Repülőjárat akciók innen: Killeen-Fort Hood regionális repülőtér (GRK)

Folyamatos járatok 1 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Killeen-Fort Hood regionális repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
DFW Dallas és Fort Worth

5-Jun járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Killeen-Fort Hood regionális repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Killeen-Fort Hood regionális repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GRK
Város Fort Hood
Ország United-States (US)
Teljes cím Killeen-Fort Hood regionális repülőtér
Szélességi fok 31.061156
Hosszúsági fok -97.820363
Weboldal Flykilleen.net
Megjelenítés a térképen Google maps

Killeen-Fort Hood regionális repülőtér

Killeen-Fort Hood regionális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Killeen-Fort Hood regionális repülőtér kulcsfontosságú közlekedési csomópontként szolgál a Közép-Texas régióban. A Bell megye szívében található repülőtér létesítmények és szolgáltatások széles választékát kínálja utasai zökkenőmentes és élvezetes utazási élményéhez.

Létesítmények

  • Terminálépület: A repülőtér modern terminálépülete kényelmes és tágas környezetet biztosít az utazóknak. A legmodernebb létesítményekkel rendelkezik, beleértve a különféle éttermeket, üzleteket és társalgókat az utasok kiszolgálására? igényeinek.
  • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolási lehetőséget kínál, beleértve a rövid és hosszú távú parkolókat, amelyek kényelmesen közel helyezkednek el a terminál közelében. Ez megkönnyíti az utazók számára, hogy biztonságosan parkolhassák le járműveiket utazásuk előtt.
  • Ingyenes Wi-Fi: Az utasok a repülőtéren töltött idő alatt folyamatosan kapcsolatban maradhatnak az ingyenes Wi-Fi-vel. szolgáltatás elérhető a terminál épületében. Ez lehetővé teszi számukra, hogy utolérjék a munkát, kapcsolatba léphessenek szeretteivel, vagy egyszerűen böngészhessenek az interneten.
  • Poggyászkiadás: A repülőtér hatékony poggyászfelvételi szolgáltatásokat nyújt a feladott poggyászok átvételéhez. azonnal. Az utasok könnyen megtalálhatják a kijelölt területet, ahová csomagjaikat kézbesítik, így problémamentes élményt nyújtanak.
  • ATM-ek és pénzváltó: A nemzetközi utazók kényelmét szolgálja a repülőtér. ATM-ek és pénzváltó szolgáltatások. Ezzel az utasok könnyedén hozzáférhetnek készpénzhez vagy valutát válthatnak utazásuk előtt vagy után.

Szolgáltatások

  • Légitársaságok: A Killeen- A Fort Hood regionális repülőtér a nagy légitársaságok fontos csomópontjaként szolgál, belföldi és nemzetközi járatok széles skáláját kínálva. Az utasok különféle fuvarozók közül választhatnak, hogy elérjék kívánt úti céljukat.
  • Autókölcsönzés: Az utazók kényelmesen bérelhetnek autót a repülőtérre érkezéskor. A terminál épületében több jól ismert autókölcsönző iroda található, amelyek az egyéni igényeknek megfelelő járműválasztékot kínálnak.
  • Szállítás: A repülőtér különféle szállítási lehetőségeket kínál, és a terminál épületétől. A taxik, a transzferek és a személyautó-szolgáltatások könnyen elérhetők, így az utasok érkezéskor könnyen elérhetik úti céljukat.
  • Elveszett és megtalált: a repülőtéren külön Elveszett és megtalált részleg működik. segíti az utasokat az elveszett tárgyak megtalálásában és visszaszerzésében. Kényelmes online űrlap áll rendelkezésre az utasok számára, amellyel jelenthetik elveszett holmijukat, és visszaküldhetik azokat, ha megtalálják.
  • Speciális segítség: A Killeen-Fort Hood regionális repülőtér elkötelezett a hozzáférhetőség és segítségnyújtás mellett. minden utasnak. A repülőtér olyan szolgáltatásokat kínál, mint a kerekesszékesek akadálymentesítése, kijelölt parkolóhelyek és a fogyatékkal élő utasok támogatása.

Kiváló létesítményeivel és átfogó szolgáltatásaival a Killeen-Fort Hood regionális repülőtér biztosítja, hogy az utasok kellemes és kényelmes utazási élményben részesülnek. Függetlenül attól, hogy az utazók indulnak, érkeznek vagy áthaladnak a repülőtéren, utazásuk során magas szintű kényelemre és hatékonyságra számíthatnak.


Killeen-Fort Hood regionális repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Killeen-Fort Hood regionális repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A GRK kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Killeen-Fort Hood regionális repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Killeen-Fort Hood regionális repülőtér repülőtérről indul?

A Killeen-Fort Hood regionális repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Killeen-Fort Hood regionális repülőtér repülőtérről?

A(z) Killeen-Fort Hood regionális repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a American Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Fort Hood városából?

Általában a Killeen-Fort Hood regionális repülőtér (GRK) a preferált választás a Fort Hood-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Fort Hood közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella