Megfizethető járatok innen: Khujand nemzetközi repülőtér (LBD)

Utazz 15 helyszínre a 6 légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Khujand nemzetközi repülőtér repülőtérről

Tájékoztató részletek a(z) Khujand nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Khujand nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LBD
Város Khudzhand
Ország Tajikistan (TJ)
Teljes cím Khujand nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 40.215000
Hosszúsági fok 69.696667
Megjelenítés a térképen Google maps

Khujand nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Hudzsand nemzetközi repülőtere, amely az észak-tádzsikisztáni Hudzsán városában található, a régió egyik fő közlekedési csomópontja. A létesítmények és szolgáltatások széles skálájával a repülőtér kényelmes és hatékony élményt biztosít az utasok számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér modern és jól karbantartott terminállal büszkélkedhet épület, amelyet nagyszámú utas fogadására terveztek.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Az utasok számos kiskereskedelmi üzletet és étkezési lehetőséget kínálnak, amelyek helyi és nemzetközi ételeket kínálnak. A vámmentes vásárlástól a hangulatos kávézókig a repülőtér mindenki számára tartogat valamit.
 • Business Lounge: Az üzleti utazók vagy az exkluzívabb élményekre vágyók számára a repülőtér kényelmes és jól felszerelt üzleti társalgót kínál. Az olyan szolgáltatásokkal, mint a Wi-Fi, a munkaállomások és a frissítők, kielégíti az úton lévő szakemberek igényeit.
 • VIP-szolgáltatások: A Khujand International Airport VIP-szolgáltatásokat kínál azok számára, akik luxus és személyre szabott élményre vágynak. Az elkötelezett személyzet tagjai segítenek a VIP vendégeknek a bejelentkezésben, a biztonsági eljárásokban és egyéb formalitásokban, biztosítva a zökkenőmentes utazást.
 • Közlekedés: A repülőtér kényelmes közlekedési lehetőségeket kínál, beleértve a taxit és az autóbérlést, megkönnyítve ezzel az utasok dolgát. hogy elérjék a kitűzött célt.
 • Parkolás: Bőséges parkolási lehetőség áll rendelkezésre azon utasok számára, akik utazásuk során a repülőtéren szeretnék leparkolni járműveiket.

Szolgáltatások

 • Poggyászkezelés: A Khujand International Airport hatékony poggyászkezelést biztosít, biztosítva, hogy az utasok poggyászai biztonságosan és gyorsan megérkezzenek.
 • Információs pult: A repülőtéren külön információs pult található, amely segíti az utasokat. Bármilyen megkereséssel, és a szükséges útmutatást nyújtja.
 • Orvosi szolgáltatások: Bármilyen orvosi sürgősségi vagy egészségügyi probléma esetén a repülőtér orvosi szolgáltatásokat nyújt az azonnali segítségnyújtás érdekében.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utasok hozzáférhetnek az ATM-ekhez és pénzváltási szolgáltatásokhoz pénzügyi igényeik kielégítésére.
 • Wi-Fi hozzáférés: A repülőtér ingyenes Wi-Fi-szolgáltatást kínál az egész terminálon, lehetővé téve az utazók számára, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten.
 • Vámügy és bevándorlás: Hatékony vám- és bevándorlási szolgáltatások állnak rendelkezésre a nemzetközi utasok zökkenőmentes be- és kilépési folyamatának biztosítására.

Átfogó létesítmény- és szolgáltatáskínálatával Khujand A Nemzetközi Repülőtér kellemes és problémamentes élményt garantál minden, az ajtón áthaladó utazó számára. Legyen szó üzleti vagy szabadidős utazásról, a repülőtér arra törekszik, hogy csúcsminőségű szolgáltatásokat és hatékony szolgáltatásokat nyújtson, hogy minden utas igényeit kielégítse.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Khujand nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Khujand nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, LBD azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Khujand nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Khujand nemzetközi repülőtér és a Pulkovo Airport (LED) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 5h 20m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Khujand nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Khujand nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 6 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Ural Airlines, S7 Airlines, Air Southwest, UTair, Nordwind Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Khudzhand városából repülővel távozik?

Utazók, akik Khudzhand-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Khujand nemzetközi repülőtér (LBD)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Khudzhand közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella