Kemi-Tornio repülőtér (KEM) repülőtere induló járatok

Fedezze fel 2 helyszínt 1 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Kemi-Tornio repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
KOK Kokkola

1-2 járat naponta

0ó 45m Ár megjelenítése
HEL Vantaa

2 járat naponta

1ó 35m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Kemi-Tornio repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kemi-Tornio repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KEM
Város Kemi
Ország Finland (FI)
Teljes cím Kemi-Tornio repülőtér
Szélességi fok 65.779167
Hosszúsági fok 24.584722
Weboldal Finavia.fi
Megjelenítés a térképen Google maps

A Kemi-Tornio repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az észak-finnországi Kemi városában található Kemi-Tornio repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson utasai számára.. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, a repülőtér az Ön igényeinek megfelelően felszerelt.

Létesítmények

  • Terminálépület: A repülőtér rendelkezik modern és jól megtervezett terminálépület, amely minden szükséges kényelemmel felszerelt. Az utasok kényelmes ülőhelyeket, mellékhelyiségeket és létesítményeket találhatnak a fogyatékkal élők számára.
  • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet található, ahol az utasok vásárolhatnak ajándéktárgyakat és utazási cikkeket., és vámmentes áruk. Kávézók és éttermek is rendelkezésre állnak, amelyek ízletes ételek és italok széles választékát kínálják.
  • ATM-ek és pénzváltó: A nagyobb kényelem érdekében a repülőtér ATM-eket és pénzváltó szolgáltatásokat kínál, amelyek lehetővé teszik a Az utasok gond nélkül vehetnek fel pénzt vagy válthatnak valutát.
  • Autókölcsönzés: Az utazók közvetlenül a repülőtérről bérelhetnek autót, így kényelmesen felfedezhetik a környező területeket saját tempójukban. A terminálépületben különböző autókölcsönző cégek állnak rendelkezésre.
  • WiFi: A Kemi-Tornio repülőtér ingyenes wifit kínál a terminálépület egész területén, így az utasok kapcsolatban maradhatnak, és elvégezhetik munkájukat vagy böngészhetnek az interneten, miközben járatukra várnak.

Szolgáltatások

  • Parkolás: A repülőtér rövid és hosszú távú időszakos parkolási lehetőségek, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy biztonságosan parkolhassák le járműveiket utazás közben. A parkolóhelyek kényelmesen a terminálépület közelében helyezkednek el.
  • Elveszett és megtalált: Ha utazás közben vagy a repülőtéren eltéveszt egy tárgyat, a dedikált elveszett-keresett szolgáltatás a következő címen érhető el: A Kemi-Tornio repülőtér segít Önnek megtalálni holmiját.
  • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér speciális segítségnyújtási szolgáltatásokat kínál a csökkent mozgásképességű vagy egyéb fogyatékkal élő utasok számára. Képzett munkatársak állnak rendelkezésre, hogy biztosítsák a szükséges támogatást és biztosítsák a zökkenőmentes utazási élményt.
  • Információs pult: Az információs pultot hozzáértő személyzet látja el, akik segítséget tudnak nyújtani különféle kérdésekben, ideértve a repülési információkat, a poggyászt, a szállítási lehetőségeket és az általános repülőtéri információkat.
  • Üzleti szolgáltatások: Az üzleti utazók kihasználhatják a repülőtér üzleti létesítményeit, beleértve a tárgyalótermeket és a konferenciatermeket. modern technológiával a hatékony üzleti műveletek elősegítése érdekében.

Összességében a Kemi-Tornio repülőtér arra törekszik, hogy kényelmes és élvezetes élményt nyújtson utasainak. Létesítményei és szolgáltatásai révén az utasok pihenhetnek, élvezhetik a repülőtéren eltöltött időt, és zökkenőmentesen utazhatnak végső úticéljukig. Tehát akár a Kemi-Tornio repülőtérre érkezik, akár onnan indul, biztos lehet benne, hogy utazási igényeit megfelelően ellátják.


Kemi-Tornio repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Kemi-Tornio repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Kemi-Tornio repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, KEM azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Kemi-Tornio repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Helsinki-Vantaa Airport (HEL) célállomásig ér el, körülbelül 1h 35m időtartam alatt a(z) ATR 72 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Kemi-Tornio repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Kemi-Tornio repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Finnai

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Kemi városából?

Általában a Kemi-Tornio repülőtér (KEM) a preferált választás a Kemi-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Kemi közvetlen közelében?

Kemi környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella