Folyamatos járat innen: Kalaburagi repülőtér (GBI)

Közvetlen járatok 2 célállomásra 2 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Kalaburagi repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
BLR Bangalore

2 járat naponta

1ó 5m Ár megjelenítése
TIR Tirupati
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 10m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Kalaburagi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kalaburagi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GBI
Város Kalaburagi
Ország India (IN)
Teljes cím Kalaburagi repülőtér
Szélességi fok
Hosszúsági fok
Megjelenítés a térképen Google maps

Kalaburagi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

Kalaburagi repülőtér, amely az indiai Karnataka állam Kalaburagi városában található, egy modern repülőtér, amely számos szolgáltatást kínál. és szolgáltatások az utazók számára. Akár törzsutas, akár először látogat a városba, ez a repülőtér kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosít.

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A repülőtér több check-in pultot kínál a várakozási idő minimalizálása és az utasok hatékony kezelésének biztosítása érdekében.
 • Biztonság: Szigorú biztonsági intézkedések vannak érvényben, beleértve a poggyászátvizsgálást és a testszkennereket, hogy biztosítsák a vendégek biztonságát és jólétét. minden utazó.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtéren kiskereskedelmi üzletek és éttermek széles választéka található, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy a repülés előtt pihenjenek, vásároljanak vagy étkezhessenek.
 • Társalgók.: A nyugodtabb és fényűzőbb élményre vágyó utasok számára a Kalaburagi repülőtér prémium társalgókat kínál kényelmes ülésekkel, ingyenes frissítőkkel és Wi-Fi hozzáféréssel.
 • ATM-ek és pénzváltó: banki szolgáltatások, beleértve az ATM-eket és a pénzváltót. pultok állnak rendelkezésre az utasok pénzügyi igényeinek kielégítésére.
 • Információs pultok: A repülőtéren információs pultok találhatók, barátságos személyzettel, akik készen állnak az utasok segítségére az utazásukkal vagy a repülőtéri létesítményekkel kapcsolatos kérdésekben.

Szállítási szolgáltatások

 • Taxiszolgáltatások: Az utasok könnyen hozzáférhetnek a taxikhoz a repülőtéri terminálon kívüli, kijelölt taxiállomásról, így kényelmesen eljuthatnak úti céljukhoz.
 • Autókölcsönző: Számos neves autókölcsönző cég rendelkezik pulttal a repülőtéren, amelyek különféle járműveket kínálnak a különböző utazási igényeknek és preferenciáknak megfelelően.
 • Tömegközlekedés: A repülőtér közelében kényelmes buszjáratok állnak rendelkezésre, amelyek összekötik az utazókat Kalaburagi és a közeli városok különböző részein.

Kiegészítő szolgáltatások

 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít magánjárművek számára, így problémamentes élményt nyújt azok, akik úgy döntenek, hogy autóval utaznak a repülőtérre.
 • Korlószékes segítség: Az inkluzivitás biztosítása érdekében a repülőtér kerekesszékes asszisztenst kínál a csökkent mozgásképességű utasok számára. Javasoljuk, hogy ezt a szolgáltatást előre igényelje.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett tárgyak esetén egy külön elveszett és megtalált részleg áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak holmijaik megtalálásában és visszaszerzésében.
 • Egészségügyi létesítmények: A Kalaburagi repülőtér elsősegélynyújtó létesítményekkel rendelkezik a repülőtér területén esetlegesen felmerülő egészségügyi vészhelyzetek azonnali kezelésére.

Következtetés

A Kalaburagi repülőtér igyekszik gondoskodni arról, hogy az utazók csúcsminőségű létesítményekkel és szolgáltatásokkal, hogy javítsák általános repülőtéri élményüket. A bejelentkezéstől az indulásig a repülőtér zökkenőmentes és problémamentes utazást biztosít. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, a Kalaburagi repülőtér minden igényt kielégít, így ez a kapu a kellemes időtöltéshez Kalaburagi gyönyörű városában.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Kalaburagi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A GBI kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Kalaburagi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Kalaburagi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Kempegowda International Airport (BLR) célállomásig ér el, körülbelül 1h 25m időtartam alatt a(z) ATR 72 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Kalaburagi repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Kalaburagi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Shuttle America, Air Indi

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Kalaburagi városából?

Általában a Kalaburagi repülőtér (GBI) a preferált választás a Kalaburagi-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Kalaburagi közvetlen közelében?

Kalaburagi környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella