Folyamatos járat innen: Katowice nemzetközi repülőtér (KTW)

Folyamatos járatok 54 úti célra 11 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Katowice nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Katowice nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KTW
Város Katowice
Ország Poland (PL)
Teljes cím Katowice nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 50.472802
Hosszúsági fok 19.075881
Weboldal Katowice-airport.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Katowice nemzetközi repülőtér
Katowice nemzetközi repülőtér
Katowice nemzetközi repülőtér
Katowice nemzetközi repülőtér
Katowice nemzetközi repülőtér
Katowice nemzetközi repülőtér

Katowice nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A lengyelországi Pyrzowice városában található Katowice nemzetközi repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér, amely jelentős közlekedési csomópontként szolgál a belföldi és nemzetközi utazók számára. A csúcsminőségű létesítmények és szolgáltatások biztosítására összpontosítva a repülőtér arra törekszik, hogy kényelmes és élvezetes utazási élményt biztosítson utasainak.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér tágas és építészetileg tetszetős terminálépülettel rendelkezik, amelyben minden szükséges létesítmény és kényelem megtalálható.
 • Bejelentkezési pultok: Az utasok könnyedén bejelentkezhetnek a számos elérhető pultnál, így biztosítva az utazás zökkenőmentes és hatékony kezdetét.
 • Kiskereskedelmi egységek: A terminálépületben különféle kiskereskedelmi egységek találhatók, amelyek a vámmentes áruktól az ajándéktárgyakig széles választékot kínálnak.
 • Éttermek és kávézók: Az utazók sokfélét élvezhetnek étkezési lehetőségek közül választhat, beleértve a helyi és nemzetközi ételeket felszolgáló éttermeket és kávézókat.
 • Üzleti társalgók: Azok számára, akik csendes és kényelmes munkaterületre vágynak, a repülőtér dedikált üzleti társalgókat kínál, amelyek alapvető felszerelésekkel vannak felszerelve.
 • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtér egész területén több ATM és pénzváltó pult található, így az utasok kényelmesen hozzáférhetnek készpénzhez vagy pénzváltáshoz.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Számos autókölcsönző cég rendelkezik irodák a repülőtéren, így az utasok könnyedén bérelhetnek járművet a továbbutazáshoz.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: Az utasok könnyen hozzáférhetnek a valós idejű járatokhoz információkat a terminálépületben elhelyezett információs képernyőkön keresztül.
 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt az utasok poggyászainak biztonságos és időben történő kézbesítéséhez.
 • Elveszett és megtalált: Elveszett vagy rosszul elhelyezett tárgyak szerencsétlensége esetén külön Elveszett és megtalált részleg áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak holmijaik visszaszerzésében.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér számos szolgáltatást kínál a különleges igényű utasok fogadására, ideértve a kisegítő lehetőségeket, a segítségnyújtást a kísérő nélküli kiskorúaknak, valamint az idős vagy fogyatékkal élő utazók támogatását.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminál épületében, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Parkolás: Bőséges parkolóhely áll rendelkezésre rövid és hosszú távú parkolási igények esetén is, ezzel biztosítva a magánjárművekkel utazók kényelmét.

Elkötelezettségével A kivételes létesítményeket és szolgáltatásokat nyújtó Katowice Nemzetközi Repülőtér célja, hogy kellemes és hatékony utazási élményt teremtsen minden utas számára, aki áthalad az ajtón. Legyen szó üzleti vagy szabadidős céllal, a repülőtér modern infrastruktúrája és számos szolgáltatása kényelmes tartózkodást biztosít az indulásra vagy érkezésre várva.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Katowice nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Katowice nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, KTW azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Katowice nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Katowice nemzetközi repülőtér és a Tenerife South Airport (TFS) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 5h 45m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Katowice nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Katowice nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 11 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Wizz Air, Ryanair, LOT - Polish Airlines, Lufthansa, KL biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Katowice városából?

Általában a Katowice nemzetközi repülőtér (KTW) a preferált választás a Katowice-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Katowice közvetlen közelében?

Katowice környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella