Megfizethető járatok innen: Kerry repülőtér (KIR)

Folyamatos járatok 7 célállomásra 2 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Kerry repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
DUB Dublin

2 járat naponta

0ó 55m Ár megjelenítése
LTN Luton

1 járat naponta

1ó 20m Ár megjelenítése
STN Essex

1 járat naponta

1ó 30m Ár megjelenítése
HHN Rajna-vidék-Pfalz

1 járat naponta

1ó 55m Ár megjelenítése
MAN Manchester

1 járat naponta

1ó 15m Ár megjelenítése
ALC Alicante
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 35m Ár megjelenítése
FAO Fáraó
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 35m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Kerry repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kerry repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KIR
Város Killarney
Ország Ireland (IE)
Teljes cím Kerry repülőtér
Szélességi fok 52.180833
Hosszúsági fok -9.523611
Weboldal Kerryairport.ie
Megjelenítés a térképen Google maps

A Kerry repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Áttekintés

Az írországi Kerry megyei Farranfore-ban található Kerry repülőtér egy népszerű regionális repülőtér, amely belföldi és nemzetközi járatokat is szolgál. Létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy zökkenőmentes és kényelmes élményt biztosítson az utazók számára.

Közlekedés

 • Autókölcsönzés: A Kerry repülőtéren számos autókölcsönző cég található, kényelmesen érkezési terület, különféle járműveket kínálva a különböző igényeknek megfelelően.
 • Taxi: A taxik a terminál épületén kívül könnyen elérhetők, kényelmes szállítási lehetőséget biztosítva az utasok számára.
 • Buszszolgáltatások: A repülőtér jól kapcsolódik a közeli városokhoz rendszeres buszjáratokkal, így megfizethető és kényelmes módot kínál az úticél elérésére.

Bejelentkezés és biztonság

 • Check-In pultok: A Kerry Airport több check-in pultot biztosít, minimális várakozási időt és hatékony feldolgozást biztosítva az utasok számára.
 • Biztonsági átvilágítás: Szigorú biztonsági intézkedések vannak érvényben az összes utazó biztonsága érdekében. Az utasoknak szigorú átvizsgáláson kell átmenniük, mielőtt belépnének az indulási területre.

Étkezés és vásárlás

 • Étel- és italboltok: Különféle kávézók, éttermek találhatók., valamint a reptéren található bárok, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy egy falatot enjenek vagy igyanak egy italt, miközben a repülőútjukra várnak.
 • Vásárlás: A Kerry repülőtéren számos üzlet és butik található, amelyek különféle termékeket kínálnak, beleértve a vámmentes tárgyakat, divatot, könyveket és ajándéktárgyakat. Az utasok kiskereskedelmi terápiát vehetnek igénybe utazásuk előtt.

Társalgó és relaxáció

 • Executive Lounge: A Kerry repülőtér egy executive társalgót kínál, ahol az utasok nyugodtan élvezhetik a pihenést. és kényelmes környezet, távol a tömegtől. A társalgó ingyenes frissítőket, újságokat és Wi-Fi hozzáférést biztosít.
 • Pihenőhelyek: Pihenni vagy kikapcsolódni vágyók számára a Kerry repülőtér kényelmes ülőhelyeket kínál a terminál épületében.

Speciális segítség

 • Akadálymentesítés: A repülőtér elkötelezett amellett, hogy akadálymentesített létesítményeket biztosítson a csökkent mozgásképességű vagy fogyatékkal élő utasok számára. Kerekesszékes rámpák, akadálymentesített WC-k és kijelölt parkolóhelyek állnak rendelkezésre a problémamentes élmény érdekében.
 • Gyermek- és családi létesítmények: A Kerry repülőtér megérti a családok igényeit. A kisgyermekekkel utazó utasok számára pelenkázók, játszóterek és családi mellékhelyiségek biztosítottak.

A Kerry repülőtér igyekszik kellemes repülőtéri élményt nyújtani az utasoknak. A rendelkezésre álló létesítmények és szolgáltatások széles skálájával, beleértve a közlekedési lehetőségeket, az étkezési és bevásárlóközpontokat, a relaxációs területeket és a speciális segítségnyújtást, az utazók kényelmes, kényelmes és élvezetes utazásra számíthatnak Kerry repülőterén.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Kerry repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Kerry repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, KIR azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Kerry repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Alicante–Elche Airport (ALC) célállomásig ér el, körülbelül 2h 35m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Kerry repülőtér repülőtérről?

A(z) Kerry repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Ryanai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Killarney városából?

Általában a Kerry repülőtér (KIR) a preferált választás a Killarney-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Killarney közvetlen közelében?

Killarney környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella