Megfizethető járatok innen: Karlsruhe/Baden-Baden repülőtér (FKB)

Közvetlen járatok 34 célállomásra 3 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Karlsruhe/Baden-Baden repülőtér repülőtéren

Tájékoztató részletek a(z) Karlsruhe/Baden-Baden repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Karlsruhe/Baden-Baden repülőtér
Repülőtér (IATA) kód FKB
Város Karlsruhe
Ország Germany (DE)
Teljes cím Karlsruhe/Baden-Baden repülőtér
Szélességi fok 48.779371
Hosszúsági fok 8.090753
Weboldal Baden-airpark.de
Megjelenítés a térképen Google maps
Karlsruhe/Baden-Baden repülőtér
Karlsruhe/Baden-Baden repülőtér
Karlsruhe/Baden-Baden repülőtér
Karlsruhe/Baden-Baden repülőtér
Karlsruhe/Baden-Baden repülőtér
Karlsruhe/Baden-Baden repülőtér

Karlsruhe/Baden-Baden repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Karlsruhe/Baden-Baden repülőtér, más néven Baden Airpark, egy népszerű repülőtér Németország délnyugati részén. Kapuként szolgál Baden gyönyörű régiójához, és számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utazók igényeinek kielégítésére. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, íme néhány kulcsfontosságú létesítmény és szolgáltatás, amelyre a Karlsruhe/Baden-Baden repülőtéren számíthat:

Terminál létesítmények

 • Ellenőrzés pultokban: A Karlsruhe/Baden-Baden repülőtér tágas és jól felszerelt terminálja több check-in pultot kínál a zökkenőmentes és hatékony bejelentkezési folyamat érdekében.
 • Biztonsági ellenőrzések: Az utasokat biztonsági ellenőrzésen veszik át. garantálja a biztonságos környezetet a repülőtéren.
 • Kiskereskedelmi és vámmentes üzletek: Élvezze a vásárlást a repülőtér különböző kiskereskedelmi egységeiben és vámmentes üzleteiben. Az ajándéktárgyaktól a luxuscikkekig mindent megtalál.
 • Étterem és kávézók: fogyasszon egy falatot a repülőtér éttermeiben és kávézóiban, amelyek sokféle ételválasztékot kínálnak különböző ízlések kielégítésére.
 • Társalgók.: A kényelemre és kikapcsolódásra vágyó utasok számára a Karlsruhe/Baden-Baden repülőtér társalgókat kínál, ahol a repülés előtt lazíthat.
 • Autókölcsönzés: Számos jól ismert autókölcsönző cég rendelkezik pulttal a repülőtéren, így kényelmes az utazók számára, hogy járművet béreljenek érkezéskor.
 • Információs pult: Ha bármilyen kérdése van, vagy segítségre van szüksége, a repülőtér információs pultja hasznos útmutatást nyújt.

Repülőtéri szolgáltatások

 • Parkolás: A Karlsruhe/Baden-Baden repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál. Válasszon a számos parkolási lehetőség közül, beleértve a fedett és szabadtéri parkolóhelyeket.
 • Közlekedés: A repülőtérről jól elérhetők a különböző közlekedési lehetőségek, beleértve a taxikat, buszokat és transzfereket, így könnyen megközelíthető az úti célját.
 • WiFi: Maradjon kapcsolatban az egész repülőtéren az ingyenes Wi-Fi hozzáféréssel, amely lehetővé teszi, hogy felzárkózzon a munkába, böngésszen az interneten, vagy tartsa a kapcsolatot családjával és barátaival.
 • ATM-ek és valutaváltó: ATM-ek állnak rendelkezésre banki igényeinek kielégítésére, és a pénzváltási szolgáltatások is könnyen elérhetők, hogy biztosítsák a szükséges készpénzt.
 • Poggyászszolgáltatás: Poggyász elvesztése vagy sérülése esetén a repülőtér poggyászszolgálat, hogy segítsenek Önnek a probléma megoldásában.
 • Egészségügyi létesítmények: A repülőtéren egészségügyi létesítmények és professzionális személyzet áll rendelkezésre, ha bármilyen egészségügyi vészhelyzet vagy segítségre lenne szükség.
 • Gyermekek számára biztosított szolgáltatások: Utazás A gyerekeket a kijelölt játszóterek és létesítmények teszik könnyebbé a kicsik szórakoztatására.
 • Különleges segítségnyújtás: A Karlsruhe/Baden-Baden repülőtér speciális segítséget kínál a csökkent mozgásképességű vagy fogyatékkal élő utasok számára a kényelmes utazás érdekében.

Létesítményeivel és szolgáltatásaival a Karlsruhe/Baden-Baden repülőtér előtérbe helyezi az utasok kényelmét. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, ez a repülőtér igyekszik kellemes élményt nyújtani a kapuin áthaladó összes utazó számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Karlsruhe/Baden-Baden repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A FKB kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Karlsruhe/Baden-Baden repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Karlsruhe/Baden-Baden repülőtér repülőtérről indul?

A Karlsruhe/Baden-Baden repülőtér és a Tenerife South Airport (TFS) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 4h 30m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Karlsruhe/Baden-Baden repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Karlsruhe/Baden-Baden repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Ryanair, Wizz Ai

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Karlsruhe városából?

Általában a Karlsruhe/Baden-Baden repülőtér (FKB) a preferált választás a Karlsruhe-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Karlsruhe közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella