Folyamatos járat innen: Kangding repülőtér (KGT)

Közvetlen járatok 1 célállomásra 1 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Kangding repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
CTU Chengdu

1 járat naponta

0ó 58m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Kangding repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kangding repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KGT
Város Kangding
Ország China (CN)
Teljes cím Kangding repülőtér
Szélességi fok 30.130013
Hosszúsági fok 101.751776
Megjelenítés a térképen Google maps

Kangding repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Kangding repülőtér, más néven Garze Daocheng Yading repülőtér, egy modern és jól felszerelt repülőtér a kínai Szecsuánban, Garze Tibeti Autonóm Prefektúra Kangding városában. A festői régió fontos kapujaként szolgáló repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasoknak.

Terminállétesítmények

 • Ellenőrzés -In pultok: A repülőtér több check-in pultot kínál kényelmesen a terminál épületében, hogy megkönnyítse a bejelentkezési folyamatot.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Az utasok számos olyan kiskereskedelmi üzletet fedezhetnek fel, amelyek különféle termékeket kínálnak, mint pl. ajándéktárgyak, helyi kézműves termékek, harapnivalók és italok.
 • Éttermek és kávézók: A terminálon belül számos étterem és kávézó található, ahol az utazók ízletes helyi és nemzetközi ételeket fogyaszthatnak.
 • Duty-Free üzletek: A nemzetközi utazók számára a repülőtéren vámmentes üzletek találhatók, ahol adómentes áruk széles választékát vásárolhatják meg, beleértve a kozmetikumokat, illatanyagokat, alkoholt és dohánytermékeket.
 • Társalgók: Kangding repülőtér VIP-társalgókat kínál, amelyek exkluzívabb és kényelmesebb környezetet biztosítanak a pihenni vagy munkát kereső utasok számára.

Szállítási szolgáltatások

 • Szárazföldi közlekedés: a repülőtér a városközponttal és a környező területekkel különféle közlekedési lehetőségek kötik össze, beleértve a taxikat, buszokat és autókölcsönzőket.
 • Taxiszolgáltatás: A taxik a terminál épületén kívül is könnyen elérhetők, kényelmes és rugalmas módot biztosítva az Ön eléréséhez. úti cél.
 • Autóbérlés: A repülőtér transzferbuszt üzemeltet, amely összeköti a repülőteret Kangding város főbb szállodáival és célpontjaival, és megfizethető szállítási lehetőséget kínál.
 • Autóbérlés: Több autó A kölcsönző cégek pultokkal rendelkeznek a repülőtéri terminálon, így az utasok bérelhetnek járművet, és saját tempójukban fedezhetik fel a régiót.

Egyéb szolgáltatások

 • Információs pult: A terminál épületében található egy információs pult, ahol a barátságos személyzet segít, válaszol a kérdésekre, és útmutatást nyújt az utasoknak.
 • Poggyászszolgáltatások: A repülőtér poggyászszolgáltatást nyújt, beleértve a csomagmegőrzőt, a poggyászcsomagolást és elveszett és talált szolgáltatások.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utasok pénzügyi igényeik kielégítésére könnyen hozzáférhetnek a terminál épületében található ATM-ekhez és valutaváltó-szolgáltatásokhoz.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Egészségügyi vészhelyzetek esetén, a repülőtér fel van szerelve egészségügyi létesítményekkel és egy klinikával a szükséges orvosi segítségnyújtás érdekében.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál egész területén, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak járatukra várva.

Átfogó létesítményeivel és szolgáltatásaival a Kangding repülőtér célja, hogy az utazási élményt a lehető legkellemesebbé és kényelmesebbé tegye az ajtón áthaladó összes utas számára. Akár Kangdingba érkezik, akár onnan indul, a repülőtér biztosítja, hogy minden meglegyen, amire szüksége van a gördülékeny utazáshoz.


Kangding repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Kangding repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Kangding repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, KGT azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Kangding repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Kangding repülőtér repülőtérről?

A(z) Kangding repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Sichuan Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Kangding városából repülővel távozik?

Utazók, akik Kangding-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Kangding repülőtér (KGT)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Kangding közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella