Közvetlen járat innen: Habarovszk Novy repülőtér (KHV)

Utazz 22 helyszínre a 5 légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Habarovszk Novy repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Habarovszk Novy repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KHV
Város Habarovszk
Ország Russia (RU)
Teljes cím Habarovszk Novy repülőtér
Szélességi fok 48.524297
Hosszúsági fok 135.168990
Weboldal Airkhv.ru
Megjelenítés a térképen Google maps
Habarovszk Novy repülőtér
Habarovszk Novy repülőtér
Habarovszk Novy repülőtér
Habarovszk Novy repülőtér
Habarovszk Novy repülőtér
Habarovszk Novy repülőtér

A Habarovszki Novy repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Habarovszki Novy repülőtér a fő légikapuként szolgál Habarovszk városa és a környező régiók számára az orosz Távol-Keleten. Ez a nemzetközi repülőtér számos létesítmény és szolgáltatással rendelkezik, amelyek mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók igényeit kielégítik. A következő szakaszok felvázolják azokat a különféle kényelmi lehetőségeket, amelyekre az utasok számíthatnak, amikor a Habarovsk Novy repülőtéren áthaladnak.

Utasszállítás

 • Információs pultok: terminál, információs pultok nyújtanak segítséget az utasoknak a repülés részleteivel, a repülőtéri szolgáltatásokkal és a helyi információkkal kapcsolatban.
 • Wi-Fi hozzáférés: Ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés áll rendelkezésre az egész repülőtéren azon utazók számára, akik kapcsolatban kell maradnia.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Az elsősegélynyújtó állomás egészségügyi szolgáltatásokat nyújt az utasoknak egészségügyi vészhelyzetek vagy egészségügyi szükségletek esetén.
 • Poggyász. Szolgáltatások: A poggyászcsomagolás, -tárolás és az elveszett-talált szolgáltatások zökkenőmentes utazási élményt biztosítanak a poggyászproblémákkal küzdő utasok számára.

Vásárlás és étkezés

 • Kiskereskedelmi üzletek: A szuveníreket, vámmentes tárgyakat, ruházati cikkeket és egyéb árukat árusító üzletek széles választéka szolgálja ki az utasok vásárlási igényeit.
 • Élelmiszer. Outlets: Számos kávézó, étterem és bár ételek és italok széles választékát kínálja, beleértve a helyi és nemzetközi ételeket is.
 • Kisboltok: Gyors harapnivalókért olvasson. anyagok és utazási kellékek, kisboltok könnyen elérhetők a repülőtér egészén.

Üzleti és VIP szolgáltatások

 • Belépés a VIP Lounge-ba: Az exkluzivitásra és kényelemre vágyó utazók beléphetnek a VIP-társalgókba, amelyek csendes helyet biztosítanak a fő terminálterületek nyüzsgésétől távol.
 • Tárgyalótermek: Az üzleti utazók jól felszereltet használhatnak. tárgyalótermek ügyek intézésére vagy prezentációk lebonyolítására.

Közlekedés és parkolás

 • Parkolási lehetőségek: A repülőtér rövid távú és hosszú távú parkolóhelyek a terminál épületének közvetlen közelében.
 • Autókölcsönző szolgáltatások: A nagyobb autókölcsönző irodák pultokkal rendelkeznek a repülőtéren, így az utasok könnyedén bérelhetnek járművet érkezéskor vagy indulás.
 • Tömegközlekedés: Az utasok tömegközlekedési lehetőségekhez férhetnek hozzá, beleértve a buszokat és a taxikat, hogy kényelmesen utazhassanak a városközpontba és vissza.

Akadálymentesítési és családi szolgáltatások

 • Létesítmények fogyatékkal élő utasok számára: A repülőtér rámpákat, akadálymentesített mellékhelyiségeket és segítséget nyújt a csökkent mozgásképességű utasok számára.
 • Családi szolgáltatások: A családbarát szolgáltatások közé tartozik a pelenkázó, játszóterek a gyermekek számára, valamint kényelmes váróterek a fiatalokkal utazó családok számára.

Habarovsk Novy. A repülőtér elkötelezettsége az átfogó szolgáltatások és létesítmények iránt, tükrözi elkötelezettségét amellett, hogy javítsa belföldi és nemzetközi utasai utazási élményét.


Habarovszk Novy repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Habarovszk Novy repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Habarovszk Novy repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, KHV azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Habarovszk Novy repülőtér repülőtérről indul?

A Habarovszk Novy repülőtér és a Sheremetyevo International Airport (SVO) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 7h 55m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Habarovszk Novy repülőtér repülőtéren?

Összesen 5 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Habarovszk Novy repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Aeroflot, Aurora, S7 Airlines, Yakutia, Ural Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Habarovszk városából?

Általában a Habarovszk Novy repülőtér (KHV) a preferált választás a Habarovszk-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Habarovszk közvetlen közelében?

Habarovszk környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella