Kimbe repülőtér (HKN) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 3 célállomásra 2 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Kimbe repülőtér repülőtérről

Tájékoztató részletek a(z) Kimbe repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kimbe repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HKN
Város Hoskins
Ország Papua-New-Guinea (PG)
Teljes cím Kimbe repülőtér
Szélességi fok -5.461667
Hosszúsági fok 150.405000
Megjelenítés a térképen Google maps

Kimbe repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Nyugat-Új-Britanniában, Pápua Új-Guinea tartományában található Kimbe repülőtér létfontosságú közlekedési csomópontként szolgál mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára. Modern létesítményeivel és kényelmes szolgáltatásaival a Kimbe repülőtér zökkenőmentes utazási élményt biztosít minden utas számára.

Létesítmények

A Kimbe repülőtér számos szolgáltatást kínál az utazók igényeinek kielégítésére:

 • Terminálépület: A repülőtér egy tágas és jól karbantartott terminálépülettel rendelkezik, ahol az utasok bejelentkezhetnek, átvehetik a beszállókártyáikat, és zökkenőmentesen áteshetnek a biztonsági eljárásokon.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A terminálon belül az utazók különféle kiskereskedelmi üzleteket találhatnak, amelyek helyi kézműves termékek, ajándéktárgyak, harapnivalók és italok választékát kínálják. Ezek az üzletek lehetővé teszik az utasok számára, hogy az utolsó pillanatban vásároljanak, vagy hazavigyenek egy darabot Pápua Új-Guineából.
 • Ételek és italok: A kimbei repülőtéren kávézó és étterem található, amelyek széles választékát kínálják étel- és italválaszték az utazók éhségének és szomjúságának csillapítására. Legyen szó gyors harapnivalóról vagy teljes étkezésről, a repülőtér biztosítja, hogy mindenki találjon valamit.
 • Wi-Fi és töltőállomások: A repülőtér egész területén ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosít. terminál, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak szeretteikkel, vagy felzárkózhassanak a munkába. Ezen kívül töltőállomások állnak rendelkezésre az elektronikus eszközök áram alatt tartásához.
 • Poggyászfelszerelés: Az utazók segítésére a repülőtéren poggyásztárolók és poggyászkocsik találhatók, amelyek megkönnyítik az utasok szállítását. holmijával együtt navigálni a terminálon. A repülőtér poggyászcsomagolási szolgáltatásokat is nyújt a feladott poggyászok biztonsága érdekében.
 • Parkolás: A Kimbe repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt. A parkoló jól karbantartott és biztonságos, nyugalmat biztosít a járművüket hátrahagyó utazók számára.

Szolgáltatások

A repülőtér különféle szolgáltatásokat is kínál az általánosság javítása érdekében. utazási élmény:

 • Információs pult: A terminálon belül egy külön információs pult áll rendelkezésre, amely segíti az utasokat bármilyen kérdésben, és releváns utazási információkat nyújt.
 • Repülési szolgáltatások: A Kimbe repülőtér hatékony repülési szolgáltatásokat biztosít, beleértve az időben történő bejelentkezést, a poggyászkezelést és a beszállási eljárásokat. A repülőtér személyzete elkötelezett amellett, hogy minden járat zökkenőmentesen működjön.
 • Közlekedés: A repülőtéren taxiszolgáltatások és autóbérlések állnak rendelkezésre, így az utasok kényelmesen elérhetik úticéljukat érkezéskor.
 • ATM és pénzváltó: Az utazók kényelmét szolgálja a repülőtér ATM-szolgáltatásokkal és pénzváltási lehetőségekkel, amelyek segítségével az utasok hozzáférhetnek a helyi pénznemhez vagy pénzügyi tranzakciókat hajthatnak végre.
 • Társalgók: A Kimbe repülőtér kényelmes társalgókat kínál mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára. Az utasok ezeken a jól felszerelt területeken pihenhetnek, kapcsolódhatnak ki vagy dolgozhatnak, amelyek nyugodt és csendes légkört kínálnak távol a nyüzsgő termináltól.

Kiváló létesítményeivel és megbízható szolgáltatásaival A Kimbe repülőtér gondoskodik arról, hogy az utazók kellemes és problémamentes élményben legyenek, akár érkezéskor, akár induláskor. A repülőtér ügyfelei elégedettsége iránti elkötelezettsége ideális átjáróvá teszi Nyugat-Új-Britanniába, és kulcsfontosságú szerepet játszik a regionális összeköttetésben.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Kimbe repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A HKN kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Kimbe repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Kimbe repülőtér repülőtérről indul?

A Kimbe repülőtér és a Lae Nadzab Airport (LAE) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 25m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Kimbe repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Kimbe repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Air Niugini, PNG Ai

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Hoskins városából?

Általában a Kimbe repülőtér (HKN) a preferált választás a Hoskins-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Hoskins közvetlen közelében?

Hoskins környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella