Khatanga repülőtér (HTG) repülőtere induló járatok

Fedezze fel 2 helyszínt 2 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Khatanga repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
NSK Norilsk
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 0m Ár megjelenítése
KJA Krasznojarszk
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 20m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Khatanga repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Khatanga repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HTG
Város Khatanga
Ország Russia (RU)
Teljes cím Khatanga repülőtér
Szélességi fok 71.966670
Hosszúsági fok 102.500000
Megjelenítés a térképen Google maps

Khatanga repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

Az Oroszország távol-keleti régiójában található Khatanga repülőtér kulcsfontosságú közlekedési csomópontként szolgál mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára. Ennek a cikknek a célja, hogy kiemelje a Khatanga repülőtéren elérhető különféle létesítményeket és szolgáltatásokat, így kényelmes és hatékony utazási élményt nyújt az utasok számára.

Létesítmények

  • Terminálépület: A Khatanga repülőtér rendelkezik modern és tágas terminálépület minden szükséges kényelmi felszereléssel. A terminál kialakítása biztosítja az utasok zökkenőmentes áramlását, lehetővé téve a problémamentes utazási élményt.
  • Várakozók: A repülőtér kényelmes ülőhelyeket és várótermeket kínál, ahol az utasok pihenhetnek, miközben járatukra várnak. Ezek a területek töltőpontokkal vannak felszerelve, így az utazók tölthetik elektronikus eszközeiket.
  • Éttermek és kávézók: Az utazók változatos kulináris preferenciáinak kielégítésére a Khatanga repülőtér számos étkezési lehetőséget kínál. Az utasok számos étterem és kávézó közül választhatnak, amelyek nemzetközi és helyi ételeket egyaránt felszolgálnak.
  • Vásárlási lehetőségek: A repülőtéren számos vámmentes üzlet és kiskereskedelmi egység található, ahol az utasok vásárolhatnak. Az ajándéktárgyaktól a ruházatig és az elektronikai cikkekig az üzletek a termékek széles skáláját kínálják, hogy minden utazó igényeit kielégítsék.
  • ATM-ek és pénzváltó: A Khatanga repülőtér tisztában van a pénzügyi szolgáltatások fontosságával az utazók számára. Ezért a repülőtér ATM-eket és valutaváltó pultokat biztosít az utasok kényelméért.

Szolgáltatások

  • Poggyászszolgáltatás: A Khatanga repülőtér a poggyászok hatékony kezelését dedikált rendszerrel biztosítja. poggyászszolgáltatásban képzett személyzet. A repülőtér poggyászkocsikat is biztosít, megkönnyítve az utasok holmijaik szállítását.
  • Wi-Fi: A modern utazók igényeinek kielégítése érdekében a repülőtér ingyenes Wi-Fi-t kínál a terminál épületében. Az utasok kapcsolatban maradhatnak szeretteikkel, vagy utolérhetik a munkát a várakozási idő alatt.
  • Információs pultok: A Khatanga repülőtéren a terminál épületében stratégiailag elhelyezkedő információs pultok találhatók. Barátságos és hozzáértő személyzet áll rendelkezésre, hogy segítse az utasokat kérdésekkel, útbaigazításokkal és bármilyen egyéb utazással kapcsolatos információval.
  • Egészségügyi szolgáltatások: Vészhelyzetek vagy egészségügyi szükségletek esetén a repülőtér egészségügyi központtal és szakképzettséggel rendelkezik. egészségügyi szakembereket, hogy biztosítsák az utazók jólétét.
  • Különleges segítségnyújtás: A Khatanga repülőtér speciális segítségnyújtási szolgáltatásokat nyújt a csökkent mozgásképességű vagy fogyatékkal élő utasok számára. A tolószékes segítségtől az elsőbbségi beszállásig a repülőtér személyzete arra törekszik, hogy az utazást mindenki számára kényelmessé tegye.

A Khatanga repülőtér elkötelezett amellett, hogy csúcsminőségű létesítményeket és szolgáltatásokat nyújtson, hogy javítsa az utazási élményét. utasok. Korszerű terminálépületével, változatos étkezési és vásárlási lehetőségeivel, valamint számos kényelmes szolgáltatással a Khatanga Airport igyekszik megfelelni a belföldi és nemzetközi utazók igényeinek és elvárásainak egyaránt.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Khatanga repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A HTG kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Khatanga repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Khatanga repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Yemelyanovo International Airport (KJA) célállomásig ér el, körülbelül 3h 20m időtartam alatt a(z) Yakovlev Yak-42 / Yak-142 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Khatanga repülőtér repülőtérről?

A(z) Khatanga repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Sky Regiona biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Khatanga városából?

Általában a Khatanga repülőtér (HTG) a preferált választás a Khatanga-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Khatanga közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella