Key West nemzetközi repülőtér (EYW) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 22 úti célra 6 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Key West nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Key West nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód EYW
Város Key West
Ország United-States (US)
Teljes cím Key West nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 24.553479
Hosszúsági fok -81.754483
Weboldal Eyw.com
Megjelenítés a térképen Google maps

A Key West nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Key West nemzetközi repülőtér, amely a gyönyörű Florida Keysben található, kulcsfontosságú közlekedési csomópont a turisták és a helyiek számára egyaránt. Ez a repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál a zökkenőmentes és élvezetes utazási élmény érdekében.

Létesítmények:

 • Terminálépületek: A repülőtér két modern terminálépületből áll belföldi és nemzetközi járatokat is lebonyolít. Ezek a terminálok a legújabb technológiával vannak felszerelve, és kényelmes és hatékony környezetet biztosítanak az utazóknak.
 • Kiskereskedelmi üzletek és éttermek: A Key West nemzetközi repülőtér számos kiskereskedelmi üzletet és étkezési lehetőséget kínál. Az utasok vásárolhatnak ajándéktárgyakat, böngészhetnek a vámmentes üzletekben, vagy étkezhetnek a repülőtér éttermeiben és kávézóiban.
 • Társalgók: Az exkluzívabb és pihentetőbb élményre vágyók számára a repülőtér kényelmes társalgókat kínál. ülőhelyek, ingyenes harapnivalók és italok. Ezek a társalgók békés légkört biztosítanak távol a fő terminál nyüzsgésétől.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolási lehetőséget kínál rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt. Az utasok számos parkolási lehetőség közül választhatnak, beleértve a fedett és szabadtéri területeket, valamint a parkolóinas-szolgáltatásokat a nagyobb kényelem érdekében.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: A Key West nemzetközi repülőtéren autókölcsönző pultok találhatók, amelyek kényelmesen elhelyezkednek. a terminál épületeiben. Az utazók könnyedén bérelhetnek járművet a repülőtéren működő egyik jó hírű autókölcsönző cégtől.
 • Közlekedés: A repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a környező területekkel különféle közlekedési lehetőségek révén. A taxik, a transzferek és a telekocsi szolgáltatások könnyen elérhetők az utasok kívánt úti céljukra történő szállításához.

Szolgáltatások:

 • Poggyászszolgáltatás: A Key West nemzetközi repülőtér poggyászt kínál szolgáltatások, beleértve a poggyászkocsikat, a poggyászcsomagolást és a tárolási lehetőségeket. Ezenkívül a repülőtér segítséget nyújt az elveszett vagy megsérült poggyászok esetén, biztosítva a gyors és hatékony megoldást.
 • Repülési információk: Az utasok könnyen hozzáférhetnek a naprakész repülési információkhoz a terminálépületekben található, kényelmesen elhelyezett információs táblákon keresztül. A repülőtér online és mobil járatkövetési szolgáltatásokat is kínál a nagyobb kényelem érdekében.
 • Wi-Fi és töltőállomások: A Key West nemzetközi repülőtér ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosít a terminálépületekben, így az utasok kapcsolatban maradhatnak. Ezenkívül töltőállomások állnak rendelkezésre az elektronikus eszközök feltöltésére a járatra várás közben.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér elkötelezett amellett, hogy akadálymentes szolgáltatásokat nyújtson a fogyatékkal élő vagy speciális igényű utasok számára. Kerekesszékes segítségnyújtást, akadálymentesített mellékhelyiségeket és kijelölt parkolóhelyeket kínálnak, amelyek minden utas számára kényelmes élményt biztosítanak.
 • Vámügy és bevándorlás: A Key West nemzetközi repülőtér dedikált vám- és bevándorlási létesítményekkel rendelkezik a nemzetközi érkezések kezelésére. A képzett személyzet hatékonyan dolgozza fel a bevándorlási eljárásokat, így a nemzetközi utazások problémamentesek.

Modern létesítményeivel és szolgáltatásaival a Key West nemzetközi repülőtér arra törekszik, hogy az utazást minden utas számára kellemes élménnyé tegye. Legyen szó utolsó pillanatban vásárolt ajándéktárgyakról, étkezésről vagy fontos szolgáltatások igénybevételéről, ezen a repülőtéren minden megtalálható.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Key West nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A EYW kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Key West nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Key West nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) O'Hare International Airport (ORD) célállomásig ér el, körülbelül 3h 30m időtartam alatt a(z) Airbus A319 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Key West nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Key West nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 6 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a American Airlines, Silver Airways, Delta Air Lines, United Airlines, Allegiant Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Key West városából repülővel távozik?

Utazók, akik Key West-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Key West nemzetközi repülőtér (EYW)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Key West közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella