A Kimberley repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít az egész terminálon, lehetővé téve az utasok számára, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak.
 • Elveszett és megtalált: tárgyak elvesztése esetén, Az utasok jelentkezhetnek a repülőtér elveszett és talált osztályán, ahol érdeklődhetnek, és esetleg visszaszerezhetik holmijukat.

A Kimberley repülőtér létesítményei és szolgáltatásai kellemes és kényelmes utazási élményt biztosítanak az utasok számára. A hatékony bejelentkezési folyamatoktól és a poggyászkezeléstől a különféle éttermekig, üzletekig és közlekedési lehetőségekig a repülőtér kielégíti a Kimberley gyémántvárosba látogató utazók sokrétű igényeit.


Kimberley repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Kimberley repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A KIM kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Kimberley repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Kimberley repülőtér repülőtérről indul?

A Kimberley repülőtér és a Cape Town International Airport (CPT) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 35m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Kimberley repülőtér repülőtérről?

A(z) Kimberley repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Airlink (South Africa), CemAi biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Kimberley városából repülővel távozik?

Utazók, akik Kimberley-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Kimberley repülőtér (KIM)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Kimberley közvetlen közelében?

Kimberley környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella