Közvetlen járat innen: Kempegowda nemzetközi repülőtér (BLR)

Utazz 91 helyszínre a 39 légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Kempegowda nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kempegowda nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BLR
Város Bangalore
Ország India (IN)
Teljes cím Kempegowda nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 13.204492
Hosszúsági fok 77.707691
Weboldal Bengaluruairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Kempegowda nemzetközi repülőtér
Kempegowda nemzetközi repülőtér
Kempegowda nemzetközi repülőtér
Kempegowda nemzetközi repülőtér
Kempegowda nemzetközi repülőtér
Kempegowda nemzetközi repülőtér

A Kempegowda nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az indiai Bangalore-ban található Kempegowda nemzetközi repülőtér az ország egyik legforgalmasabb repülőtere. Korszerű létesítményeiről és kiváló szolgáltatásairól ismert, amelyeket évente több millió utasnak nyújtanak. A hatékony bejelentkezési eljárásoktól a világszínvonalú szolgáltatásokig ez a repülőtér zökkenőmentes utazási élményt biztosít mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára.

Létesítmények

  • Terminálépületek – A repülőtér a következőkből áll: egyetlen terminálépület, amely belföldi és nemzetközi járatokat is lebonyolít. Modern létesítményekkel van felszerelve, és kényelmes és kényelmes környezetet kínál az utasok számára.
  • Kiskereskedelem és étkezés – A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet és étkezési lehetőség áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy különféle termékekből vásároljanak. vagy fogyasszon el egy finom ételt a repülés előtt.
  • Társalgók – A Kempegowda nemzetközi repülőtér prémium társalgóival rendelkezik, amelyek nyugodt légkört biztosítanak a nyüzsgő termináltól távol. Az utasok pihenhetnek, élvezhetik az ingyenes frissítőket, és ingyenes Wi-Fi-t vehetnek igénybe.
  • Poggyászszolgáltatások – A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat kínál, beleértve a poggyászcsomagolást és -tárolót. Vannak dedikált pultok is a poggyászokkal kapcsolatos problémák vagy kérdések megválaszolására.
  • Akadálymentesség – A repülőteret úgy alakították ki, hogy a csökkent mozgásképességű vagy fogyatékkal élő utasok is megközelíthessék. Olyan létesítményeket biztosít, mint a rámpák, liftek, kerekesszékes segítségnyújtás és speciálisan kialakított mellékhelyiségek.

Szolgáltatások

  • Bejelentkezési lehetőségek – A Kempegowda nemzetközi repülőtér különböző lehetőségeket kínál a bejelentkezéshez, beleértve az önkiszolgáló kioszkot, a webes bejelentkezést és a hagyományos check-in pultokat. Ezek a lehetőségek egyszerűsítik a bejelentkezési folyamatot és időt takarítanak meg.
  • Biztonság és bevándorlás – A repülőtér fejlett biztonsági rendszerekkel és dedikált bevándorlási pultokkal rendelkezik, amelyek biztosítják az utasok biztonságát és zökkenőmentes áthaladását. A képzett személyzet hatékonyan kezeli a biztonsági eljárásokat.
  • Szállítás – Különféle szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre a repülőtérre és onnan vissza, beleértve a taxikat, az autókölcsönzést és az alkalmazásalapú fuvarozási szolgáltatásokat. Az utasok preferenciáik szerint választhatják ki a legkényelmesebb közlekedési módot.
  • Wi-Fi és töltési pontok – Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálon, így az utasok kapcsolatban maradhatnak. A repülőtér töltőpontokat is biztosít az elektronikus eszközök számára, így biztosítva, hogy az utazók áram alatt maradhassanak.
  • Orvosi szolgáltatások – Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a repülőtéren elsősegélynyújtó eszközökkel és tapasztalt személyzettel felszerelt egészségügyi központ található. azonnali segítséget nyújtani.

Összességében a Kempegowda nemzetközi repülőtér a létesítmények és szolgáltatások kivételes választékát kínálja, hogy az utazási élményt minden utas számára élvezetes és problémamentes legyen. A kényelmes bejelentkezési lehetőségektől a kiskereskedelmi és étkezési lehetőségek széles választékáig a repülőtér minden igényt kielégít. A kényelmes és hatékony élmény biztosítása iránti elkötelezettségével ez a repülőtér továbbra is a legjobb választás a Bangalore-ba utazók számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Kempegowda nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Kempegowda nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, BLR azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Kempegowda nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Seattle-Tacoma International Airport (SEA) célállomásig ér el, körülbelül 16h 50m időtartam alatt a(z) Boeing 787-9 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Kempegowda nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 39 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Kempegowda nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: IndiGo, AirAsia India, GoAir, Vistara, SpiceJe

Melyik repülőteret kell használni, amikor Bangalore városából repülővel távozik?

Utazók, akik Bangalore-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Kempegowda nemzetközi repülőtér (BLR)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Bangalore közvetlen közelében?

Bangalore környékén 1 repülőtér található: Kempegowda nemzetközi repülőtér (BLR)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella