Khamti repülőtér (KHM) repülőtere induló járatok

Közvetlen járatok 2 célállomásra 2 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Khamti repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
MDL Mandalay

1 járat naponta

1ó 15m Ár megjelenítése
NYW Monywa
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 50m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Khamti repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Khamti repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KHM
Város Khamti
Ország Burma (MM)
Teljes cím Khamti repülőtér
Szélességi fok 25.987867
Hosszúsági fok 95.674054
Megjelenítés a térképen Google maps

Khamti repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Mianmar Khamti kerületében található Khamti repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja utasai zökkenőmentes és kényelmes utazási élményéhez. Akár Khamtiból érkezik, akár indul, ez a repülőtér a kényelem és a hatékonyság biztosítására törekszik.

Létesítmények:

 • Terminálépület: A modern és jól karbantartott terminálépület Khamtiban A repülőtér kényelmes helyet biztosít az utazóknak. Kialakítása helyi építészeti elemeket tartalmaz, miközben letisztult és funkcionális elrendezést kínál.
 • Bejelentkezési pultok: Több bejelentkezési pult is elérhető a zökkenőmentes bejelentkezés megkönnyítése érdekében. Az utasok könnyen hozzáférhetnek a pultokhoz, és gyorsan elvégezhetik a bejelentkezési eljárásokat.
 • Várakozási területek: Tágas várakozóterek biztosítják az utasok pihenését a repülés előtt. Kényelmes ülőhelyek állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik az utazók számára a pihenést vagy a munkába állást.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A Khamti repülőtér tisztában van az utazók kényelmének biztosításával. Számos kiskereskedelmi üzletet találhat, amelyek helyi termékeket, ajándéktárgyakat és utazási cikkeket kínálnak. Ezenkívül vannak éttermek, ahol elfogyaszthat egy finom ételt, vagy elfogyaszthat egy gyors harapnivalót.
 • WC: A tiszta és jól karbantartott mellékhelyiségek kényelmesen elhelyezkednek az egész repülőtéren, így biztosítva, hogy az utasok könnyen hozzáférjenek az alapvető szolgáltatásokhoz..

Szolgáltatások:

 • Poggyászkezelés: A Khamti repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt annak biztosítására, hogy poggyászait biztonságosan szállítsák a repülőgépre és vissza.
 • Információs pult: Információs pult áll rendelkezésre, amely segítséget nyújt az utasoknak bármilyen kérdésükben vagy aggályaikban. A hozzáértő személyzet tájékoztatást tud nyújtani a járatokról, a szolgáltatásokról és a repülőtéri létesítményekről.
 • Elveszett és megtalált: Elveszett tárgyak esetén a Khamti repülőtér dedikált elveszett és megtalált szolgáltatást biztosít. Az utasok az információs pultnál jelenthetik az elveszett tárgyakat, a személyzet pedig segít a szükséges eljárásokban.
 • Szállítás: A repülőtéren többféle szállítási lehetőség áll rendelkezésre, beleértve a taxit, az autókölcsönzést és a tömegközlekedést.
 • Egészségügyi létesítmények: A repülőtér egészségügyi létesítményekkel rendelkezik az esetlegesen felmerülő vészhelyzetek kezelésére. A képzett személyzet azonnali segítséget nyújt, ha szükséges.
 • Wi-Fi: A Khamti repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít az egész terminál épületében, lehetővé téve az utasok számára a kapcsolattartást a látogatásuk során.

Összességében a Khamti repülőtér nem csak a szükséges létesítményeket és szolgáltatásokat kínálja, hanem arra is törekszik, hogy kellemes utazási élményt nyújtson. Az érkezés pillanatától az indulásig a repülőtér személyzete elkötelezett az utasok elégedettségének és kényelmének biztosításában.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Khamti repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A KHM kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Khamti repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Khamti repülőtér repülőtérről indul?

A Khamti repülőtér és a Mandalay International Airport (MDL) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 25m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Khamti repülőtér repülőtérről?

A(z) Khamti repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Myanmar National Airlines, Air KB biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Khamti városából repülővel távozik?

Utazók, akik Khamti-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Khamti repülőtér (KHM)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Khamti közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella