Repülőjárat akciók innen: Kamembe nemzetközi repülőtér (KME)

Folyamatos járatok 1 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Kamembe nemzetközi repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
KGL Kigali

1 járat naponta

0ó 40m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Kamembe nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kamembe nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KME
Város Kamembe
Ország Rwanda (RW)
Teljes cím Kamembe nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -2.462016
Hosszúsági fok 28.907371
Megjelenítés a térképen Google maps

Kamembe nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Ruanda nyugati régiójában található Kamembe nemzetközi repülőtér a belföldi és a nemzetközi légi utazások központja. A repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy kényelmes és kellemes élményt biztosítson minden utas számára.

Terminál létesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A Kamembe Nemzetközi Repülőtéren külön ellenőrzés van - különböző légitársaságok pultjai a zökkenőmentes bejelentkezési folyamatok megkönnyítése érdekében.
 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt az utasok poggyászainak biztonságos és gyors kiszállítása érdekében.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok különféle étkezési lehetőségeket élvezhetnek a repülőtéren, a gyors harapnivalóktól a teljes körű szolgáltatást nyújtó éttermekig.
 • Vásárlás: A terminálon vámmentes üzletek és kiskereskedelmi üzletek találhatók. ahol az utasok számos terméket találhatnak, beleértve a helyi kézműves termékeket, ajándéktárgyakat és az utazáshoz szükséges tárgyakat.
 • Társalgók: A Kamembe nemzetközi repülőtér társalgókat kínál az első osztályú és az üzleti osztályú utasok számára, kényelmes és pihentető teret biztosítva. beszállás előtt.
 • Ingyenes Wi-Fi: Az utasok ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosítanak a terminál egész területén, hogy utazásuk során kapcsolatban maradhassanak.
 • Tárgyalótermek: A repülőtér modern berendezéssel felszerelt tárgyalótermeket kínál létesítmények az üzleti utazók számára, akiknek helyre van szükségük a munkához vagy a megbeszélésekhez.

Közlekedés

 • Taxi: A taxik a repülőtéri terminálon kívül is rendelkezésre állnak, így kényelmes közlekedést kínálnak a régió különböző célpontjaira.
 • Autókölcsönzés: Az utasok választhatnak, hogy autót bérelnek a repülőtéren található jó hírű cégektől, így szabadságot és rugalmasságot biztosítanak a terület saját tempójuk szerinti felfedezéséhez.
 • Ingajárat: Transzferszolgáltatások állnak rendelkezésre az utasok közeli szállodákhoz és népszerű turisztikai látványosságokhoz történő szállításához.
 • Tömegközlekedés: A helyi buszok összekötik a repülőteret a városközponttal és a környező területekkel, megfizethető lehetőséget kínálva az utazóknak.

További szolgáltatások

 • ATM-ek és pénzváltó: Az utasok kényelmét szolgálja a Kamembe nemzetközi repülőtér ATM-ekkel és pénzváltó pultokkal, amelyek megkönnyítik a pénzügyi tranzakciókat.
 • Egészségügyi létesítmények: A repülőtéren van egy egészségügyi központ, amely szükség esetén azonnali orvosi segítséget nyújt.
 • Fogyatékkal élők létesítményei: A terminál akadálymentesített létesítményekkel van felszerelve a fogyatékkal élő utasok igényeinek kielégítésére, beleértve a kerekesszékes segítségnyújtás és külön mellékhelyiség.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy eltévedt tárgyak esetén külön elveszett és megtalált részleg áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak holmijaik visszaszerzésében.
 • Információs pult: Az információs pultnál barátságos személyzet áll rendelkezésre, hogy segítséget nyújtsanak és válaszoljanak az utasok kérdéseire.

Összességében a Kamembe nemzetközi repülőtér arra törekszik, hogy a létesítmények és szolgáltatások átfogó skáláját biztosítsa a zökkenőmentes utazási élmény minden utas számára, aki áthalad a terminálokon. Kényelmes elhelyezkedésével, modern felszereltségével és az ügyfelek elégedettsége iránti elkötelezettségével a repülőtér létfontosságú közlekedési csomópontként szolgál Ruandában.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Kamembe nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A KME kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Kamembe nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Kamembe nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Kamembe nemzetközi repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Kamembe nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Kamembe nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: RwandAi

Melyik repülőteret kell használni, amikor Kamembe városából repülővel távozik?

Utazók, akik Kamembe-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Kamembe nemzetközi repülőtér (KME)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Kamembe közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella