Közvetlen járat innen: Kansas City nemzetközi repülőtér (MCI)

Folyamatos járatok 47 úti célra 10 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Kansas City nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kansas City nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MCI
Város Kansas város
Ország United-States (US)
Teljes cím Kansas City nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 39.300643
Hosszúsági fok -94.712594
Weboldal Flykci.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Kansas City nemzetközi repülőtér
Kansas City nemzetközi repülőtér
Kansas City nemzetközi repülőtér
Kansas City nemzetközi repülőtér
Kansas City nemzetközi repülőtér
Kansas City nemzetközi repülőtér

Kansas City nemzetközi repülőtér

Kansas City nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Kansas City International Airport (MCI) egy nyüzsgő repülőtér, kényelmes helyen, Kansas Cityben, Missouri államban. A létesítmény a modern kényelmi szolgáltatások és a csúcsminőségű szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy az utazók kényelmes és hatékony élményt nyújtsanak utazásuk során.

Létesítmények

Terminálok

A Kansas City nemzetközi repülőtér egy terminálelrendezéssel rendelkezik, amely három összekapcsolt terminálból áll: A terminál, B terminál és C terminál Valamennyi terminál rengeteg szolgáltatással rendelkezik az utasok igényeinek kielégítésére.

Éttermek és üzletek

Az MCI éttermek és üzletek széles választékával büszkélkedhet az utasok számára. A hétköznapi étkezési lehetőségektől a gyors harapnivalókig minden ízléshez talál valamit. Emellett számos kiskereskedelmi üzlet is elérhető, ahol az utazók az ajándéktárgyaktól az utolsó pillanatban szükséges utazási cikkekig mindent megtalálnak.

Társalgók

Az exkluzívabb és nyugodtabb élményre vágyó utasok számára a Kansas City International Airport számos társalgót kínál. Ezek a társalgók kényelmes ülőhelyeket, ingyenes harapnivalókat és italokat, ingyenes Wi-Fi-t és egyéb kényelmi felszereléseket kínálnak, így ideálisak a pihenéshez vagy a munkához.

Parkolás

Az MCI bőséges parkolási lehetőséget kínál rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt. Az utasok számos parkoló és garázs közül választhatnak, amelyek kényelmesen a terminálok közelében helyezkednek el, így biztosítva a repülőtéri létesítmények könnyű elérését.

Szolgáltatások

Biztonság

A repülőtér minden utazó biztonságát prioritásként kezeli. Az MCI robusztus biztonsági rendszert tart fenn, beleértve a legmodernebb technológiát és a jól képzett személyzetet, hogy biztonságos környezetet biztosítson a repülőtér egész területén.

Wi-Fi és töltőállomások

A modern utazók csatlakozási igényeinek kielégítése érdekében a Kansas City International Airport ingyenes Wi-Fi hozzáférést kínál az egész terminálon. Ezenkívül számos kényelmesen elhelyezett töltőállomás található, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy eszközeiket folyamatosan áram alatt tartsák.

Poggyászszolgáltatás

Az MCI hatékony poggyászszolgáltatást nyújt az utasok bejelentkezési és átvételi folyamatának egyszerűsítésére. Poggyászkocsik állnak rendelkezésre, és egy dedikált csapat is jelen van, hogy segítsen a poggyászokkal kapcsolatos kérdésekben vagy problémákban.

Közlekedés

Az utasok többféle szállítási lehetőség közül választhatnak a repülőtérre és onnan való kijutás során. Autóbérlési szolgáltatások, taxik, telekocsi-szolgáltatások és tömegközlekedés mind könnyen elérhetők, így kényelmesen megközelíthetők a környező területek.

Speciális segítség

A Kansas City nemzetközi repülőtér számos szolgáltatást kínál a fogyatékkal élő vagy speciális igényű utasok fogadására. Ide tartozik a kerekesszékes segítségnyújtás, az akadálymentesített mellékhelyiségek, a kijelölt parkolóhelyek és az elkötelezett személyzet, aki képzett, hogy támogatást nyújtson az utazás során.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Kansas City nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Kansas City nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MCI azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Kansas City nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Kansas City nemzetközi repülőtér és a Seattle-Tacoma International Airport (SEA) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 54m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Kansas City nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 10 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Kansas City nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Southwest Airlines, Delta Air Lines, American Airlines, United Airlines, Spirit Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Kansas város városából repülővel távozik?

Utazók, akik Kansas város-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Kansas City nemzetközi repülőtér (MCI)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Kansas város közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella