Folyamatos járat innen: Kihihi repülőtér (KHX)

Közvetlen járatok 1 célállomásra 2 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Kihihi repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
EBB Entebbe
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 18m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Kihihi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kihihi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KHX
Város Kihihi
Ország Uganda (UG)
Teljes cím Kihihi repülőtér
Szélességi fok
Hosszúsági fok
Megjelenítés a térképen Google maps

Kihihi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Kihihi repülőtér, amely Uganda délnyugati részén található, egy kis repülőtér, amely átjáróként szolgál a régió különböző turisztikai célpontjaihoz. Mérete ellenére a Kihihi repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak.

Terminál

A repülőtér terminálépülete az utasok igényeinek megfelelően készült. Modern létesítményekkel és kényelmi szolgáltatásokkal van felszerelve, többek között:

  • bejelentkezési pultok
  • biztonsági átvizsgálás
  • poggyászkezelési szolgáltatások
  • WC-k
  • Várakozók

Parkolás

A Kihihi repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál az utasok magánjárművei, valamint a bérelt autók elhelyezésére. A parkoló a terminál épülete közelében található, így biztosítva a könnyű hozzáférést az utazók számára.

Szállítás

A Kihihi repülőtérre és onnan érkező utasok különböző közlekedési lehetőségeket kínálnak:

  • Taxi: A taxik könnyen elérhetők a terminál épületén kívül, kényelmes közlekedési módot biztosítva a közeli városokba és turisztikai célpontokba.
  • Autókölcsönzés: Számos autókölcsönző iroda működik a repülőtéren, így az utazók előre lefoglalják a járműveket, vagy érkezéskor, hogy saját tempójukban fedezzék fel a régiót.
  • Ingajárat: Egyes szállodák és nyaralók transzferszolgáltatást biztosítanak vendégeik számára a repülőtérre és vissza, így biztosítva a problémamentes transzfert..

Étkezés és vásárlás

Bár a Kihihi repülőtér kicsi létesítmény, étkezési és vásárlási lehetőségeket kínál az utasok igényeinek kielégítésére:

  • Étterem/kávézó: A terminálépületben egy étterem vagy kávézó áll rendelkezésre, ahol különféle ételek és italok csillapítására szolgálnak az éhség és a szomjúság csillapítására.
  • Ajándékboltok: Az utazók különféle ajándékboltok között böngészhetnek., amelyek emléktárgyakat, helyi kézműves termékeket és egyéb hazavihető tárgyakat kínálnak.

Wi-Fi és töltőállomások

A Kihihi repülőtér tisztában van a kapcsolattartás fontosságával, különösen az utazóknak. A kényelem érdekében a repülőtér ingyenes Wi-Fi-t biztosít a terminál épületében. Ezenkívül töltőállomások állnak az utasok rendelkezésére, hogy feltöltsék elektronikus eszközeiket.

Kisegítő lehetőségek és speciális segítség

A Kihihi repülőtér arra törekszik, hogy minden utas számára elérhető legyen. A repülőtér speciális segítséget nyújt a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok számára, beleértve akadálymentes parkolóhelyeket, kerekesszékes rámpákat, valamint minden speciális igényt kielégítő, elkötelezett személyzetet.

Biztonság és biztonság

Kihihi repülőtér minden utas biztonságát helyezi előtérbe. A repülőtéren különféle biztonsági intézkedéseket vezettek be, például CCTV megfigyelést, poggyászátvizsgálást és képzett biztonsági személyzetet, hogy biztonságos környezetet biztosítsanak az utazók számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Kihihi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A KHX kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Kihihi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Kihihi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Entebbe International Airport (EBB) célállomásig ér el, körülbelül 1h 10m időtartam alatt a(z) Cessna (Light aircraft) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Kihihi repülőtér repülőtérről?

A(z) Kihihi repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Aerolink Uganda, LG biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Kihihi városából?

Általában a Kihihi repülőtér (KHX) a preferált választás a Kihihi-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Kihihi közvetlen közelében?

Kihihi környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella