Közvetlen járat innen: Kajaani repülőtér (KAJ)

Folyamatos járatok 1 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Kajaani repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
HEL Vantaa

2 járat naponta

1ó 20m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Kajaani repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kajaani repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KAJ
Város Kajaani
Ország Finland (FI)
Teljes cím Kajaani repülőtér
Szélességi fok 64.284167
Hosszúsági fok 27.687500
Weboldal Finavia.fi
Megjelenítés a térképen Google maps

Kajaani repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Terminál

A Kajaani repülőtér modern és tágas terminállal büszkélkedhet, amely kényelmes és hatékony élményt nyújt az utazóknak. Elegáns kialakításával és funkcionális elrendezésével a terminál zökkenőmentes navigációt biztosít mind az induló, mind az érkező utasok számára.

 • Check-in pultok: A terminálon több check-in pult található, amelyek a legkorszerűbb eszközökkel felszereltek. -művészeti technológia a gyors és problémamentes bejelentkezési folyamat érdekében.
 • Biztonsági ellenőrző pontok: A repülőtéren jól felszerelt biztonsági ellenőrzőpontok gondoskodnak az utasok és tárgyaik biztonságáról.
 • Poggyász. kárigény: Érkezéskor az utasok könnyen megtalálhatják a poggyászátadó területet, ahol kényelmesen átvehetik poggyászukat.
 • WC: Tiszta és jól karbantartott mellékhelyiségek állnak rendelkezésre a terminál egész területén.
 • Várakozó: Kényelmes ülőhelyeket biztosítanak a terminál váróterében, lehetővé téve az utasok számára a pihenést a repülés előtt.

Társalgók

Az exkluzívabb és luxus élményre vágyó utazók számára A Kajaani repülőtér prémium társalgókat kínál, ahol lazíthatnak és számos kényelmi szolgáltatást élvezhetnek.

 • Business Lounge: A Business Lounge kényelmes ülésekkel, töltőállomásokkal és nagy sebességű Wi-Fi-vel, vendéglátással rendelkezik. az üzleti utazók igényeihez.
 • First-Class Lounge: Az első osztályon repülő vagy elit státuszú utasok élvezhetik a First-Class Lounge-t, amely nyugodt környezetet, prémium étkezési lehetőségeket és elkötelezett személyzeti segítséget kínál.

Kiskereskedelem és étkezés

A Kajaani repülőtér biztosítja, hogy az utasok a repülőtéren töltött idő alatt különféle kiskereskedelmi üzletekhez és étkezési lehetőségekhez jussanak.

 • Vámmentes vásárlás: Az utasok vámmentesen vásárolhatnak különféle üzletekben, amelyek olyan termékek széles választékát kínálják, mint például parfümök, kozmetikumok, elektronikai cikkek és ajándéktárgyak.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étterem és kávézó található, ahol az utazók ízletes ételeket, harapnivalókat és italokat fogyaszthatnak.

Közlekedés

A Kajaani repülőtér kényelmes közlekedési lehetőségeket kínál az utasokat, hogy elérjék a kívánt úti célt.

 • Taxi szolgáltatások: A taxik a terminálon kívül is könnyen elérhetők, kényelmes és hatékony módot kínálva az úticél elérésére.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Az utasok autót bérelhetnek a repülőtéren található egyik jó hírű autókölcsönző cégtől, így szabadon és rugalmasan fedezhetik fel a várost és környékét.

Kiközelíthetőség

Kajaani A repülőtér előnyben részesíti az akadálymentesítést, biztosítva, hogy minden utas kényelmesen navigálhasson a létesítményekben.

 • Akadálymentesség: A repülőtér rendelkezik kijelölt létesítményekkel és szolgáltatásokkal a csökkent mozgásképességű utasok fogadására, beleértve a kerekesszékes rámpákat és az akadálymentesített mellékhelyiségeket.
 • Segítségnyújtási szolgáltatások: Képzett személyzet áll rendelkezésre, hogy segítsenek a fogyatékkal élő vagy különleges igényű utasoknak a be- és kiszálláskor, valamint a repülőtéren való navigálás során.
Összefoglalva, a Kajaani repülőtér számos kiváló létesítményt kínál és szolgáltatások az utasok utazási élményének javítása érdekében. Modern termináljával, kényelmes társalgóival, változatos kiskereskedelmi és étkezési lehetőségeivel, kényelmes közlekedésével és az akadálymentesítés iránti elkötelezettségével a Kajaani repülőtér biztosítja, hogy minden utazó utazása kiválóan induljon és érjen véget.

Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Kajaani repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A KAJ kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Kajaani repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Kajaani repülőtér repülőtérről indul?

A Kajaani repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Kajaani repülőtér repülőtérről?

A(z) Kajaani repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Finnai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Kajaani városából?

Általában a Kajaani repülőtér (KAJ) a preferált választás a Kajaani-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Kajaani közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella