Kalibo nemzetközi repülőtér (KLO) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 6 úti célra 7 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Kalibo nemzetközi repülőtér repülőtérről

Tájékoztató részletek a(z) Kalibo nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kalibo nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KLO
Város Kalibo
Ország Philippines (PH)
Teljes cím Kalibo nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 11.686936
Hosszúsági fok 122.381543
Megjelenítés a térképen Google maps

Kalibo nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Kalibo nemzetközi repülőtér fő kapuja a Fülöp-szigeteken található gyönyörű Boracay szigetének. Az ország egyik legforgalmasabb repülőtereként számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok kényelmes utazási élményéhez.

Terminállétesítmények

 • Check-in pultok: A repülőtéren több check-in pult is található, ahol az utasok feldolgozhatják úti okmányaikat és feladhatják poggyászaikat.
 • Poggyászkezelés: Poggyászkezelési szolgáltatások állnak rendelkezésre, amelyek segítenek az utasoknak a poggyászuk szállításában.
 • Információs pult: A terminálon belül található egy információs pult, amely az utasokat az utazásukkal kapcsolatos minden szükséges segítséggel vagy információval látja el.
 • Kiskereskedelem és vámmentesség: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet és ügyelet található. -ingyenes üzletek, ahol az utasok ajándéktárgyakat, helyi termékeket és egyéb termékeket vásárolhatnak.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok éttermek és kávézók széles választékát találhatják meg a terminálon belül, amelyek különféle konyhai lehetőségeket kínálnak.
 • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtéren ATM-ek és pénzváltó pultok állnak rendelkezésre az utasok kényelméért.
 • Társalgók: VIP-társalgók is rendelkezésre állnak azon utasok számára, akik exkluzívabb és kényelmesebb várótérre vágynak.
 • Orvosi szolgáltatások: A repülőtéren egy orvosi rendelő található, ahol szükség esetén alapvető orvosi segítséget nyújtanak.
 • Ingyenes Wi-Fi: Az utasok ingyenes Wi-Fi-hozzáférést élvezhetnek a terminál épületében.

Szállítási szolgáltatások

 • Taxik és transzferek: a terminálon kívül az utasok taxikat és transzfereket találhatnak, amelyekkel eljuttathatják őket a kívánt célállomásra.
 • Autókölcsönzés: A repülőtér közelében számos autóbérlési szolgáltatás áll rendelkezésre azok számára, akik inkább saját maguk vezetnek.
 • Tömegközlekedés: A tömegközlekedési buszok és kisteherautók megfizethető közlekedési lehetőségeket kínálnak a sziget különböző helyeire.

Kiegészítő szolgáltatások

 • Üzleti szolgáltatások: A Kalibo nemzetközi repülőtér konferenciatermekkel és üzleti központokkal rendelkezik azoknak az üzleti utazóknak, akiknek privát vagy tárgyalóhelyre van szükségük.
 • Baby Care Létesítmények: A csecsemős utasok számára a repülőtér csecsemőgondozási lehetőségeket biztosít, például öltözőket és ápolóhelyeket.
 • Fogyatékkal élők számára is elérhető: A terminál felszereltsége a fogyatékkal élő utasok fogadására alkalmas, beleértve a rámpákat és az akadálymentesített mellékhelyiségeket.
 • Gyermekjátszótér: A gyermekek számára külön játszótér áll rendelkezésre, ahol élvezhetik és szórakoztathatják őket.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít azok számára, akik autóval szeretnének kijutni a repülőtérre.
 • Elveszett és megtalált: egy külön pult áll az utasok rendelkezésére az elveszett tárgyak bejelentésére és visszaszerzésére.

Összességében a Kalibo nemzetközi repülőtér arra törekszik, hogy kellemes és kényelmes élményt nyújtson az utasoknak. az utazási tapasztalatok széles körű létesítményei és szolgáltatásai révén. Legyen szó vásárlásról, étkezésről vagy szabadidős tevékenységről, a repülőtér biztosítja, hogy az utazók mindent megkapjanak, amire a repülőtéren eltöltött idő alatt szükségük van.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Kalibo nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Kalibo nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, KLO azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Kalibo nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Kalibo nemzetközi repülőtér és a Incheon International Airport (ICN) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 4h 55m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Kalibo nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Kalibo nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 7 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Philippines AirAsia, Cebu Pacific Air, T´Way Air, Philippine Airlines, Air Busa biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Kalibo városából?

Általában a Kalibo nemzetközi repülőtér (KLO) a preferált választás a Kalibo-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Kalibo közvetlen közelében?

Kalibo környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella