Közvetlen járat innen: Kanpur repülőtér (KNU)

Folyamatos járatok 3 célállomásra 2 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Kanpur repülőtér repülőtéren

Tájékoztató részletek a(z) Kanpur repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kanpur repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KNU
Város Kanpur
Ország India (IN)
Teljes cím Kanpur repülőtér
Szélességi fok 26.403209
Hosszúsági fok 80.414208
Weboldal Aai.aero
Megjelenítés a térképen Google maps

A kanpuri repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A kanpuri repülőtér, hivatalos nevén Chakeri Air Force Station, Kanpurban található belföldi repülőtér, Uttar Pradesh, India. Fontos átjáróként szolgál Kanpur városához és a környező területekhez. Ez a cikk áttekintést nyújt a kanpuri repülőtéren elérhető különféle létesítményekről és szolgáltatásokról.

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A repülőtéren külön check-in pultok találhatók Az utasok kényelmesen elvégezhetik a bejelentkezési folyamatot.
 • Biztonsági ellenőrző pontok: A biztonsági ellenőrző pontok biztosítják az utasok és poggyászaik biztonságát a járatra való felszállás előtt.
 • Társalgók: A kanpuri repülőtér kényelmes társalgókat kínál, ahol az utasok pihenhetnek, és várhatják a járatukat.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étterem található, amelyek különféle ételeket és italokat kínálnak a különböző ízléseknek megfelelően.
 • Vásárlás: Az utasok kiskereskedelmi terápiát vehetnek igénybe a repülőtér vámmentes üzleteiben és más kiskereskedelmi üzleteiben.
 • ATM-ek és valutaváltó: A repülőtéren ATM-ek és pénzváltó szolgáltatások gondoskodnak az utasok pénzügyi szükségletei.

Szállítás

 • Taxi és autókölcsönzés: Az utasoknak lehetőségük van taxit bérelni vagy autót bérelni a repülőtérről, hogy elérjék a kívánt célt.
 • Tömegközlekedés: A repülőtéren kívül helyi buszok és autó-riksák állnak rendelkezésre azon utasok számára, akik költséghatékonyabb közlekedési lehetőségeket keresnek.

Egyéb szolgáltatások

 • Wi-Fi: A kanpuri repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést kínál az egész terminálépületben, így az utasok kapcsolatban maradhatnak.
 • Egészségügyi szolgáltatások: A repülőtér alapvető egészségügyi létesítményekkel rendelkezik a vészhelyzetek kezelésére. ami felmerülhet.
 • Elveszett és megtalált: Egy külön elveszett és megtalált pult található, ahol az utasok jelenthetik az elveszett tárgyakat vagy visszaszerezhetik az elveszett holmikat.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér speciális szolgáltatásokat nyújt fogyatékkal élő vagy extra segítségre szoruló utasok számára.

A kanpuri repülőtér létesítményei és szolgáltatásai az utasok utazási élményének fokozását célozzák a kényelem, a kényelem és az alapvető szolgáltatások biztosításával. A terminállétesítmények, a közlekedési lehetőségek és a kiegészítő szolgáltatások széles választékával a kanpuri repülőtér zökkenőmentes és élvezetes utazást biztosít a Kanpur városába látogató utazók számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Kanpur repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A KNU kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Kanpur repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Kanpur repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Sahar International Airport (BOM) célállomásig ér el, körülbelül 2h 20m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Kanpur repülőtér repülőtérről?

A(z) Kanpur repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a IndiGo, SpiceJe biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Kanpur városából?

Általában a Kanpur repülőtér (KNU) a preferált választás a Kanpur-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Kanpur közvetlen közelében?

Kanpur környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella