Közvetlen járat innen: Joplin regionális repülőtér (JLN)

Közvetlen járatok 3 célállomásra 1 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Joplin regionális repülőtér repülőtérről

Lényeges részletek a(z) Joplin regionális repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Joplin regionális repülőtér
Repülőtér (IATA) kód JLN
Város Joplin
Ország United-States (US)
Teljes cím Joplin regionális repülőtér
Szélességi fok 37.152398
Hosszúsági fok -94.498618
Weboldal Joplinmo.org
Megjelenítés a térképen Google maps
Joplin regionális repülőtér
Joplin regionális repülőtér
Joplin regionális repülőtér
Joplin regionális repülőtér
Joplin regionális repülőtér
Joplin regionális repülőtér

Joplin regionális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Joplin regionális repülőtér Missouri és a szomszédos államok délnyugati sarkát szolgálja ki. Ez egy nyilvános repülőtér, amely körülbelül 11 mérföldre északra található Joplin központi üzleti negyedétől. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kellemes élményt nyújtson az utazóknak.

Létesítmények

  • Terminálépület: A modern és jól karbantartott terminál kényelmes kényelmet biztosít és hatékony környezet az utasok számára. Jegypénztárak, biztonsági ellenőrző pontok, poggyászkiadó és autókölcsönző létesítmények találhatók benne.
  • Kifutópálya és gurulóút: A repülőtér egyetlen aszfalt kifutópályával rendelkezik, amely 7000 láb hosszú. Különféle típusú repülőgépek befogadására alkalmas, beleértve a kis magánrepülőket és a nagyobb kereskedelmi repülőgépeket. A jól karbantartott gurulóút biztosítja a repülőgépek gördülékeny és biztonságos mozgását.
  • Parkolás: Bőséges parkolóhely áll rendelkezésre rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt. A parkoló a terminál közelében található, így könnyen megközelíthető.
  • Étel és ital: Az utasok csillapíthatják éhségüket vagy elfogyaszthatnak egy csésze kávét a repülőtér éttermében és kávézóiban. A lehetőségek a gyors harapnivalóktól a teljes étkezésig terjednek.
  • Wi-Fi és töltőállomások: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálépületben, így az utazók kapcsolatban maradhatnak, miközben járatukra várnak. Töltőállomások is rendelkezésre állnak az elektronikus eszközök áram alatt tartásához.

Szolgáltatások

  • Légitársaságok: A Joplin regionális repülőtér több légitársaságon keresztül köti össze az utazókat különböző célpontokhoz. Az utasok szükségleteik és preferenciáik alapján választhatnak a járatok közül.
  • Poggyászszolgáltatások: A repülőtér poggyászkocsikat, poggyászcsomagolási szolgáltatásokat, valamint elveszett és talált személyi segítséget nyújt, hogy minden utas számára zökkenőmentes utazást biztosítson.
  • Szárazföldi közlekedés: A terminál épületén kívül számos földi szállítási lehetőség áll rendelkezésre, beleértve az autóbérlést, a taxi- és transzferszolgáltatást. Ezek a lehetőségek megkönnyítik az utazók számára, hogy elérjék végső úti céljukat.
  • Utazási segítség: A repülőtéren barátságos és hozzáértő személyzet áll rendelkezésre, hogy válaszoljon a kérdésekre, útbaigazítást adjon, és segítsen az utasoknak bármilyen utazással kapcsolatos igényben.
  • Kiközelíthetőség: A joplini regionális repülőtér olyan létesítményekkel van felszerelve, amelyek biztosítják a fogyatékkal élő utasok megközelíthetőségét. Ide tartoznak a rámpák, liftek és akadálymentesített mellékhelyiségek.

Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Joplin regionális repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Joplin regionális repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, JLN azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Joplin regionális repülőtér repülőtérről indul?

A Joplin regionális repülőtér és a Denver International Airport (DEN) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 10m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Joplin regionális repülőtér repülőtérről?

A(z) Joplin regionális repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a United Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Joplin városából repülővel távozik?

Utazók, akik Joplin-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Joplin regionális repülőtér (JLN)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Joplin közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella