Megfizethető járatok innen: Jorhat repülőtér (JRH)

Közvetlen járatok 1 célállomásra 1 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Jorhat repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
CCU Kolkata

1 járat naponta

1ó 40m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Jorhat repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Jorhat repülőtér
Repülőtér (IATA) kód JRH
Város Jorhat
Ország India (IN)
Teljes cím Jorhat repülőtér
Szélességi fok 26.730000
Hosszúsági fok 94.175000
Weboldal Aai.aero
Megjelenítés a térképen Google maps

Jorhat repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Jorhat repülőtér, más néven Rowriah repülőtér, az indiai Assam állambeli Jorhat városában található belföldi repülőtér. Fontos átjáróként szolgál az ország északkeleti régiójához. A repülőtér jól felszerelt létesítményekkel és szolgáltatásokkal biztosítja az utazók kellemes és kényelmes élményét.

Terminállétesítmények

 • Poggyászszolgáltatás: Jorhat A repülőtér hatékony poggyászszolgáltatást nyújt, hogy gondosan kezelje poggyászait és minimalizálja a kellemetlenségeket. Minden szükséges intézkedés megvan a poggyászok zökkenőmentes átadása érdekében.
 • Várakozóterem: Az utasok a belföldi és nemzetközi terminálokon egyaránt elérhető kényelmes várótermekben pihenhetnek. Ezek a társalgók nyugodt környezetet kínálnak kényelmes ülésekkel, töltőállomásokkal és ingyenes Wi-Fi-vel.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étterem és kávézó található, amelyek mindkettőt szolgálják ki. helyi és nemzetközi konyhák. Az utazók ízletes ételeket és harapnivalókat fogyaszthatnak, miközben repülőjáratukra várnak.
 • Vámmentes vásárlás: A repülőtér számos vámmentes üzlettel büszkélkedhet, így az utazók különféle árukat vásárolhatnak. cikkek, például ruházat, kiegészítők, elektronikai cikkek és helyi kézműves termékek. Az utasok adómentesen vásárolhatnak, és egyedi ajándéktárgyakat találhatnak.
 • Egészségügyi létesítmények: Az orvosi segítség a repülőtéren elérhető, külön egészségügyi egység és képzett személyzet segítségével. Bármilyen orvosi sürgősségi esetben azonnali ellátás biztosítható az utazók jólétének biztosítása érdekében.

Szállítási szolgáltatások

 • Taxis és személygépkocsi Kölcsönzések: A Jorhat repülőtér taxiszolgáltatásokat és autókölcsönzést kínál, hogy könnyen eljuthasson a városba vagy bármely kívánt helyre. Az utasok kényelmesen bérelhetnek taxit vagy autót bérelhetnek a repülőtérről, hogy folytathassák útjukat.
 • Tömegközlekedés: Helyi buszok és autós riksák állnak rendelkezésre közvetlenül a repülőtéren kívül, hogy olcsón barátságos közlekedési lehetőségek a tömegközlekedést kedvelő utazók számára. Ezek a szolgáltatások egyszerű csatlakozást kínálnak a város különböző részeihez.
 • Parkolás: A repülőtéren elegendő parkolóhely áll rendelkezésre rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt. Az utasok és a látogatók biztonságosan parkolhatják le járműveiket, miközben használják a repülőtéri létesítményeket.

Speciális segítség

 • Tolókocsis szolgáltatások: A Jorhat repülőtér biztosítja inkluzivitás azáltal, hogy kerekesszékes létesítményeket biztosítanak a mozgási nehézségekkel küzdő utasok számára. Speciálisan képzett személyzet áll rendelkezésre, hogy segítse az utasokat érkezéstől indulásig.
 • Gyermekgondozási szobák: A repülőtér külön gyermekfelügyeleti szobákat kínál, amelyek minden szükséges felszereléssel ellátják az utazó családok igényeit. kisgyermekekkel. Ezek a szobák kényelmes és privát teret biztosítanak az etetéshez és a pelenkák cseréjéhez.
 • Idősek támogatása: Az idős utasok támogatása érdekében a repülőtér speciális kényelmi felszereléseket biztosít, például rámpákat, lifteket és kijelölt ülőhelyeket. területeken. A személyzet képzett arra, hogy személyre szabott ellátást és segítséget nyújtson az idős utazóknak.

A Jorhat repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skálájával igyekszik problémamentes és élvezetes élményt nyújtani minden utazó számára. Jól karbantartott infrastruktúrájával, figyelmes személyzetével és kényelmes közlekedési lehetőségeivel a Jorhat repülőtér biztosítja, hogy utazása pozitívan induljon és végződjön.


Jorhat repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Jorhat repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Jorhat repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, JRH azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Jorhat repülőtér repülőtérről indul?

A Jorhat repülőtér és a Netaji Subhas Chandra Bose International Airport (CCU) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 40m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Jorhat repülőtér repülőtérről?

A(z) Jorhat repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a IndiG biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Jorhat városából?

Általában a Jorhat repülőtér (JRH) a preferált választás a Jorhat-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Jorhat közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella