Folyamatos járat innen: Khasab repülőtér (KHS)

Utazz 1 helyszínre a 1 légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Khasab repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
MCT Muskotály

1 járat naponta

1ó 5m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Khasab repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Khasab repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KHS
Város Khasab
Ország Oman (OM)
Teljes cím Khasab repülőtér
Szélességi fok 26.166176
Hosszúsági fok 56.236022
Weboldal Omanairports.co.om
Megjelenítés a térképen Google maps

Khasab repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Khasab repülőtér az ománi Musandam kormányzóságban található, és átjáróként szolgál Khasab lenyűgözően gyönyörű tengerparti városához. Annak ellenére, hogy egy kis regionális repülőtér, számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kellemes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak.

Létesítmények és szolgáltatások

A repülőtér számos szolgáltatással szolgálja a vendégek kiszolgálását. az utasok igényei:

 • Kényelmes várakozási terület: A Khasab repülőtér tágas és jól karbantartott várótérrel rendelkezik, bőséges ülőhelyekkel az utasok számára.
 • Kiskereskedelmi és vámmentes vásárlási lehetőség: Az utazók böngészhetnek az üzletek és vámmentes üzletek között, amelyek különféle termékeket kínálnak, beleértve a helyi kézműves termékeket, ajándéktárgyakat, parfümöket és dohányárut.
 • Éttermek és kávézók: Néhány étterem és kávézó áll rendelkezésre. a helyszínen, számos kulináris lehetőséget kínálva az éhségérzet csillapítására.
 • Imaszobák: A repülőtéren külön imaszobák találhatók, így az utasok kényelmesen teljesíthetik vallási kötelezettségeiket.

Szolgáltatások

A Khasab repülőtéren különféle szolgáltatások állnak rendelkezésre a zökkenőmentes utazási élmény érdekében:

 • Bejelentkezés és poggyász: Az utasok kényelmesen bejelentkezhetnek a a repülőtéri pultokat, és az udvarias személyzet gondoskodik a poggyászukról.
 • Biztonság és vám: A repülőtér átfogó biztonsági rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja az összes utas és tárgyaik biztonságát. A vámszolgáltatások is rendelkezésre állnak a problémamentes be- és kilépéshez.
 • Információs pult és segítségnyújtás: Az információs pult az utasok bármely kérdésére válaszol, és segítséget nyújt a járatokkal, beszállókapukkal és általános repülőtéri információkkal kapcsolatban.
 • Autókölcsönzés: Az utazók autót bérelhetnek a repülőtér területén található vezető autókölcsönző szolgáltatóktól, így saját tempójukban fedezhetik fel a gyönyörű régiót.
 • Közlekedés: A Khasab repülőtér transzfert kínál. a városba induló és onnan induló lehetőségek, az utasok kényelmét pedig a taxiszolgáltatások is könnyen elérhetővé teszik.

Kiközelíthetőség

A Khasab repülőtér célja, hogy minden utas igényeit kielégítse:

 • Akadálymentesített mozgáskorlátozottak számára: A repülőtéren külön létesítmények állnak rendelkezésre a mozgáskorlátozott utasok segítésére, beleértve az akadálymentesített mellékhelyiségeket, rámpákat és lifteket a könnyű mozgás érdekében.
 • Családi szolgáltatások: Gyermekekkel való utazás. családbarát kényelmi szolgáltatásokkal, például babaöltözőkkel és szoptatós részekkel teszik kényelmessé.

A Khasab repülőtér létesítményei és szolgáltatásai kényelmes és élvezetes élményt biztosítanak minden átutazó számára. Kényelmi kínálatával és az utasok igényeinek elkötelezettségével a repülőtér barátságos kapuként szolgál Khasab természeti szépségéhez és csodáihoz.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Khasab repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Khasab repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, KHS azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Khasab repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Khasab repülőtér repülőtérről?

A(z) Khasab repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Oman Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Khasab városából?

Általában a Khasab repülőtér (KHS) a preferált választás a Khasab-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Khasab közvetlen közelében?

Khasab környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella