Közvetlen járat innen: Kalaymyo repülőtér (KMV)

Közvetlen járatok 3 célállomásra 3 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Kalaymyo repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
RGN Yangon

2 járat naponta

1ó 45m Ár megjelenítése
MDL Mandalay

2 járat naponta

0ó 45m Ár megjelenítése
NYW Monywa
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 30m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Kalaymyo repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kalaymyo repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KMV
Város Kalaymyo
Ország Burma (MM)
Teljes cím Kalaymyo repülőtér
Szélességi fok 23.188569
Hosszúsági fok 94.051145
Megjelenítés a térképen Google maps

Kalaymyo repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Mianmar Sagaing régiójában található Kalaymyo repülőtér egy létfontosságú közlekedési csomópont, amely Kalaymyo városát az ország más nagyobb városaival köti össze. A repülőtér nemcsak alapvető szolgáltatásokat nyújt az utazók számára, hanem döntő szerepet játszik a régió turizmusának és gazdasági fejlődésének elősegítésében is.

Létesítmények:

 • Terminálépület: A modern terminál A Kalaymyo repülőtér épülete tágas és kényelmes környezettel büszkélkedhet az utasok számára.
 • Bejelentkezési pultok: A kényelmesen elhelyezett check-in pultok segítenek az utazóknak szervezett módon elvégezni a szükséges eljárásokat.
 • Poggyász. Kezelés: A repülőtér hatékony és biztonságos poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt az utasok biztonságának és kényelmének biztosítása érdekében.
 • Várakozóterek: A kényelmes, ülőhelyekkel és felszerelésekkel felszerelt várótermek pihentető környezetet biztosítanak az utasoknak a repülés előtt.
 • Éttermek és kávézók: A terminálépületben számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, amelyek helyi és nemzetközi ételek széles választékát kínálják az utazók változatos preferenciáinak kielégítésére.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Különféle kiskereskedelmi egységek. ide tartoznak az ajándékboltok, könyvesboltok és vámmentes üzletek, amelyek lehetővé teszik az utazók számára, hogy utazásuk előtt emléktárgyakat, olvasnivalót vagy vámmentes termékeket vásároljanak.
 • Wi-Fi: a Kalaymyo repülőtér ingyenes Wi-Fi-szolgáltatásokat biztosít, lehetővé teszi az utazók számára, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten az egész létesítményben.

Szolgáltatások:

 • Repülési információk: Információs táblák és ügyfélszolgálati pultok nyújtanak naprakész a járat dátumával kapcsolatos információk, amelyek biztosítják, hogy az utasok tájékoztassák az esetleges menetrendváltozásokról vagy késésekről.
 • Ügyfélszolgálat: Jól képzett és barátságos személyzet áll az utasok rendelkezésére, hogy segítsenek az utasoknak a kérdésekben, útbaigazítást adnak, és minden szükséges támogatást nyújtanak.
 • Orvosi segítségnyújtás: A repülőtéren van egy egészségügyi központ képzett szakemberekkel, akik szükség esetén azonnali orvosi segítséget tudnak nyújtani.
 • Elveszett és megtalált: Egy külön osztály kezeli az elveszett és talált tárgyakat, biztosítva az elveszett tárgyakat. a holmikat visszakapják jogos tulajdonosaikhoz.
 • Szállítási szolgáltatások: A terminál épületén kívül könnyen elérhetők a különféle közlekedési lehetőségek, beleértve a taxikat és az autókölcsönzést, így kényelmes és megbízható közlekedési megoldásokat kínálnak.
 • Parkolási lehetőségek: Tágas parkolóhelyek állnak rendelkezésre azon utasok számára, akik a repülőtéren szeretnék leparkolni járműveiket utazásuk során.

A Kalaymyo repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja a kellemes és gondtalan kikapcsolódás érdekében. - ingyenes utazási élmény az utasoknak. A repülőtér elkötelezettsége a modern infrastruktúra, a kényelmes kényelem és a hatékony szolgáltatások iránt, hozzájárul ahhoz, hogy a Sagaing régióba és a környező területekre látogató belföldi és nemzetközi utazók fontos csomópontja legyen.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Kalaymyo repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A KMV kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Kalaymyo repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Kalaymyo repülőtér repülőtérről indul?

A Kalaymyo repülőtér és a Yangon International Airport (RGN) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 45m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Kalaymyo repülőtér repülőtérről?

A(z) Kalaymyo repülőtér repülőtérről induló utasok 3 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Myanmar National Airlines, Air KB biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Kalaymyo városából repülővel távozik?

Utazók, akik Kalaymyo-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Kalaymyo repülőtér (KMV)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Kalaymyo közvetlen közelében?

Kalaymyo környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella